BeyLer çok arama yaptım ve adam gibi işe yarayan bir non-pre taktiği bulamadım
Lütfen siz giriş taktiğinizi benLe paylaşırsanız sevinirim ...
Bak kardes sana 2 yontem verim ;
1.) mesela Logos 1 e gireceksin L 1 e geliyosun sonra mausu ronak'ın ustune getiriyosun enter basıyosun aynı anda ronağa basiyosun boyle yaparak her zaman connecting geliyo boyle boyle deniyosun 10 dk icinde L 1 desin 2.) simdi Logos 3 e girmek istiyosun diyelim L 3 e geliyosun entera basiyosun aynı anda Logos yazan yere basiyosun boyle her zaman connecting geliyo ve 5 dk icinde oyunda oluyosun ben boyle giriyorum !!
gireceğin servere geliyorsun 1 2 3 seçiyorsun tıklayıp connet diyorsun 15 seferde giriyor ama ben 3kere denedim mi en az 2ye giriyorum
non pre icin i$e yarayan bi giri$ taktigi yok usda. tek yol premium almak. bende giremiorum $u an oyuna. ha belki koxplarda pre oluyor ya artik onlarla girebilirsin. ama ura$inca $u $ekilde giriyorum ben r2 ye giriceksem. once r3 sonra r1 e mausla tikliyorum girmior tabiki. ondan sonra bi 20-30 saniye bekleyip r2 yi secip enterla tikliyorum. bazen boyle giriyor. r1 e giriceksemde r3 r2 ye mausla r1 e enterla gibi..
quote:
Orjinalden alıntı: Mcann
1.) mesela Logos 1 e gireceksin L 1 e geliyosun sonra mausu ronak'ın ustune getiriyosun enter basıyosun aynı anda ronağa basiyosun boyle yaparak her zaman connecting geliyo boyle boyle deniyosun 10 dk icinde L 1 desin 2.) simdi Logos 3 e girmek istiyosun diyelim L 3 e geliyosun entera basiyosun aynı anda Logos yazan yere basiyosun boyle her zaman connecting geliyo ve 5 dk icinde oyunda oluyosun ben boyle giriyorum !!
saoL senin taktiğini deniyorum ama girmiyor işte girmiyorr
quote:
Orjinalden alıntı: Mcann
+1 dene ılla gırıo
nasıl ya nasıl girmiyor sen yapamıyorsun logos 1 bile giryor rahat:D
+1 dene ılla gırıo
waLLaha da girdim biLLaha da qirdimm
çok saoLL Mcann waLLa çok saoL ...
Arkadaşın anlattığı gibi istediğin zaman girebilirsin bende o2 deyım suan o yontemle :D