Şimdi Ara

PREMIUM ÜYELİK FİZY VS SPOTİFY

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
18.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar premium üyelik alacağım müzik dinleyebilmek için sizce hangisi daha iyidir ? Spotify 10 lira sanırım, fizy de 5 lira. Siz hangisini önerirsiniz ya da başka bir müzik uygulaması olabilir sizce hangisi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kesinlikle spotify. Günde 5 saat müzik dinliyorum yolda. Spotify'ın 320kbps kalitesinde müzik arşivi var ve çok geniş. Fizy arama motoru gibi birşey. Internet ortamından Bulduğu kalitede Çalıyor Şarkıları. Her Şarkıyı bulamıyor. Spotify'ın keşfet kısmındaki playlistleri enfes. Her ortama ve Türe göre hazırlanmış en beğenilen Şarkıları içeriyor. Böylece yeni şarkılar duyup keşfedebiliyorsun.

Bir diğer artısı ise çevrimdışı çal özelliği. Wi-Fi üzerinden istediğin Şarkıları, playlistleri ya da Albümleri indirip 3G kotası harcamadan dinleyebiliyorsun.

Yeni çıkan Albümler çok kısa sürede arşivlerine Düşüyor. iTunes tan bir Albümü Lisanslı almak yerine aylık 10₺ ye binlerce Şarkıyı Lisanslı olarak dinleyebiliyorsun.
  • Kesinlikle spotify. Günde 5 saat müzik dinliyorum yolda. Spotify'ın 320kbps kalitesinde müzik arşivi var ve çok geniş. Fizy arama motoru gibi birşey. Internet ortamından Bulduğu kalitede Çalıyor Şarkıları. Her Şarkıyı bulamıyor. Spotify'ın keşfet kısmındaki playlistleri enfes. Her ortama ve Türe göre hazırlanmış en beğenilen Şarkıları içeriyor. Böylece yeni şarkılar duyup keşfedebiliyorsun.

Bir diğer artısı ise çevrimdışı çal özelliği. Wi-Fi üzerinden istediğin Şarkıları, playlistleri ya da Albümleri indirip 3G kotası harcamadan dinleyebiliyorsun.

Yeni çıkan Albümler çok kısa sürede arşivlerine Düşüyor. iTunes tan bir Albümü Lisanslı almak yerine aylık 10₺ ye binlerce Şarkıyı Lisanslı olarak dinleyebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moirathia -- 7 Aralık 2014; 15:46:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka bi adam konu disi ozelde spotify sinirsiz uyeligi 5 liraya satiyodu

• iTunes üzerinden al bence

• moirathia M kullanıcısına yanıt
    Ben spotifyın müzik kütüphanesinin geniş olduğunu düşünmüyorum neden dersiniz örnek vereyim bi teoman bile yok sadece bir tane albümü var deniz seki yok ebru gündeş yok model yok. Bu gibi eksiklikleri giderirlerse iyi olur diğer dediklerinize katılıyorum. Bir sorumda olacak şimdi premium üyelik aldık şarkıları indirdik mesela o şarkı bizim kütüphanemize geliyor ama üyelik bitince geri mi gidiyor şarkılar ?

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Ben kendim alırım 😃😃

• Vault Tec V kullanıcısına yanıt
    Çok para lazım o zaman 😄😄

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neceep

Ben spotifyın müzik kütüphanesinin geniş olduğunu düşünmüyorum neden dersiniz örnek vereyim bi teoman bile yok sadece bir tane albümü var deniz seki yok ebru gündeş yok model yok. Bu gibi eksiklikleri giderirlerse iyi olur diğer dediklerinize katılıyorum. Bir sorumda olacak şimdi premium üyelik aldık şarkıları indirdik mesela o şarkı bizim kütüphanemize geliyor ama üyelik bitince geri mi gidiyor şarkılar ?

Hayır gitmez ama üyelik bitince o şarkıları sırasıyla dinlemek zorunda kalırsınız.Yani müziği geçme özelliği ve karıştırma özelliğini kullanamazsınız.
  • deezer ya da spotify hemen hemen aynı arşive sahipler. türk sanatçılarının eski albümlerini maalesef kolay bulamıyoruz. örneğin vpn ile amerika hesabından spotify, deezer kullanırsanız türk sanatçıların bir çok albümünün bulunduğunu görürsünüz. yerli albümlerde fizy 1-0. fakat ses kalitesi, radyo, vs. faktörler devreye girdiği zaman deezer, spotify 6-1 e çeviriyor skoru. yerli sanatçı radyosu için spotify, yabancı sanatçılar içinse deezer tavsiye ederim.

işin ilginç yanı. her iki programı da aktif olarak kullanıyorum. iki ay birine iki ay birine premium alıyorum. geçinip gidiyoruz. ama nedense deezer bu aralar daha da bir hoşuma gitmeye başladı. yükleme süresi olarak vs. daha hızlı gibi geldi bana. yalnız ses kalitesi açısından da sanki spotify biraz köpürtülmüş gibi tizler daha ön planda. acaba seste bir oynama vs. mi var diye de düşündürüyor..

3'ünü de aktif olarak kullandım. ve hala kullanıyorum benim tavsiyem.
    deezer-spotify-fizy sıralamasıdır.

• SPOTİFY
  • Benim anlamadığım bu servislere neden para veriliyor?

Ben zaten şarkılarımı indirip dinliyorum, yeni bir şarkı dinleyeceksem o an youtube'dan dinliyorum sonrasında akşam indirip gene iPhone'a atıyorum
  • Her şarkıyı indirip dinlemeye kalksam telefonda yer kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Benim anlamadığım bu servislere neden para veriliyor?

Ben zaten şarkılarımı indirip dinliyorum, yeni bir şarkı dinleyeceksem o an youtube'dan dinliyorum sonrasında akşam indirip gene iPhone'a atıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl sonuna kadar Spotify en mantıklısı. Çünkü Enpara'nın para iadesi sayesinde sadece 5 TL. Ayda 5 TL'ye cepte, tablette, evde sürekli streaming müzik dinliyorum. Caz ve klasik çalma listeleri (playlist) ve indie listelerle müziğin tadına varıyoruz. Türkçe müzik dinlemediğim için Spotify benim için içerik açısından fazlasıyla yeterli. Gerçi Türkçe caz albümlerinde Ece Göksu gibi yeni nesil sanatçılar bile var. Ama vıcık vıcık, leş gibi pop, fantazi, arabesk müziklerin bulunabilirliği hakkında bilgim yok.

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Benim dediğim sanatçılara mı bu hakaretler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Neceep

Her şarkıyı indirip dinlemeye kalksam telefonda yer kalmaz.

Şuan iTunes kütüphanemde 2769 Müzik var ve geneli 320 Kbps. 21.31 GB tutuyor. 32 GB'dan aşagı iPhone almadım bu zamana kadar ve yeterli geliyor
  • Telefonum 16 gb.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Benim anlamadığım bu servislere neden para veriliyor?

• Kesinlikle Spotify.Cunku baglantımın 1 diş oldugu yerde bile Spotify kesıntısız calıyor müziği.

• Ben spotify aldım fizy sunucuları pek kaliteli değil

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.