Şimdi Ara

Premium D Segment Araç Tercihi (edit: ARAÇ ALINDI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
5.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Hayırlı olsun yeni aracınız
    şu forumda 3-5 kişi kaldı sağa sola sataşan inşallah onlarda sınırsız ban yerde şu forum nefes alır

+1903 (Beşiktaşıma başarılar bu arada)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlocParty

Arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Aracıma karar verdim bugün ve kısmetse perşembe günü kavuşuyorum kendisine. F30 40th Year Edition'da karar kıldım bugün uzun bir koşuşturmaca sonunda. Aracım Metalik Safir Siyah/ İçi Bej Dakota Deri, konsolun altı da yine aynı şekilde. Araçta ekstra olarak Cruise Control ve Siyah karartılmış camlar var.

ÖTV sonrası fiyat merak edenler için ise Mercedes-Benz tok satıcı, pek indirim yapmıyor ve genelde düz renk araçlar var liste fiyatı üzerinden 4-5 bin ? indirim alabilirsiniz.

BMW'de şu an ÖTV avantajı var peşin alımlarda kur 3.49 ve ÖTV kampanyasından yararlanabiliyorsunuz. Ben peşin alımla birlikte yukarıda dediğim F30 + boyuma korumaya 231.000 ? liste fiyatı üzerinden kampanya kapsamında 184.500 ? fiyat aldım ve mantıklı geldi. Herkesin gönlüne göre olsun tercihi arkadaşlar.

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Burada kimin ne dediğine de takılmayın, aracınızın keyfini çıkarın.

Fiyatınız güzel, verdikleri liste fiyat ise şişirme elbette. Premium' ların standart tarifesi zaten, abartılmış liste fiyatları. ötv öncesine göre yaklaşık on bin lira fark oluşmuş gibi, euro kurunun seyrine göre belki 2 ay sonra bu fiyatlar da hikaye olacak; bu gidişle 200 bin liranın üstünü konuşacağız. 1,5 - 2 sene önce 2.0 dizel satılan paraya bugün 1.6 benzinli alabiliyoruz; bu da ülkemiz ekonomisinin içler acısı hali ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 6 Aralık 2016; 22:41:45 >

• Kalsiyum 17 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam dediklerinize katılıyorum ne yazık ki. Belki fiyat yükselir belki düşer (ihtimal vermiyorum gerçi ama) yazdan beri o mu olsun bu mu olsun derken imzayı atmak gerçekten inanılmaz bir hafiflik getiriyor insanın üzerine. Siz de yeni almışsınız aracınızı halimden anlarsınız sanki Perşembe hiç gelmeyecekmiş gibi öyle bir sabırsızlık ve mutluluk var içimde.
  • Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela ceza göstermesin

• Yorumları üşenmedim tek tek okudum. Bu ne fanatikliktir. Millet sanki kendi ürettiği malın reklamını yapıyor. Bmw yada Mercedeste çalışan birini getirsek bu kadar savunmaz herhalde. Bu arada aracınız hayırlı olsun hocam
  • Tercihim lacivert veya gümüş gri amg paketli C olurdu.Bugunlerde dikkatimi cok cekiyor.

• Kardeşim öncelikle araban hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin, güle güle binin inşallah.

Foruma gelince şu fanboylardan trollerden bıktık artık. 10kişiden 9unun dönüp dönüp baktığı bir araca biniyorum A180cdi, ama yarın satarım f30 alır binerim. Sonuçta bir araç bu, bizi a noktasından b noktasına götürmek için var, çok anlam yüklememek gerekiyor. Siz buradaki trollere takılmayın aracınızın keyfini çıkartın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok teşekkür ederim hocam dediklerinize katılıyorum ne yazık ki. Belki fiyat yükselir belki düşer (ihtimal vermiyorum gerçi ama) yazdan beri o mu olsun bu mu olsun derken imzayı atmak gerçekten inanılmaz bir hafiflik getiriyor insanın üzerine. Siz de yeni almışsınız aracınızı halimden anlarsınız sanki Perşembe hiç gelmeyecekmiş gibi öyle bir sabırsızlık ve mutluluk var içimde.

güzel heyecanlar bunlar, anlıyorum. perşembe' ye birşey kalmamış zaten; kimin ne dediğini de boşverin, özellikle de bu forumda. aracınızın tadını çıkarın, tekrar hayırlı olsun.
  • 2014 Eylülden beri 320i Sportline kullanıyorum,asla pişman olmazsınız.35 bin km'de en ufal bi sıkıntı yaşamadım,çokta memnunum.

Tekrar hayırlı olsun,kazasız belasız kullanın.

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize. Aracı alınca sorunuz olursa cevaplamaya çalışırım hepiniz daha iyilerini alırsınız inşallah. Marka fanatiklerine takılmıyorum sizde alıntı yapıp cevap vermeyin, herkesin zevki beklentisi ve tercihleri başka sonuçta böyle olmasa yollarda tek tip araç görürdük. Tercihim içime sindi umarım sorunsuz sıkıntısız uzun yıllar binerim.
  • Hayırlı olsun,güle güle kullanın...Allah kaza bela göstermesin...
  • Hocam konumda şu adamı alıntı yapıp cevap verip durma lütfen. Hayır yani C180'de düşündüğüm listemde olan bir araçtı bu arkadaş hasta mıdır, hisse sahibi mıdır nedir artık pes yani. Duruşuyla burada lafı dönen, listeme aldığım tüm araçlara kültür şoku yaşatacak yeni XC90 kullanıyoruz böyle böbürlenmedik. Psikolojik bir rahatsızlık herhalde.
  • quote:

En doğrusunu yapmışsınız hocam gayrimenkul bir araca göre her zaman daha doğru bir tercih. C180'de maalesef bütçem ile öyle envai çeşit donanım alamıyorum. Standart AMG paket belki ikinci el'de bir kaç opsiyon eklenmiş bir araç denk düşürebilirim. F30 40th Year Edition ile bu konuda çok daha önde tek donanım paketi ama dolu dolu. Bugün iki araç içinde fiyat alacağım günümü ona ayırdım fakat F30 bende de bir adım önde. Teşekkürler yorumunuz için.

f30 dakı sos sistemi özellikle çok hoşuma gitmişti kullanıcısına değer verdiğini önemsediğini belli eder cinsten. Bencede f30 dan şaşmayın derim
  • HondatugraL kullanıcısına yanıt
    Aracı aldım zaten hocam. Metalik safir siyah/ içi bej dakota deri F30 40th Year Edition + Cruise Control ve karartılmış camlar. Ben bugünkü testimde en çok Connected Drive ve Harman Kardon'dan etkilendim iç donanım olarak.
  • forumda kriz var diye ağlıyosunuz maşallah herkeste c180ler 320 ler akıyor işte chp zihniyeti bu 2001 de unoya binen adamlar altına bmw çekiyo heyt beee ülke nerden nereye geldi dolarda düştü işte seçimlerin etkisinin geçmesiyle forumda çok provakatör var ama allahın izniyle bu günleride atlatıcaz

selam ve dua ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Peony -- 7 Aralık 2016; 2:54:18 >
  • Bu araçlar D segmentimi ?

Meraktan soruyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Bu araçlar D segmentimi ?

Meraktan soruyorum!

Evet orjinal D segmentinde olur kendileri

• Hayırlı olsun hocam tekerine taş değmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.