Şimdi Ara

¶¶¶ PREMİUM ALIMI CAFELER RESİMLİ açıklamalı ¶¶¶ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
0
Favori
46.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir şirinyer vey buca trafınd cafe vars goruselım alıcm pre!
  • benim charımın gizli yanıtının cewabını unuttum.
    id ve passwordumle alınabilir mi premiyum?
  • niğdede varmı bildiğiniz arkadşalar
  • ilanımı tekrar verıyorum denızlı ve aydın merkezde uyelık konusunda yardım alacagım olgun kısıler var ise bana msnden ulassınlar ege bolgesıne yenı yerlestıum ve ogrencıyım kredı kartı sorunu yasıyorum ilteşim:

sagut06@hotmail.com
  • beyler gb alım satımı falan üst topiclerde war
  • +1 ne demek cahilliğimi bağişlayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ya var ya yokk

+1 ne demek cahilliğimi bağişlayın

'katılıyorum' anlamında yazıyorlar... arada +1903 / +1907 falan yazanı da oluyor
  • ya jasmin cafeye gittim kadın bakıo zaten herkes knight oynu 25m dediler bronz premiuma dedim
  • k@nkæ çooooooooooooooooooooook saolasın

• sadece yetkılı cafelerde fıyatlar clıck and buy da aldıgınız fıyatla aynıdır ...

bazı cafeler bu sıstemı yetkılı olmadıgı halde kullanır fıyatlarda normal olarak yukselebılır buna dıkkat edın...yetkılı cafelerden alın yada fıyatı abartı yuksek olmayan yerlerden ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 7 Ekim 2006; 0:50:02 >
  • kardes walla bisi anlamadım ya
  • izmirrrrrrrrrrrrrrr yokmuuuuuuuuuuuuu
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

sadece yetkılı cafelerde fıyatlar clıck and buy da aldıgınız fıyatla aynıdır ...

bazı cafeler bu sıstemı yetkılı olmadıgı halde kullanır fıyatlarda normal olarak yukselebılır buna dıkkat edın...yetkılı cafelerden alın yada fıyatı abartı yuksek olmayan yerlerden ...

Bu islemi cafemizde nasıl uygulariz/nasıl uye oluruz

bu konuda nerden bılgı edınebılırız sıte falan varmi?
  • suan verılen cafelerle gorusup bu baglantıyı alabılırsınız ama ben ankaradakı cafe ıle gorusup ayrıntı yazabılırım salı gunu gıdıp goruscem ...
  • Denizli yok mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attention!Cenq

Ya ben anlamıyorum beyler..

Bu yeni sistem ile pre. aldığımızda char hacklenmesi gibi bi durummu söz konusu oluyor ?

Ben Bi cafeden aldırdım bi sorun yaşamadım , şimdi tekrar alıcam başka bi cafe daha alıyor ondan alıcam büyük ihtimaL..

malesefboyle bi durum benim basıma geldi.pre aldım we ertesi gunu hack yedim ama bişi yapamadım.adamlar bana kredi kartının son 4 hanesinide wermedi.pre aldıgım için mecbur oynuyom
    ama bu topigi acan arkadasa cok tsk ederim cok guzel bi topic.belki bu sayede charımı geri alabilirim.
    bu arada champions int kafede yapar boyle bişi ins.sirinewlerdeki champion...

• hiç bir b.. anlamadım
  • Beyler bursadan Yıldırım mah.dısında İhsaniye civarlarinda bole hizmet weren bir cafe bılıyorsanız lutfen yazın we konuyu acan arkadasim yeni eklenen adresleri sehirleri we cafeleri ılk yazdıgın msj a ekleye bılırmısın sayfa aramak istemıoruz :S:S:S
  • yok mudur antalya ' dan bilen yaw ?
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN ADANADA BİLEN VARMI
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.