Şimdi Ara

Premium Alıcam Ama Kararsızım...Değer mi Ya???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gündür cüzdandan çıkardım masanın üstünde duruyor kredi kartı premium alacam ama elim varmıyor. Değer mi diyorum içimden...
    Bana bu kadar kötü davranan bu kadar berbat bir oyuna para vermeye değer mi???
    Charı bırakayım diyorum, bir daha girmeyim diyorum ama olmuyor işte sıkılıyor insan...
    Premium alayım sabah akşam PK yapayım diyorum içimden oda olmuyor...
    Bug ile +8 Shard döşeyenler GB alıp adamlık taslayanlar aklımda geldikçe elim varmıyor PUS butonuna...
    Siz söyleyin alsamda devam etsem mi sabah akşam?
    Yoksa almayıp öylece gece 1 saat girip çıksam mı?
    Söyleyin bakalım.

• walla sana kalmış bişi o artık alıp almamak
    benim gece girebilme imkanım olsa almazdım ayrıca zaten zevkine oynamıomuyuz?
  • alma
    gece 1 saat gir cik
  • Forumda Yeniyim ama senin bi ardream charın var sanırım ?
    Ve Mecbur pre lazım
    Yada sadece Geceleri gidebilirsin ...
  • BEN BENİM CHARI (56 LVL ROGUE) HİÇ PREMİUMSUZ 4 AYDA 56 YAPTIM. COK DİYEBİLİRSİNİZ AMA HERGÜN EN FAZLA 1-1.5 SAAT GİRİYORDUM FAZLA BAGIMLI KALMAMAYA CEVREMLE BAGIMI KOPARMIYODUM BÖYLE BÖYLE KASARAK İNAN İTEMDE DİZERSİN LVLDE KASARSIN BENDE HİÇ HAYATIMDA PARAYLA GB ALMADIM AMA İTEMLER DİZMİŞTİM(BOSSTAN DA CIKMADI,DUPE,KOXP YAPMADIM) SADECE TİCARETLE.BU OYUNUN ZEVKİ BÖYLE CIKAR İSTEDİGİN ZAMAN BIRAKABİLMEN GEREKİR PREMİUM ALIRSAN BIRAKMAK İSTESEN BİLE BIRAKAMAZSIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

2 gündür cüzdandan çıkardım masanın üstünde duruyor kredi kartı premium alacam ama elim varmıyor. Değer mi diyorum içimden...
    Bana bu kadar kötü davranan bu kadar berbat bir oyuna para vermeye değer mi???
    Charı bırakayım diyorum, bir daha girmeyim diyorum ama olmuyor işte sıkılıyor insan...
    Premium alayım sabah akşam PK yapayım diyorum içimden oda olmuyor...
    Bug ile +8 Shard döşeyenler GB alıp adamlık taslayanlar aklımda geldikçe elim varmıyor PUS butonuna...
    Siz söyleyin alsamda devam etsem mi sabah akşam?
    Yoksa almayıp öylece gece 1 saat girip çıksam mı?
    Söyleyin bakalım.

Sana değer vermeyen sorunlarınla ilgilenmeyen bir firmaya para kazandırmaya değmez hele böyle bir oyun için

• Alma boşver..Hatta yapabiliyorsan charı sat derim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pk dan zevk alırsan al derim yoksa bu oyunu oynayamazsın iyice stres yaparsın lj ama ben ardream sorunu olmadıgı için 4 aydır premium aldıgım chara artık almıyorum buda benim görüşüm
  • ne desem boş kendn karar ver...
  • benim fikrimi sorarsan bu oyuna 1 cent bile harcamaya değmez... bende bu oyunun bağımlılarından biriydim deli gibi para yatırdım
    sonunda sattım charımı şimdi aklıma bile gelmiyor oyun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLooDy_KiLL

Forumda Yeniyim ama senin bi ardream charın var sanırım ?
    Ve Mecbur pre lazım
    Yada sadece Geceleri gidebilirsin ...

evet mantıklı mesela ben sabah 03:00 dwe giriyorum
  • Al
  • biz bırakcaz oyunu warhammer online çıktığı gun knıghtla tum baglantımızı kopartırız wow warhammerın yanında oyun bıle sayılmıcak ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

biz bırakcaz oyunu warhammer online çıktığı gun knıghtla tum baglantımızı kopartırız wow warhammerın yanında oyun bıle sayılmıcak ...

Herkez dekaron onlineyi bekliyor sanıyordum nedir bu warhammer online biraz bilgi verebilirmisin?
  • Değmez
  • warhammer online ea games in bır urunu 3 yıldır uğraşıyorlar bu oyun uzerınde ve en cok beklenen oyunların lıste basında sanırım wow knıght fılan baya bosalcak o acılınca www.warhammeronline.com bakabılırsınız
    http://www.youtube.com/watch?v=ItHzzHo-EEU vıdeosu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 29 Aralık 2006; 6:52:55 >
  • ben artık almıyorum.....5 ay aldım premium ama artık almıicam cunku soyuldum ve o kadar ticket a ragmen ne rollback geldi ne item....4 gündür preimiumsuzum ve sıkılmıyorum baktım girmiyormu acıyorum internetten baska bişeyler yarımsaat sonra tekrar deniyorum.....unuttugum seylere bakma fırsatım oldu....oyun resmen beynimizi uyusturmus.....benim nacizane görüsüm pre alma en azından yılbası ve bayram bitene kadar.....bu yılbası ve bayramda bi oyuna kurban olmasın...saygılar
  • kardeş şöle 1 durum war gündüz girebilme imkanın warsa al yoksa alma
  • L.J alma kardeşim Kurtul oynama arada sırada gir.
    benim elimden gelse bende bırakcam ama bırakamıyorum
  • En son anream chardın eğer hala oyleysen ve geç kalkıyorsan permıum almak zorundasın ama 60+ herahangı bı e1 e2 e3 serverlı farketmezse kı e2 oglene kadar gırıo rahat gerek yok buna gore dusun derım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.