Şimdi Ara

premier pht 37500 dts yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm millet bende premier 5.1 ses sistemi var ve dts özelliğide var ancak bu dts i nasıl kullancam yanı nasıl bı bağlantı yapmam gerekıyo 2.1 ve 5.1 de gayet guzel ses alıyorum ama bu dts i daha kullanamadım ne gerekli bunun için görüşlerinizi bekliyorum

• "Dts" görüntü kaynağını, dts olarak seyredebilmek için, kaynağın "dts" olarak kodlanmış olması lazımdır. Örneklemek gerekir ise, bir dvd film "dts" olarak kodlanmış ise, sisteminde 5.1 sesi "dts" formatlı olarak seyredersin. Kiraladığın ya da aldığın dvd kabının arkasında "dts 5.1" ibaresi var ise bu film dts olarak seyredilebilir demektir.
    Tabii sahip olduğun sistemin Dts decoder içermesi lazımdır. Bu da player-amplinin ön kısmında "DTS" logosu mevcut ise mümkündür.
    Selamlar...
  • bende pht 37500 kullanıyorum.amfinin arkasındaki 6 tane kanal ı kutunun içinden çıkan 3 tane lale uçlu kabloyla bağlayacaksın.dvd de bunun gibi 6 kanallı analog çıkışlar vardır o kablonun diğer ucunuda dvd ye bağlayacaksın.saygılar
  • öncelikle cevaplar için teşekkürler. bu benım ses sistemini ps2 ye baglama şansım var mı yani ps2 den dts ses almak ıstıyorum ama bır turlu başaramadım bu lale uclu kablolardan bahsetmıssın bunları herhangı kablo dönüstürücü ile ps2 nin optik çıkışına bağlayabilirmiyim???boyle bi şansımız varmı???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.