Şimdi Ara

Premier ligi tv8 yayınlayacakmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Acun yaptı yapacağını. doğruysa umarım tv 8 hd yayına geçiş yapar.

http://www.sondakika.com/haber/haber-acun-ilicali-premier-lig-i-satin-aldi-5918531/?m=0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hd yayın şart.turksat 4a ile hd yayına başlayacaktırda.
    şifreli olmaz umarım
    şifresiz olursa türkiye beaminden yayın yapar.
    yurtdışından izlenmemesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 17 Nisan 2014; 14:32:46 >
  • Inşallah doğru çıkar digiturk un spor extra paketinin bi anlamı kalmaz.

• Digiturk gecen yil 2016 ya kadar almisti ihaleyi, tv 8ne nasil gecti onu anlamadim. Belki ligtv nin vermedigi diger maclar icin olabilir.

• Dün 55"led tv de kral kupasını izlemeye çalıştım! Piksellerin savaşınımı izledim maçmı izledim anlayamadım.. Umarım en acilinden HD gelir...
  • gerçekse süper haber. hd yayına geçecekleri kesin zaten iyi oldu böyle. umarım şu sorguncu digiturkten diğer ihalelerde gider. birtek süper ligi yayınlasın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 17 Nisan 2014; 18:29:40 >
  • doğruysa iyi haber..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah tez zamanda bu digiturkun belasini verirde bu sefer izlemek icin kapi kapi musteri ararlar.hayatimda 10-15 sene boyle lanet bi firma gormedim.pahaci insanin kanini emen .bi dogiturk biride ttnet

• Acun çalişiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım acun önce HD yayına geçer.

• Yurt içine şifresiz yapacaksa güzel olur onun hariçinde sıkar bu iş :)
  • +1 Türk milletinin hakkını koruyan bir devlet yapısı olmadığı sürece bu tür vampirlerin türemesi normal
  • eskiden fox verirdi premier ligi ne güzel izerdik... sd yayın kaliteside gayet iyidi gerçi o zamanlar tüplü vardı ama ancak şu anda artık panel tv lerde sd yayın gerçekten iyi olmuyor... hem bedava hemde hd olursa süper olur premier ligi izlemek çok keyifli oluyor...
  • hotbirdden foxsportdan izliebllisniz hd izlemek istrseniz yine hotbird polsat paketi canal+sport hd izlerisniz
  • Evet Kral Kupası final maçında spiker demişti seneye Premier Lig bizde diye. Bana sorcak olursanız Acun Digiturkle bi anlaşma yapmıştır. Bana göre 1 veya 2 maç yayınlanır.
    Çünkü geçen sezon açıklanmıştı 2016 ya kadar Premier lig Digiturkte diye. Belki de tv8 HD Digiturke gelir. Kim bilir
  • Digiturk yedirmez Acun'a.
  • cookkk zor beylerr
  • yilan haber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.