Bildirim
Premier Lig maçları gelecek sezon TV8'de
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende maç sonu dikkat ettim buna ama nette kaydadeğer bir bilgi bulamadim ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hazır İtalya kupasını da almışken, Serie A'yı da alsa da, Tivibu'dan ve saçma spikerlerinden kurtulsak. 2008-2009 sezonu gibi TV8'den izlesek maçları. Bu kanalı zaten severim. Acun alınca tam kafa kanal oldu. Helal olsun. -
Ulan ben gidince mi aklınıza geldi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arsenal, Chelsea, Liverpool, City ve United gibi kafa bir beşlinin yer aldığı ligde her hafta EPL yayınlamaya tek bir kanal asla yetmez ki bu beş takımın maç trafiğine Digiturk bile zor yetişiyor ve çoğu zaman bir veya birkaç takım dışarda kalıyor. Umuyorum bu durum gerçekleşmez ve var olan düzen devam eder, TV8'in HD olmamasına değinmiyorum bile. Sakın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage
Arsenal, Chelsea, Liverpool, City ve United gibi kafa bir beşlinin yer aldığı ligde her hafta EPL yayınlamaya tek bir kanal asla yetmez ki bu beş takımın maç trafiğine Digiturk bile zor yetişiyor ve çoğu zaman bir veya birkaç takım dışarda kalıyor. Umuyorum bu durum gerçekleşmez ve var olan düzen devam eder, TV8'in HD olmamasına değinmiyorum bile. Sakın.
Fakirler izlemesin diyorsun yani
quote:
Arsenal, Chelsea, Liverpool, City ve United gibi kafa bir beşlinin yer aldığı ligde her hafta EPL yayınlamaya tek bir kanal asla yetmez ki bu beş takımın maç trafiğine Digiturk bile zor yetişiyor ve çoğu zaman bir veya birkaç takım dışarda kalıyor. Umuyorum bu durum gerçekleşmez ve var olan düzen devam eder, TV8'in HD olmamasına değinmiyorum bile. Sakın.
Peki acun'un bunu düşünmeye beyni yetmediğini mi düşünüyorsun ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi
quote:
Peki acun'un bunu düşünmeye beyni yetmediğini mi düşünüyorsun ?
Sakin ol beyinle yüklü gemi, şu anda var olan düzen üzerinden konuştuğumu ve bunun üzerinden bir kıyas yaptığımı anlayabilmeliydin bence.
-
Digitürk de idi 3 yıl benim bildiğim tabii bazı maçları TV8 bazı maçları Lig TV verirse daha iyi olur hemde küçük görünen büyük maçlarıda izleme fırsatı görürüz -
HD olmayan bir Premier lig -
Acun'un yerinde olsam, bu gibi maç yayınları için "TV8 Spor" diye ek kanal açar, bu kanal da, en az 5-6 tane ek yayın daha yapar, "TV8 Spor 1-2-3-4-5-6" diye giderim. HD konusunu da elbet düşünüyordur. Sunduğu programlar yüzünden olsa gerek, TV8'deki değişimler yavaş ilerliyor. Tüm bunları yapabilecek kapasitesi de var, parası da nasıl olsa. İsterse SD olsun. Özel yayın kuruluşları yerine, onun alması iyidir. Artık PC üzerinden maç izlemekten sıkıldım şahsen. Sırf Roma maçlarını izleyebilmek için, Ayda 10TL veriyorum Tivibu'ya. Onların da hem görüntüsü, hem de spikerleri rezalet. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ambarad
Acun'un yerinde olsam, bu gibi maç yayınları için "TV8 Spor" diye ek kanal açar, bu kanal da, en az 5-6 tane ek yayın daha yapar, "TV8 Spor 1-2-3-4-5-6" diye giderim. HD konusunu da elbet düşünüyordur. Sunduğu programlar yüzünden olsa gerek, TV8'deki değişimler yavaş ilerliyor. Tüm bunları yapabilecek kapasitesi de var, parası da nasıl olsa. İsterse SD olsun. Özel yayın kuruluşları yerine, onun alması iyidir. Artık PC üzerinden maç izlemekten sıkıldım şahsen. Sırf Roma maçlarını izleyebilmek için, Ayda 10TL veriyorum Tivibu'ya. Onların da hem görüntüsü, hem de spikerleri rezalet.
Ben EPL'in Digiturk himayesindeki yayın politikasından oldukça memnunum açıkçası. Maç yayını konusunda olması gerektiği gibi iki üç farklı koldan çalışıyorlar, yayınlar HD ve kaliteli, yorumcuysa fikirlerini beğeneceğiniz ve ne diyor bu tarzından dinlemek isteyeceğiniz yorumculara -bu yorumcusuna göre değişiyor tabii- sahip, hafta içlerinde ise izlemek isterseniz EPL odaklı programsa program. Aylık para ödeyerek mi izliyorsunuz, evet, Digiturk de bu liglerin yayınını çakıl taşıyla almıyor en nihayetinde ve bunların da bir karşılığı gerek. Ama istenen rakam da sunulan lig ve olanaklarla kıyaslandığı vakit öylesine ölçülü ki hesabını yapmayacak düzeye geliyorsunuz neredeyse; tartışmaya kapalı bir biçimde dünyanın en kaliteli futbolunun oynandığı, en çekişmeli ve en iyi liginin yayınından bahsediyoruz sonuçta. Elbet o kadar olacak, dünyanın pek çok ülkesinde farklı liglerin yayını hali hazırda açık kanalda yer almıyor durumda zaten.
Yeni TV8 yapılanması ne yapacaksa biraz çabuk olsa fena olmaz hani. İki ay sonra bu tarihlerde Dünya Kupası oynanıyor olacak, kupanın yayınını TV8 ile TRT'nin paslaşarak yapacağı çok uzun süredir söyleniyor ancak TV8 yayın hayatına hala SD olarak devam ediyor, böylesi durumların mevcut olması da insanı doğal olarak kuşkuya sürüklüyor. Şu an tüm Digiturk ve D-Smart'a para yatırmayanlar "Saldır Acun, bastır Acun" kafasında ama hikayenin sonunda kendimizi HD olmayan yayınlarda Fikret Engin eşliğinde Londra veya Manchester derbilerinin ortasında bulmayız umarım. Digiturk geçen yaz EPL'yi tanıtırken üç yıl daha bende diye tantana yapıyordu ama bu yanlışsa ve de TV8'in yayın haklarını aldığı doğruysa şayet bu konularda bir şeyler yapmaları şart ki şu anki mevcut tablo da olumsuz bence, hatta daha Ağustos-Eylül'deki EPL'den çok Haziran'da Dünya Kupası'nın yayınının ne durumda olacağı konusunda kuşku ve merak içerisindeyim ben.
Serie A mevzusuna gelince ben Tivibu dalgasına Sopcast, LED TV ve HDMI kablo birlikteliğini tek başına Tivibu'dan daha mantıklı ve işe yarar olduğunu düşündüğüm için kapılmadım, her ne kadar sonraları onlardan olmayanlara da vermeye başlasalar da TTnet'li de değilim bir de. Onda da sadece her kornerde "Badaja" diye ortalığı yıkan Rus spikerlerden bunalıp sessiz sinema havasında maç izlemekten sıkıldığımı söyleyebilirim ama. TV yayını başka oluyor en nihayetinde, ona söylenecek bir şey yok, şöyle yattığımız yerden elde TV kumandası bir Serie A maçı izleyelim isterdim.Serie A'yı TV'den en son Milan'ın şampiyonluk senesinde Digiturk verdi, Spormax'ti o zamanlar, ertesi sene de FOX'tan apartma yayınlarla bir yıl boyunca D-Smart, sonrası da Tivibu işte. Onlar da yayın haklarını alıp milleti ille de internete mahkum ettiler, tamam büyük yayıncılar paralarını Serie A'ya yatırmıyorlar da, varsayıyorum bir Kanal A verseydi de yayını televizyondan olsaydı en azından.
-
Sopcast bende de kuruludur ama gerçekten işkence. Geçen hafta salak TivibuSpor, günleri şaşırmıştı 12 nisan Cumartesi olan maçları, "12 nisan Cuma" olarak göstermiş. Cumartesi maç falan yoktu tabi haliyle. Atalanta maçımızı Sopcast'ten izledim, spiker bir yana (Hiç değilse TivibuSpor'un spikerlerinden iyidir) donmalarla uğraşıp durdum. Maçı düzgün seyredemedim. Neyse bir kaç gün sonra TivibuSpor tekrarını verdi de oradan izledim bi daha. Yani bunları yaşayınca, adam akıllı bi TV kanalına hasret kalıyorsun. SD olsa bile, umrunda olmuyor TV8'in, en önce şu HD olayını halletmesi lazım.
-
Ben de Serie A için sopcast kullanıyodrum 2 senedir ama açılacak mı kesilir mi takılacak mı falan bi ton derdi vardı benim için.Tivibuya geçtim 2-3 hafta önce hem 5 lira çoğu maç var tekrarlarını falan da veriyorlar geri falan da alabiliyorsun şimdilik memnunum.Spikerler fazla bilgili değil gerçekten ama benim için idare ediyor Alman ve Rus spikerlerden sonra iyi geldi bana En azından kafam rahat açıyorum gerisine karışmıyorum.Canım sıkılınca da seyretmediğim maçları falan seyrediyorum.fiyatın düşük olması sebebiyle tivibu daha iyi geldi bana @Maximum_Carnage @Ambarad
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 17 Nisan 2014; 17:31:12 >
Ben zaten Tivibu'yu açtığım vakit, ekranı küçülterek ekranın sağ altına alıyorum. Böylece hem maçla ilgili tweetlere, hem de maça bakabiliyorum. Küçülttüğüm için, görüntü daha da iyi oluyor tabi. Ama Tivibu artık Web üzerinden olan yayınlarında da HD'ye geçse, iyi olacak. Bir de şu çapsız spikerlerinden kurtulursa tabii. Ercan Taner, Yalçın Çetin gibi adamlar anlatsın arkadaş Serie A'yı. Turgay Okumuş nedir? -
Digitürk süper ligde ne kadar kötüyse epl de o kadar iyi. Yayınlar kaliteli ve spiker yorumcu olarak da gayet beğeniyorum. Sadece futbol odaklı konuşuyorlar. Süper ligteki ruhsuz taraflı anlatımdan bıktık artık. Epl gibi kaliteli adamlar koymalılar artık süper lig yayınlarına. -
Tivibuya para veren arkadaşlar boşa para vermeyin yayınlar tivibuspor dan ücretsiz açılıyor bütün maçlar (1 yıldır izliyorum üyeliksiz) -
Aslında yazılacak çok şey var ama bekleyip görmek en iyisi, umarım Digitürk'te kalır.
Saçma olacak ama Premier Lig olarak adlandırılan başka ligler var mı? Onu kastetmiş olup, dikkat çekmek için belirtmemiş olabilir mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez
Tivibuya para veren arkadaşlar boşa para vermeyin yayınlar tivibuspor dan ücretsiz açılıyor bütün maçlar (1 yıldır izliyorum üyeliksiz)
Aynen çoğu PSG maçını izliyorum tivibudan üyeliğim olmadan. Konuya gelirsek bana göre de yayın haklarının lig tv de kalması daha mantıklı olur . Aslında hafta da oynanan 10 maçı da gösterseler harika olur da işte onu yaparlar mı bilmiyorum. -
Gerçekten doğruysa Acun çok iyi bir iş yapmış olur. Yıllar sonra benim gibi digitürk üyeliği olmayanlar için premier ligi izlemek paha biçilmez Para olunca her kapı açılıyor.
Benzer içerikler
- son 20 yılda avrupa"da en çok puan toplayan türk takımı
- sert şut nasıl çekilir
- underrated futbolcular
- dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu
- tod tv
- football manager 2024 ücretsiz
- trt frekans 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X