Şimdi Ara

Premier League TR Yayıncı Kuruluşu | Yayın hakları Doğan Holding'de (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
3
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasil zihniyet bu nasil ac gozluluk para tuzagi. Lig maclari dahil trt almaliydi. O kadar vergi aliyorlar. Utanmazlar oyle bir organize olmaniz lazim ki d smart digiturk tivibu hrpsini kapattirma iz lazim. Ben zaten kullanmiyorum asla da dusunmuyorum.

Butun maclar farkli platformda boyle sacmalik mi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın arkadaşlar almayın.Almayın ki indirsinler şu lanet olası fiyatları.Tüm maçları izlemek isteyen birisi aylık 300 400 tl para vermesi lazım.Her bir uydu cihazını saymıyorum.

• Saran Medya, Premier League yayınlarının sadece D-Smart'a verilmediğini, anlaşmaya göre diğer platformlarda da yayınlanabileceğini açıkladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

Saran Medya, Premier League yayınlarının sadece D-Smart'a verilmediğini, anlaşmaya göre diğer platformlarda da yayınlanabileceğini açıkladı.

Alsalardı şimdiye kadar alırlardı zaten başka kimsenin alması zor gözüküyor.
  • Dün söylemiştim, dsmart mail atmıştım. cevap gelmişti. helal olsun yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oleyyyyyyyyyyyyyyyy
  • aslan dsmart 22 tl den mega yaptırmıştım mayıs da oley ya çok sevinçliyim. dünyanın en iyi ligi arkadaş . hafta sonları yaşadık. 3 yıl daha smarttayız. gerçi ben ilk açıldığından beri smarttayım
  • Şuan bütün sosyal ağda digitürk'e inanılmaz bir tepki var. Cidden bu yaptıkları soygun. İnsanları taahhüte zorlayıp, EPL nin de dahil olduğunu söylediler ama aldattılar binlerce müşteriyi.
  • Digiturk'ten açıklama

Premier League TR Yayıncı Kuruluşu | Yayın hakları Doğan Holding'de

• böyle giderse uydu katacak yer kalmıyacak tivibu digitürk d.smart bu üçünü aldın diyelim 3 tane uydu girişi nasıl bulacaz diğitürk ve d.smart vardı sonra d.smart şl ve uefa yı kaybetti ondan sonra d.smart kapattırdım normalde diğerini alırdım tivibu yu ama artık yeter neyin ne oldugu belli değil 2 yıl sonra şl liginin başka kanala geçme ihtimali her zaman var o yüzden artık yeter dedim şuanda sadece diğitürk kullanıyorum
    çok saçma bir durum tek uydudan tüm maçları verin milleti niye perişan ediyorsun
    Tr ligi şifreli olsun onada tamam diyelimde ama diğer avrupa ligleri şl uefa filan beleş olmalı
    herşeye para sanki dünyanın en zengin Ülkesiyiz en düşük maaş 3bin tl yaa ondan herşey para
    eskiden starda şl ligi vardı beleşti herkes izliyordu
    ingiltere ligi tv8 deydi yanılmıyorsam italya ligi de vardı
    ntv de ispanya ligi
    kanal a vardı orda fransa ligi
    tabi paranın kokusunu aldılar hemen paralı yapalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

Digiturk'ten açıklama

Premier League TR Yayıncı Kuruluşu | Yayın hakları Doğan Holding'de

Kandırmaca bir açıklama. Biraz daha öfkeli müşteriyi oyalama amaçlı bir duyuru.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce spiker mevcut digiturkte yoktu. Görüntü kaliteside çok iyi

• İngilizce spiker var seçeneği mevcuttur süper süper şuan.

• Digiturk elimizde patladı iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schwartzenius -- 19 Ağustos 2016; 22:19:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siftahı yapıyoruz. mancester united ile 0-0 devam ediyor

dsmart helal sana
  • zlatannnnnnnnnnnnnnnn 1-0
  • Senelerdir d smart var taahhüt bitti fırsat bulup kapattıramamıştım hayırlısı buymuş :) sopcasttan izlerdim şimdi başka bir deneyim oldu resmen. Yürü be d smart kim tutar seni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en uygun paket fiyatı nedir acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maçların birazını digitürk birazınıda dsmart vericek heralde
  • Fiyat ne düzeyde?

• Arkadaşlar şimdi biz bu d-smart premier ligi izleyebilmek için ayda ne kadar vermemiz gerekecek? 55tl mi? bu sizce soygun değil mi, bir maç zevki için bu para çok değil mi? Umarım fiyat farklıdır da ben yanılıyorumdur. Yoksa izlenecek gibi değil!!!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.