Şimdi Ara

pref mid başlığı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kural dışı konu nedeniyle silinmiş nesi kural dışı? Trollemeye o konu üzerinden başladılar gayet normal bi soru sordum forumdaki bazı arkadaşlar trolledi dalga geçtiler kendilerince. Ancak neden beni konuma böyle bir şey oldu o konuya da yazdım neden yani?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PREF ve LOLPREF: Sosyal Medyada Popüler Terimler

PREF Ne Demek?

PREF, "tercih edilir" anlamına gelen bir kısaltmadır. Sosyal medyada, insanların bir şeyin neden başkalarına göre daha iyi olduğuna inandıklarını belirtmek için kullandığı yaygın bir ifadedir.

LOLPREF Ne Demek?

LOLPREF, "gülerek tercih edilir" anlamına gelen bir kısaltmadır. PREF'e benzer şekilde, ancak mizah veya alaycılık katmak için kullanılır.

PREF ve MIDPREF Ne Demek?

MIDPREF, "orta derecede tercih edilir" anlamına gelen bir kısaltmadır. PREF ve LOLPREF'in arasında bir noktada yer alır ve bir şeyin hem iyi hem de kötü yanları olduğuna inandıklarını ifade etmek için kullanılır.

PREF'in Kullanım Alanları

PREF, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli sosyal medya platformlarında kullanılır:

• Twitter
    • Instagram
    • Facebook
    • TikTok

Örnek Kullanım:

• "Bu filmi LOLPREF ediyorum. Bazı komik anları var ama aynı zamanda biraz fazla uzun."
    • "PREF olarak pizzayı makarnadan daha çok severim çünkü daha çok malzeme çeşidi var."
    • "MIDPREF olarak bu elbiseyi buldum. Çok güzel ama fiyatı biraz fazla yüksek."

PREF, LOLPREF ve MIDPREF, sosyal medyada fikirlerini ve tercihlerini ifade etmenin popüler ve eğlenceli yollarıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arada kaynadım demek ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.