Şimdi Ara

Pre Season bitiş tarihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sezonun bitmesine 1 ay kala dia 5 oldum ve oynamayı bıraktım sezonu öyle bitirdim pre season da maç atmaya başladım bıraktığımda 16 lp falan geliyordu sonraları o puan 12 ye 11 hatta 10 a ve 9 a düştü 3 maç kazandım 26 lp topladım 1 maçta 25 lp gitti mesela böyle böyle derken bu sabah plat 1 e düştüm bi maç attım 75 lp den 85 lpye çıktı 1 maç kaybettim 64 lp ye düştü durum böyle olunca maç atma isteğim kalmadı yani atıcam 2 maç kazanıcam 1 maçta gidecek tabi bu durum 2 lose 1 win de olabilir o yüzden maç atmayı düşünmüyorum. Size bir kaç sorum var.
    1- Pre season ocakta mı bitiyor
    2- sezon 5 e kadar ranked atmıyayım mı
    3- ranked atmazsam ne yapayım
    4- weste mi geçeyim

• dia da oluyor ama plat da olmuyor die biliyorum LP olayı büyük ihtimal MMR n çop suan
  • 1-Şubat yada ocak
    2-Sanırım pre season bitinceki elon önemli olacak yapabiliyorsan elmasa çıkar
    3-Normal-Aram-Kristal kayalık-Bot oyunu at
    4-Orada önüne gelen smurf kasıyor zorlanmam dersen geçir hesabı ancak bildiğim elo farkı olduğundan küme düşüyor
    Benden bu kadar
  • aynen mmr çöp ama w/l hala iyi
    elmasa çıkarmam çok zor o hesapta normal maç atmak yerine 15 lv smurf hesap var onu 30 yapıcam tr de bunla oynarım platı da sezon bitiminde weste geçirecem büyük bir ihtimal
  • mmr ın kötü olabilir ama macına gelen adamların da ligi düsük olsa gerek yani iyi oynarsan win streak yapma olasılıgın yüksek.Onun dısında mmr ını düzeltmek icin ligi yüksek birisiyle duo atabilirsin sahsen ben öyle yapmıstım
  • Preseasonda yaptıkların yeni sezonu etkiler simdi cıkarsan yeni sezonda da daha üstten başlarsın tarih konusunda bir bilgim yok kesin tarih te yok kim ne derse desin kesin birşey yok diye ibliyorum
  • Konuyu hortlatayım

Preseasonda fazla ranked oynayan olmadığı için takımınıza ve karşı takıma sizden daha lowlar gelebiliyor. O yüzden tr'de bir lp dengesizliği var. Westte sorun olacağını sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 10 Ocak 2015; 7:23:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.