Şimdi Ara

Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
550
Cevap
13
Favori
21.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sector8376

LX87'niz hayırlı olsun; güzel günlerde kulanın.Subwoofer için benimde kablo arayışım var ama daha tam araştırmaya başlamadım.Audioquest irish red için deneyimlerinizi bizlerle paylaşırsanız sevinirim.

Merhaba, sistemi tam anlamıyla kurup kullanmaya başlamak ancak kısa bir süre önce kısmet oldu. Sub. kablosunu da test etmiş oldum. Öncelikle kablo ince yapılı ve küçük zarif konnektörleri var ve konnektörlerin dibinden avr ile sub.ın topraklamasını birleştirmek için birer papuç çıkartılmış. bu ekstra kablo uğultu, parazit v.b. gibi istenmeyen sesleri önlemek için tahminim.

Tüm kablolamayı yapıp avr'yi kalibre ettim, avr sw kanalını -6,5 db olarak ayarladı, ben hemen alışkanlık olarak sw kanalını bir kaç db arttırdım. sonra denemek için müzik dinlemeye başladım ve çok yoğun bas sesleri gelince hemen sw kanalının ayarını tekrar kısmak zorunda kaldım.

sub, 12 inch ve 500 wat olduğu halde eskiden müzik dinlerken sub. açık mı diye kontrol ettiğim oluyordu, film seyrederken de 500 wat'lık bir sub. gibi bir his oluşturmuyordu. Artık kablonun mu yoksa yeni avr'nin etkisi mi bilemiyorum fakat sub. kendine geldi. bas seslerde çok tatmin edici bir artış oldu bu arada eski kabloyu sattığım için yeni avr ile iki kabloyu karşılaştırma imkanım olmadı.

Ben kabloyu çok beğendim, sub. kablosu düşünenlere tavsiye ederim.

• Rotel rb-1090 ve rmb-1095 tamam.Pre eksik kaldı.Bakalım ne yapacağız?Para kalmadı :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Arkadaşlar sonunda uzun zamandır aklımda olan projeyi gerçeğe dönüştürdüm ve Rotel RMB 1575 Power Amfi ve Rotel RSP 1572 Processor ile pre-power dünyasına katılmış oldum. Sonuç hakikaten muazzam bir tork artışı oldu çok memnun kaldım. Şimdiye kadar kullandığım Rotel RSX 1562 Receiver amfi ile teknik olarak aynı özelliklere sahip processor ancak rsx 1562 de kanal başı 100w olan gücü rmb 1575 ile kanal başı 250w çıkartmış olduk. Hakikaten Rotel ile B&W uyumu anlatılacak gibi değil muhteşem ikili diyebilirim. Bu arada Pre-Power sisteme geçmem nedeniyle Rotel RSX 1562 satılıktır. İlgilenenler Pm atabilir.
     Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı

Sistem hakikaten şahane olmuş bayıldım şıkır şıkır duruyor ayrıca Rotellerde ki kalite resimden bile anlaşılıyor güle güle kullanın

• Teşekkürler daha iyileri sizin olur inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin.clk

Arkadaşlar elimde ihtiyaç fazlası 7 kanal power amfi var düşünen varsa bana ulaşabilir...
    0532 470 3032

Sherwood a 965

Temel Özellikler

150 Watt 4OHM @ x 7, 20Hz ~ 20kHz Surround modunda 0.02% THD (Tam kanal sürücülü)
    130W x 7 (1kHz, THD0.02%) 8Ohm / Sadece Kanal @
    200W x 7 (1kHz, THD0.02%) 4Ohm / Sadece Kanal @
    200kHz'e kadar Wide Range Amplifier Sahne (WRAS)
    7 Ayrı Monoblok Amplifikatörler Dahili-on Bireysel PCB Kartları Modüler Tasarım
    2 Ayrı Güç Trafoları (Stepne)
    Ağır 7 Yollu Hoparlör Bağlama Mesajlar
    Kısa Devre Koruması
    Termal Aşırı Yük Koruması
    12V DC Tetikleme Girişi
    Renk kodlu Terminalleri
    Altın Kaplama Giriş / Çıkış Jack
    Renk Durumu: Titan / Altın / Siyah
    Boyutlar (G x Y x D): 440 x 196 x 450mm
    Ağırlık (Net): 32kg
     Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı

Cihaz satılmıştır arkadaşlar, ilginen arkadaşlara teşekkürler

• ersin.clk kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ersin

• sakgoz79 kullanıcısına yanıt
    Çok sağol kardeşim

Pre power çok farklı ,sinema severlerin kesinlikle tecrübe etmesi gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin.clk kullanıcısına yanıt
  • Denon dn-500 av alarak pre amfi işini hallettim.Xlr bağlantı kabloları geldiğinde sisteme ekleyeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: edmontdante

Denon dn-500 av alarak pre amfi işini hallettim.Xlr bağlantı kabloları geldiğinde sisteme ekleyeceğim.

Haydi hayırlı olsun..İsabetli seçim..

• Bugün xlr kablolarım geldi.Denon dn-500 av yi devreye soktum.Sistemin dünyası değişti diyebilirim.Babiş62 nin sistemini dinlemiştim iki kez orada da farkı net bir şekilde anlamıştım ama farkı kendi sistemimde daha net analiz edebildim.Benim hoparlörler çalışmıyormuş neredeyse.Yamaha rx-v663 ün pre outlarını kullanıyordum Rotel powerlar ile ama gerçekten olay pre amfi imiş.Babiş62 ve Teknika'ya yardımları için çok teşekkür ediyorum.Benim için hep bir zevkti ev sineması ama artık daha bir başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmontdante -- 24 Mart 2015; 0:57:26 >
  • edmontdante E kullanıcısına yanıt
    Tekrar hayırlı uğurlu olsun dostum.Çok sevindim yiğit bir sonuç olacağına emindim.Senin bunları görmen ve yaşaman ayrı bir mutluluk benim için.
    Denon pre-nin parametrelerini oyna karıştır çok güzel şeyler bulacaksın. Dediğim gibi o kadar diğer kullandığım mic.kalibreli Avr ler bir yana bu Pre bir yana..Rotel'lerin tork ve deparıda THX ultra sertifikalı oluşunu tamamen hissettiriyor.Uyumlarıda gerçekten enteresan oldu.Hem sinemada hem stereoda..
    Pre&power nokta atışı..

hadi hayirli olsun :-)

Hayırli olsun ,avr den pre out hic bir zaman kimse tasvip etmez ,pre.amp her zaman yeri ayrıdır ,birde aynı marka olsa tadından yenmez ,denon ile o uyumu bulduysaniz ne mutlu ...
    güzel günlerde kullanmak nasip olsun

• Pre Power'a geçiş yapalı yaklaşık 2 ay oluyor ve şunu diyebilirim ki gerçekten ayrı bir keyifmiş. Kullandığım AVR LX86 gibi üst düzey bir cihaz olmasına rağmen bu kadar farkedeceğini düşünmüyordum. Özellikle müzik performansından ve sesin netliğinden tokluğundan farkı anlıyorsunuz.

Canavar Krell'lerin bir resmini paylaşayım.

Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı

Yukarda paylaşılan Rotel'ler de oldukça iyi görünüyor, bir gün cihazlarla bir dinleti yapmak lazım aslında.

• PlayerX kullanıcısına yanıt
    Oooo hayırlı olsun , güzel seçim
  • PlayerX kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun çok güzel cihazlar, yukarıda ki Roteller hakikaten de yıkılıyor pre-power için bütçe ayarlamaya çalışıyorum en kötü o kadar ayarlayamazsam bile aklımda kesinlikle en kötü bir Rotel avr var kadife gibi sesi var bu Rotel amfilerin akustada dinlediğimde aşık olmuştum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Renovatio -- 30 Mart 2015; 16:17:51 >
  • Teşekkür ederim Ersin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 30 Mart 2015; 16:21:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Di Renovatio

Hayırlı olsun çok güzel cihazlar, yukarıda ki Roteller hakikaten de yıkılıyor pre-power için bütçe ayarlamaya çalışıyorum en kötü o kadar ayarlayamazsam bile aklımda kesinlikle en kötü bir Rotel avr var kadife gibi sesi var bu Rotel amfilerin akustada dinlediğimde aşık olmuştum:)

Teşekkürler, Krell almadan önce Rotel de alternatiflerimden biriydi. Alıcısını pişman etmeyecek kaliteli cihazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Di Renovatio

quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Arkadaşlar sonunda uzun zamandır aklımda olan projeyi gerçeğe dönüştürdüm ve Rotel RMB 1575 Power Amfi ve Rotel RSP 1572 Processor ile pre-power dünyasına katılmış oldum. Sonuç hakikaten muazzam bir tork artışı oldu çok memnun kaldım. Şimdiye kadar kullandığım Rotel RSX 1562 Receiver amfi ile teknik olarak aynı özelliklere sahip processor ancak rsx 1562 de kanal başı 100w olan gücü rmb 1575 ile kanal başı 250w çıkartmış olduk. Hakikaten Rotel ile B&W uyumu anlatılacak gibi değil muhteşem ikili diyebilirim. Bu arada Pre-Power sisteme geçmem nedeniyle Rotel RSX 1562 satılıktır. İlgilenenler Pm atabilir.
     Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı Pre (processor) & Power Genel Konu ve Bilgi Paylaşımı

Sistem hakikaten şahane olmuş bayıldım şıkır şıkır duruyor ayrıca Rotellerde ki kalite resimden bile anlaşılıyor güle güle kullanın

Benim sistemi alıntılamışsınız kusura bakmayın şimdi fark ettim. Çok teşekkürler iyi temennileriniz için hakikaten bende rotelin ses rengine bayılıyorum pre-power ın dan önce avr sini kullanıyordum hoparlörleri upgrade düşündüğümden pre-power geçmiştim ve bundan sonrada b&w kullandıkça rotelden başka markayı geçmeyi düşünmem bile hakikaten müthiş uyumlu çalıyorlar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.