Şimdi Ara

pre girmek yasaklansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vayne i denemek için botlu girdim 3 tane kız geldi. kız aşağıya git denince bile orası neresi diyor hiç mbilmeden zor botlara girmişler, kız olduğunu bilmeyerekten gel öğretiyim dedim iyi niyetimden ama yavşama falan dediler . botta tek kaldım gelen yok giden yok. smurftan girdiğim için ründe yok ezildim kaldım orda. sonra gel dedim gel dedim iplemediler . sinirden bikaç bişey dedim sövmeye başladılar . silver zed gitmiş midden yarıyor bunlar daha ormanın içinde dolanıyor bende sap gibi kaldım ortada. sonra bunlar bana sövmeye başladı 3 kişi. "gel ankaraya gel seni kazığa oturtucaz. gel babam istihbaratçı, üniye gidiyoruz " .
    bide reportladılar topluca uyarı mesajı çıktı. onlar sövsün ben cevap verdim diye ban yiyim . toplu girmeyi yasaklayın ya bu nedir ? ben onların ceremesini niye çekiyorum ki
    preleri aynı oyuna atsınlar olsun bitsin.

tek istediğim. preleri eşleştirin sadece. bunlar toplu girince iyice şımarıyor hele bot lane olunca satıyorlar oyunu adeta. o yılışık konuşmalar falan. biz eziliyoruz .
    iyi niyetimle girdim oyuna illa şerefsizlik yaptıracaklar sövdürecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikirist -- 28 Ağustos 2014; 0:49:50 >

• Fake

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

Fake

vallahi dogru
  • 3 kız iyi gider lol oynarken kardeş. . Biz kızız diye bağırıyolardır kesin
  • Morelloyu aradim dedim pre girmek yasaklansin diye o da olmaz öyle sey kim diyor onu dedi ben de fikirist abi dedim he o zaman tamam hemen yasakliyorum dedi onumuzdeki yamada yasaklanacakmis hadi yine iyisin knk

• Haklisin. Normal game ve teambuilder full pre kayniyor. Oyunu eglence icin oynardik simdi full lig yukselmek icin oynuyoruz. Haliyle 4 kisi rank giremedigi icin normale damlayip senin gibi eglence icin oynayanlarin oyununu mahfediyorlar. Yapicak birsey yok. Gir soloq oyna. Benim gibi zamanla oyuna soguyup 3 gunde 1 mac atar hale gelirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

3 kız iyi gider lol oynarken kardeş. . Biz kızız diye bağırıyolardır kesin

biz kızız , o kız mal , ben kızım salak falan diyip durdular . diğer abazalar gibi sulanmadım. ayrım yok dedim onlarda sövdüm bide inşallah ölürsün diyor . pentayıda çaldılar nasıl sinir oldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

3 kız iyi gider lol oynarken kardeş. . Biz kızız diye bağırıyolardır kesin

biz kızız , o kız mal , ben kızım salak falan diyip durdular . diğer abazalar gibi sulanmadım. ayrım yok dedim onlarda sövdüm bide inşallah ölürsün diyor . pentayıda çaldılar nasıl sinir oldum

dediğin konuda haklısın ama onlar kız taklidi yapan troller. Bence premade sistemini düzeltsinler. Hele normal gamedeki saçpa eşleştirme sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: GeyikSebastian

Haklisin. Normal game ve teambuilder full pre kayniyor. Oyunu eglence icin oynardik simdi full lig yukselmek icin oynuyoruz. Haliyle 4 kisi rank giremedigi icin normale damlayip senin gibi eglence icin oynayanlarin oyununu mahfediyorlar. Yapicak birsey yok. Gir soloq oyna. Benim gibi zamanla oyuna soguyup 3 gunde 1 mac atar hale gelirsin.

abi nasıl sinir ediyorlar adamı ya , olgunluk sıfır , bide dereceli de pre girmeleri yok mu o en çok koyanı. ben sövdüm geçtim de derecelide olsa krize girerdim.

geçen iki kişi girdi , tresh blizz kombosu yapacaz diye adc almadılar . dakka 2 , 2 de 2 yaptırdılar adama
  • Allah allah senin oyunu mahvettiler diye premade olayı kalkacak ? Yapma yaww .d .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

Allah allah senin oyunu mahvettiler diye premade olayı kalkacak ? Yapma yaww .d .d

Yorukdan iq anlama vol 1 . icerigi okusan asil demek istedigimi anlardin ama gelip burda laf sokmaya calisiyorsun

• hayatımın 1 dk sını çaldın

• quote:

quote:

Allah allah senin oyunu mahvettiler diye premade olayı kalkacak ? Yapma yaww .d .d

Yorukdan iq anlama vol 1 . icerigi okusan asil demek istedigimi anlardin ama gelip burda laf sokmaya calisiyorsun

İçeriği okumadım. Başlığa bakıp , içeriğini okuyorum/okumuyorum.
  • Tamam hallediyorum hemen
  • quote:

quote:

quote:

İçeriği okumadım. Başlığa bakıp , içeriğini okuyorum/okumuyorum.

Dikkat ceken ironik basliklar kullaniyorum ama hic ise yaramiyor. Millet konuya gelsede fikri anlamadan zirvaliyor. Demeknistedigim preler ayni oyuna dussun( 5 kiside 1 kisi tek kaliyor malesef) ve ezilmeyelim prelerr

• Botlara karşı ezildim diyorsan cümlenin devamını getirmemen lazım. Yok orta derece botlar bilmem ne deme Tr hesabını sırf botlara karşı oynayarak kastım 100 küsür maçta 1 defeat var o da ks atıyorum diye 2 kişinin afk olmasından kaynaklı (normalde 2v5 bile kazanılır ama jungle ı farmlıyordum bütün maç oyun uzasın da daha fazla exp gelsin diye).

West'te normal oyunda 20. dk hiç bir sebep yokken surrender atan 4lü premade gelmişti takımıma. Beterin beteri var yani oluyor arada öyle şeyler çok takılma, sana farklı bi 3lü premade gelip milleti katletse sesini çıkarmazsın sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Botlara karşı ezildim diyorsan cümlenin devamını getirmemen lazım. Yok orta derece botlar bilmem ne deme Tr hesabını sırf botlara karşı oynayarak kastım 100 küsür maçta 1 defeat var o da ks atıyorum diye 2 kişinin afk olmasından kaynaklı (normalde 2v5 bile kazanılır ama jungle ı farmlıyordum bütün maç oyun uzasın da daha fazla exp gelsin diye).

West'te normal oyunda 20. dk hiç bir sebep yokken surrender atan 4lü premade gelmişti takımıma. Beterin beteri var yani oluyor arada öyle şeyler çok takılma, sana farklı bi 3lü premade gelip milleti katletse sesini çıkarmazsın sonuçta.

Ezildimden kastim cok kill alamadim ve minyona odaklanamadim run olmadigindan minyonun canini tutturmak zor geldi bi anlik. Bide taric can basiyor biri kaciyor birine dalsam oteki geliyor. 2 ye tek baski kurmam zor oldu yoksa bota olmedim tabikide

• kızlar lol oynamasın ya
  • Botta tek kalmisda o yüzden botlara ezilmis

Gecen first win almak için girdiydim takimdaki 4 kişide afk kaldi tek basima bitirdim oyunu botla bu 2 inhib ac tamamdir zaten onuda yapamiyorsan yazik
  • erkektir bence onlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.