Bildirim
Pre girmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Westtesin herhalde. Gene çöktü server. Oyundan soğutuyorlar yeminle
_____________________________ ...
BREAKING BAD • GAME OF THRONES • FRINGE • LOST • PRISON BREAK • ARROW • HANNIBAL • SUPERNATURAL • FARGO • TRUE DETECTIVE • SHERLOCK • SPARTACUS •• DA VINCI'S DEMONS • DAREDEVIL • FLASH • WAYWARD PINES • ORPHAN BLACK • BANSHEE • MR. ROBOT • THE LOST ROOM • BETTER CALL SAUL••R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK -
EUNE'de oynuyorum.
Evet var.Ben silverim Plat IV ile girincede aynı zamanda buluyor.Slv III ile girincede aynı zamanda buluyor.
_____________________________ -
Tr aynı. 3/5 dk q
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yok tr de oynuyorum seri maçıma yaklaştım pre giremiyorum kafayı yicem yaw _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLsTeR
Siz yine oyuna girmişsiniz 20:15'den beri oyuna girmeye çalışıyorum promo maçım yalan oldu bari ban yemesek._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: jumong88
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLsTeR
Siz yine oyuna girmişsiniz 20:15'den beri oyuna girmeye çalışıyorum promo maçım yalan oldu bari ban yemesek.
Hayır giremedim bende 1 saattir. Aynı durumdayız
_____________________________ ...
BREAKING BAD • GAME OF THRONES • FRINGE • LOST • PRISON BREAK • ARROW • HANNIBAL • SUPERNATURAL • FARGO • TRUE DETECTIVE • SHERLOCK • SPARTACUS •• DA VINCI'S DEMONS • DAREDEVIL • FLASH • WAYWARD PINES • ORPHAN BLACK • BANSHEE • MR. ROBOT • THE LOST ROOM • BETTER CALL SAUL••R7 265 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon EKRAN KARTI | Amd Fx X6 6300 3.50 gHz İşlemci | 4GB Ripjaws DDR3 1600MHz RAM | ASGARD 382 500W MidT ATX SİYAH KASA | 970A-G46 AMD 2133 MHz(oc) ANAKART | 3.5" 1TB Barracuda 7200Rpm HARDDISK
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler