Şimdi Ara

Pratisyen Doktor Maaşı ne kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
14.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şu aile hekimliğiyle artmış vs.. gibi bişeyler diyorlar acaba ne kadar alıyor bi pratisyen doktor?

• aile hekimi 4000 civarı alıyor
  • cidden o kadar fazla mı ya bazı yerlerde 2.5 falan yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: /272222/

aile hekimi 4000 civarı alıyor

yok öle bişey. 2.500 TL max.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sT.curSe

quote:

Orijinalden alıntı: /272222/

aile hekimi 4000 civarı alıyor

yok öle bişey. 2.500 TL max.

2500 den çok alıyorlardır bence
  • Bizim aile hekimi bizim apartmanda oturuyor.(Geçen rapor almaya gittiğimde farkettim nereden tanıyorum ben bu adamı diyorum) Adam kasım 2010 da 63 milyarlık vw 4x4 aldı.
    Ama karısıda kadın doğum uzmanı(ymış) oda var.
  • aile hekimi bulunduğu yere göre,kayıtlı nufüsa göre alır. min 6500 duydum. 8500 alan da var.
    ama pratisyen,112 doktoru da var,o min 4000 civarı alır,pratisyen acile hekimi de bulunduğu yere göre değişir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DOKTOR MAAŞLARINDA SON DURUM
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maaşını sorsan 2500 falandır. Ama eline geçen parayı sorsan garanti değildir değişiyodur. Garanti değil belli olmaz diye diye ortalama 1500 tl döner alırlar. Toplarsan eline geçen para ortalama 4000 tl dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: +1905

Bizim aile hekimi bizim apartmanda oturuyor.(Geçen rapor almaya gittiğimde farkettim nereden tanıyorum ben bu adamı diyorum) Adam kasım 2010 da 63 milyarlık vw 4x4 aldı.
    Ama karısıda kadın doğum uzmanı(ymış) oda var.

istese 250 milyarlık araba alır kredi diye bişey var doktorsun yani şaka değil doktor
  • http://www.drtus.com/yeni/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=49055

şu siteden baktım merak edip. maaş 1500 TL , döner de 1000-2500 tl arasıymış.
  • Sabit değil maaşları, sorumlu oldukları yerlere göre değişiyor.

Bu arada performans sistemi adı altında doktorları "daha çok hasta bakmaya" teşvik ettikleri için hükümeti de eleştiriyorum. Daha çok para alayım diye bir işi iki seferde yapan var yahu, ayıptır.
  • pratisyenin nerde çalıştığına bağlı.Acil servisler genelde çok stresli olduğu için pratisyenler burada çalışırlar.En çok parayı acilde kazanabiliyorlar.Aile hekimliğinde de birkaç yıl için iyi para var ama sistemin asıl yüzü ortaya çıktığında maaşlar düşecek aile hekimliğinde.
  • en az 4 bin tl alıyolardır tanıdığım çok aile hekimi var hepsi son model arabalarda son model evlerde oturuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

pratisyenin nerde çalıştığına bağlı.Acil servisler genelde çok stresli olduğu için pratisyenler burada çalışırlar.En çok parayı acilde kazanabiliyorlar.Aile hekimliğinde de birkaç yıl için iyi para var ama sistemin asıl yüzü ortaya çıktığında maaşlar düşecek aile hekimliğinde.

evet aile hekimliğinde ileride ciddi anlamda düşecekmiş maaşlar.

bu arada merak edenler bu siteyi inceleyebilir. toplam 2400-3500 TL arası alıyor pratisyenler. acilde çalışırsa döner artıyor 3000i geçiyor maaş.

http://www.drtus.com/yeni/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11394&postdays=0&postorder=asc&start=405

• ben acilde çalışırken ort. 3200- 3300 alıyordum çalıştığım yerdeki aile hekimleri de 8000-9000 arası alıyorlardı. . başka acillerde çalışan arkadaşlarım da hastaneye göre 3000 alan da var 3900-4000 de alan var. .
  • mac3560 kullanıcısına yanıt
    Hocam bi hortlatma yapalım dedim
    Yaklaşık 5 yıl geçmiş mesajınızın üzerinden. Şu an maaşlar nasıl pratisyenlikte? Belki de uzman olmuşsunuzdur? Ama yine de sorayim. Ben de pratisyen olup bırakmak istiyorum tıp defterini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecrübe17

Hocam bi hortlatma yapalım dedim
    Yaklaşık 5 yıl geçmiş mesajınızın üzerinden. Şu an maaşlar nasıl pratisyenlikte? Belki de uzman olmuşsunuzdur? Ama yine de sorayim. Ben de pratisyen olup bırakmak istiyorum tıp defterini.

sen burdakilerden medet umuyorsan tıpı başlamadan bırak.
  • deneme tahtasi kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir mantık bu ? Hiçbir şey anlamadım. Ne alaka burdakilerden medet ummak? Neden medet umayım ki?

• 10 nöbet 10.000₺ kabaca güncel.

• Döner sermaye vb en kötü 6.000 civarı alır. En kötü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.