Şimdi Ara

PRATİK FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM MEVCUT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bir konuda tavsiye ihtiyacım mevcut neredeyse Türkiye ' nin tüm pratik zekalı insanların takıldığı konu dışına bu konuyu açma gereksimi duydum beyler şimdi ben Romanyada yaşıyorum bir proje için 5 ay burada kalacağım henüz Romanyayı gezemedim gezmek istediğim 10 tane il mevcut ama malesef ki maddi durumum pek iyi değil şöyle ki sadece yeme içmemi karşılarım ama diğer gereksimler mevcut örneğin konaklama ulaşım falan ulaşımı otostopla halederim konaklama sorun teşkil ediyor hostel falan pahalı couchsurfing yanında bir bayan olmiyinca almıyolar malesef sizden bu konuda tavsiye istiyorum nerde kalabilirim ? örneğin geceleri büyük hastanelere kaçak girip orda bir odada uyursam kim anlar ki ne gibi zararlarım olur ? tek olacağım

• Kestaneyi cizdirme potansiyelini hayli yuksek goruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airports
  • wntd1903 kullanıcısına yanıt
    Yok be inşallah sahip çıkarım kendime

• TEHET kullanıcısına yanıt
    Gittiğim her yerde olmiyor hocam

• Bir şey olmaz en kötü organ mafyasının eline düşersin orada iki böbreğini de alıp yerine sünger koyuyorlarmış diye duydum dikkatli ol

• Survival kullanıcısına yanıt
    İyi o zaman sıkıntı yok hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımlarınıza ihtiyacım var
    10 yıl önce açıldı
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardım dh

• Bir Bayan bulun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok az bi para biriktirip çadır al. Sonra gittiğin yerde park vb. Yerlere çadırı kur. Bi tanede uyku tulumun olursa. Konaklamadan yana sıkıntın kalmaz. Ulaşımda otostop en mantıklısı. Yemekleri de karşılayacak paran varmış zaten :D en kötü yemekleri de doğadan elde edersin. :D miden kaldırırsa tabii :)

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Malesef ingilizcem yok hocam bu yüzden pek iletişim olmuyor malesef

• it kopuk kullanıcısına yanıt
    Hocam mesela hastanenin bir odasına kaçak girsem az da olsa güvendeyim tren istasyonda yine öyle ama burda parklarda ormanlarda güvende olamam çünkü burda tehlikeli insanlar azımsanmıycak sayıda başka tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler

• Türk Dil Kurumu dava açmış sana bu başlığı görünce

Bknz : İlkokulda Türkçe derslerine İngilizce öğretmeninin gelmesi.
  • Dark-Child kullanıcısına yanıt
    Böyle bir mesajın geleceğini biliyordun hocam burası bir forum yazım yanlışlarını sadece ben yapmıyorum konumu lütfen bu konudan ötürü baltalamayın ayrıca ingilizce ögrenmeye çaba gösteriyorum onun mağduru oldum başlık açınca

• Neden hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Provocatıve

Böyle bir mesajın geleceğini biliyordun hocam burası bir forum yazım yanlışlarını sadece ben yapmıyorum konumu lütfen bu konudan ötürü baltalamayın ayrıca ingilizce ögrenmeye çaba gösteriyorum onun mağduru oldum başlık açınca

Ben seni anlamak ,şans dilemek sana ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark-Child

quote:

Ben seni anlamak ,şans dilemek sana ...

Spr hll dvm

• quote:

Türkiye ' nin tüm pratik zekalı insanların takıldığı konu dışına bu konuyu açma gereksimi duydum

Sonrasını okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 25 Nisan 2017; 23:30:1 >
  • Garlar büyük nimet.

Üniversiteler olabilir.

• quote:

Hocam mesela hastanenin bir odasına kaçak girsem az da olsa güvendeyim tren istasyonda yine öyle ama burda parklarda ormanlarda güvende olamam çünkü burda tehlikeli insanlar azımsanmıycak sayıda başka tavsiyelerinizi bekliyorum tesekkurler

Hastaneden izin alarak orada geceleyebilirsin izin veriyorlar en kötü kaçak gir sıkıntı olmaz ;) sonra yanına dediğim malzemeleri al :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.