Şimdi Ara

PRAKTICA DPix 820Z 8.0MP inceleme ve paylaşım merkezi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
12.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • önemli olan makinanın noisesinin az olması. Doğal noise niçin rahatsız etsin. sisin kirliliği geçicidir. sis netiği zaltır. Hiç sis yoksa tertemiz görüntü alınabilir. Sensörü daha büyük makinalar gece çekimlerinde daha iyi olur ama maliyet yükselir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 2 Aralık 2009; 22:50:22 >
  • yukarıdaki gece fotograflarında yeşil ışıklar, evlerin üstüne çok fazla yayılmamış mı? Gerçekte de böyle miydi?
  • Irmağın adı Yeşilırmak. Belediye sokak lambalarının yeşılırmağa bakan tarafına yeşil lamba diğer tarafına normal renk lamba koymuş. Orjinali böyle renklerin. Bir kaç fotoğraf bulayım durumu açıklamak için. Evlerden daha uzağa doğru bakınca sis hava kirliliği mevcut. İyi bir rüzgar bekledim ama çıkmadı. oysa genelde rüzgar bol olur burda.
    quote:

    Orijinalden alıntı: erencaner

    yukarıdaki gece fotograflarında yeşil ışıklar, evlerin üstüne çok fazla yayılmamış mı? Gerçekte de böyle miydi?


     PRAKTICA DPix 820Z 8.0MP inceleme ve paylaşım merkezi


     PRAKTICA DPix 820Z 8.0MP inceleme ve paylaşım merkezi




  • ışıkların rengine göre ırmağın rengi değişiyor.

     PRAKTICA DPix 820Z 8.0MP inceleme ve paylaşım merkezi
  • yeşil ışığın gücü kendi ışıklandırması olan binaları fazla etkileyemiyor.


     PRAKTICA DPix 820Z 8.0MP inceleme ve paylaşım merkezi
  • evet doğru,
    gece çekimi çok güzel gerçekten, şaşırdım, dslr performansına yaklaşıyor sanki bu fiyata bu ürünle,
    gündüz çekimleri nasıl daha fazla fotografınız var mı gündüz için?
  • Çocuk makinayı götürdü

    Önceden çektiklerim var aynı ışık ve hava koşullarında. Birbirine benziyor. Birkaç tane daha eklerim birara.
  • Başlıyorum göndermeye. resim işleme programında otomatik düzelte bastım.

     PRAKTICA DPix 820Z 8.0MP inceleme ve paylaşım merkezi


     PRAKTICA DPix 820Z 8.0MP inceleme ve paylaşım merkezi


     PRAKTICA DPix 820Z 8.0MP inceleme ve paylaşım merkezi




  • Vay be. Hiç dikkat etmemişim. Bizim çocuk batan güneşi de çekmiş. Güneş ışıklarının bu şekilde çıkmasına ne deniyordu. Dilimin ucunda, neyse
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erencaner

    evet doğru,
    gece çekimi çok güzel gerçekten, şaşırdım, dslr performansına yaklaşıyor sanki bu fiyata bu ürünle,
    gündüz çekimleri nasıl daha fazla fotografınız var mı gündüz için?

    Dslr mi? Olur mu canım. Tek rakibim Türk Hava Yolları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 5 Aralık 2009; 8:19:52 >




  • ters ışık çalışması?
  • sen benden iyi biliyorsun. ben yıldızımsı olmasını kastetmiştim.
  • Ben kısık diyaframla çekilen bokeh demek istemiştim. Diyafram açık olunca bokeh oval kısık olunca köşeli yıldızımsı olurya.
  • bu makineyi deneme şansımız olan bir mağaza biliyor musunuz?
  • Bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 6 Aralık 2009; 3:57:37 >
  • foto zeynep eskişehirde değil mi? ordaysa deneyebilirsin belki.
  • bir de son olarak şunu sormak istiyorum, işlemcisi nasıl bu makinenin? yani demek istediğim 8 MP gibi yüksek çözünürlüklerde 40-50 fotograf çektiğinizde makinede fotograflar arası gezip incelerken ya da yeni fotograf çekerken kasılıyor mu? yavaşlama oluyor mu makinede?
    teşekkürler
  • 4 gb sdhc taktım çalışıyor. Bazen hemen yeni fotoğraf çekmeye hazır oluyor bazen az bi bekliyor. uzun değil. herhalde ışık az oduğu zaman bekliyor ışık çok olunca beklemiyor gibime geliyor. Flaşın dolmasınıda bekliyor olabilir. Samsung ise anında işi bitiriyor. Şunuda söyleyim sansungun pili çok yemesi yüzünden practicaya daha çok ısındım. Birde otomatikte ışığın az olduğu yerde praktica daha iyi. Samsungta özellik çok ama birisine veremiyorum. otomatik ayarını tutturamamışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 8 Aralık 2009; 1:54:26 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36241960/mpage_1//tm.htm#36250234
    Kaç liralık makina. Enstantene öncelikli mod arıyor sahibi.
    erencaner size şu tavsiyeyi yapmak isterim. Otomatik ayarları iyi bir makina ve alırsanız arkadaşınıza bir tane alabilirsiniz. Sizde beğeniseniz alırsınız. Siz bu kadar incelediğinize göre sonradan pişman olmamak için hemen iki tane almayın. İki tane pahalı alırsanız sanırım arkadaşınız pek çok özelliğini kullanmayacak gereksiz ek masraf olabilir. Özelikli makina istiyorsa arkadaşınız bu makinanın özellkleri az sayılmaz. Belkide sizi de tatmin eder sonradan ikincisini de alabilirsiniz. Ben bu markayı aldım ama diğer makinalarda güzel emsal fiyatlı olanlar. Tercih sizin. Ben sadece istek üzerine resim gönderdim, özelliklerini açıklamaya çalıştım , bilmem becerebildim mi? Ama şu makina diğerinden daha iyi çeker diyemiyorum. Ben sadece internette yazılı olan özelliklerine bakarak aldım. Çoğu kompactta bundaki özellikler yoktu ve hala da yok.




  • makinada fotoğraflar arasında gezerken kasma yok.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.