Şimdi Ara

PRAKTICA DPix 820Z 8.0MP inceleme ve paylaşım merkezi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
1
Favori
12.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erencaner

makro mesafesi kaç cm? ve ayrıca bir kaç örnek fotograf daha yükleyebilir misiniz? Full çözünürlük linkini de verirseniz hiç fena olmaz. Çok sağolun

Dostum yukarıdaki mahalle resmine bak. Sisli havayı görüyorsun. Amasyadan yeşilırmak geçiyor ve gördüğün sisten daha fazlası geceleyin kalorifer dumanlarıyla birleşiyor. İlk sayfadaki gece resimlerinde de çekime uygun bir hava yoktu. Rüzgarlı bir havada tertemiz gece resimleri eklemeye çalışacağım ama ortada rüzgar yok nedense.
  • resim işleme programında biraz ayarları değiştirdim. Bilmem nasıl oldu.

PRAKTICA DPix 820Z 8.0MP inceleme ve paylaşım merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 1 Aralık 2009; 22:51:22 >
  • Bugün erencanerin isteği üzerine yeni fotolar çektim. Az sonra
  • oo teşekkür ederim arkadaşlar ilginize. fotograf makinem çalındıktan sonra bir adet kendime bir adet de kız arkadaşıma almayı düşünüyorum da.Gece çekimlerini begendim. Bir de aslında canon powershot serisi ile ya da yukarıdaki fotografa konu olan Samsung ile kıyaslasak ne dersiniz :)
  • Yukarıda ki fotoda bulunan samsung un üretimi sona erdi. Samsung s850. Kaliteli bir makina. Özellikleri oldukça gelişmiş bir makina ama şu an üretimi yok. Makro çekimi 1 cm. Topiği var incelemek istersen. canonun topiğindeki resimlere gözatıp özelliklerini sorabilirsin. Bende canon yok. fiyat performans artı beklentilerin önemli. Practicanın fFotoğraflarını makinayı çocuk birazdan eve getirince görebilirsiniz. Bence bu makina kaçırılacak bir makina değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 1 Aralık 2009; 1:45:55 >
  • 2.resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 1 Aralık 2009; 22:54:17 >
  • 3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 1 Aralık 2009; 22:57:06 >

• 4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 1 Aralık 2009; 23:04:59 >

• son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 1 Aralık 2009; 23:09:43 >

• Hava güneşli olmasına rağmen berrak değildi maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 1 Aralık 2009; 22:58:44 >

• bu makine gece çekimi makinesi adeta =) harika çıkıyor geceleri. Aslında tam tersi olması lazım ama
  • Bir tane daha gece resmi senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 2 Aralık 2009; 1:24:27 >
  • Bu resim de hoşuma gitti. Işıkların önündeki sisi görüyorsun Yazın olsa çok daha farklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 2 Aralık 2009; 1:21:20 >
  • quote:

bu makine gece çekimi makinesi adeta =) harika çıkıyor geceleri. Aslında tam tersi olması lazım ama

Makinanın gece evde flaşlı çekimleri hoşuma gitti daha çok. Fluluk olmadığı gibi net ve renkleri de güzel veriyor. Arkadaşlarıyla dün çektikleri fotoğraflara baktım ve kalitesine inanamadım. Hangi ayarda çektin dediğimde Q da dedi. Automatic yani. Benim kendi makinamın özellekleri daha çok. Ama pilleri çabuk bitiriyor. Practika pil konusunda daha iyi. Automaticde de bence practica daha iyi. Gece çekimlerinde de fiyat emsallerinden farklı olacağını sanmıyorum. Çekenler koyarsa kıyaslayabilirsin. 8 sn pozlayabiliyor. Buna dikkat etmek gerek. Makinayı bizim çocuk bayram dönüşü bugün götürdü. Makinanın izin verdiği en yüksek diyafram açıklığını kullandım Diyaframı kısıp çekmeyi deneyemedim aceleden. Makinalar kalitesini gece ortaya çıkarır. Bence emsalleri de iyidir. 8 sn dışında. Önemli olan gece flu çıkmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 1 Aralık 2009; 14:30:46 >

• quote:

makro mesafesi kaç cm? ve ayrıca bir kaç örnek fotograf daha yükleyebilir misiniz? Full çözünürlük linkini de verirseniz hiç fena olmaz. Çok sağolun

ımage shock a girdiğimde benim resimlerime tıkladığımda girmeme izin vermiyor. Bu yüzden fullerini vermiyeceğim. Çözünürlüklerini düşürüp dh den gönderebiliyorum.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, bir de iso performansını sormak istiyorum. otomatik modda kaç iso veriyormakine. örneğin benim iade ettiğim fuji s5700 vardı, makinenin iso perfomansı o kadar düşüktü ki gün ışığında otomatik modda 200 iso ile çekiyordu. haliyle de fotograflarda noise dediğimiz noktacıklardan bol miktarda oluyordu
  • isosu 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ar_tryk -- 2 Aralık 2009; 1:25:39 >
  • çok sağol =)
  • bizim çocuğun yüzüne bak. noise var mı. yok. ama aşağılarda ırmağın sisi var. bol bol noise istemediğin kadar
  • ama sanırım o kadar da rahatsız etmiyordur
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.