Şimdi Ara

Praktica 8.1 Tablet - Android Market Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Praktica 8.1 Tablet sahibiyim fakat bir türlü Google Play Android Market'i cihaza yükleyemedim. Uygun apk'sı olan veya çözümü bilen varsa çok yararı olur.

• Up up up
  • Hocam hayırlı olsun, nereden kaça aldın?? Ben de alacağım evkurdan 386 12 taksitle buldum, uygun geldi. Memnun musun, + ları ya da - leri nedir? önerir misin?

edit: Bir de bir yerde SDHC 32 GB'yi başka bir yerde de 16 GB desteklediği yazıyor? hangisi doğrusu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrotumcan -- 2 Mayıs 2012; 13:44:49 >
  • Google Play ya da Android Market' in akp sini bulamazsın cihaza önyüklü olarak gelir.
  • Ben de aldım, aynı sorunu yaşıyorum. Yok mu bir çaresi dostlar?
  • Yükleyemezsiniz alternatif marketlere yönelin. Şu anda praktica tabletler Google Play uyumlu değil bende TP 10 HD var ben de yükleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caccia

Praktica 8.1 Tablet sahibiyim fakat bir türlü Google Play Android Market'i cihaza yükleyemedim. Uygun apk'sı olan veya çözümü bilen varsa çok yararı olur.

www.approb.com bu adrese gir dostum istediğin google play market programlarının hepsi elinin altında siteyi açınca android kısmına tıkla ve apk olarak indir tabletinin içine at ve File Manager programıyla apk yı aç . İşlem tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu praktica 7 ve 8.1 e harici disk takılabiliyor mu? Bir de grafik işlemcisini bulamadım bilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkubulutsimsek

quote:

Praktica 8.1 Tablet sahibiyim fakat bir türlü Google Play Android Market'i cihaza yükleyemedim. Uygun apk'sı olan veya çözümü bilen varsa çok yararı olur.

www.approb.com bu adrese gir dostum istediğin google play market programlarının hepsi elinin altında siteyi açınca android kısmına tıkla ve apk olarak indir tabletinin içine at ve File Manager programıyla apk yı aç . İşlem tamam

Eywallah kardeşim, gireceğim, umarım hallederim. emeğine sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: scrotumcan

quote:

quote:

Rica ederim kardeşim sorun olursa her zaman beklerim :) kolay gelsin :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scrotumcan

quote:

quote:

Rica ederim kardeşim sorun olursa her zaman beklerim :) kolay gelsin :)

Ben de aynı konuda sıkıntılıyım. Praktica teknik servisi aradığımda " tablette market yüklü gelmek zorunda değil, bu konuda yardımcı olamayız" diyerek başndan sallıyor. Sizin verdiğiniz sitede bir tane apk uygulaması buldum 2.5 mb boyutunda. Ancak bizim tablete onu kurduğumuzda çalışmıyor, açıp hemen kapatıyor kendini. Eğer bu konuda bilginiz tecrübeniz varsa yardımcı olursanız sevinirim. Acaba android 4.0 olmasının bir sıkıntısı mı var diye düşünüyorum.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Rockchip RK 2918 Cortex A8 1GHz, Android 4.0, 8 inch Capacitive panel (4:3 ; 800X 600), 802.11b/g/n, 1080P, G-sensor/Kamera /HDMI/USB host, Email, Saat, Alarm, Hesap Makinesi, OfficeSuite, Slideme, Takvim, Task Killer, Kayıt, Dahili Hoparlör, Android Klavye

• Merhaba benim elimde praktica tp 8.1 var.Bir ay önce nt den aldım fakat şimdi üniversitede gideceğim bölüm için dizüstü almam gerekti.Yani satacağım bunu.İlgilenen olursa mesaj atabilir.Alırken yanında kılıf , otg , kulaklık verdiler.Ben de stylus kalem ve 32gb micro sd aldım.Yani almak isteyen olursa hepsini kutusuyla faturasıyla gönderirim
  • Hocam ne kadar istiyorsunuz? Üründe donanımsal, yazılımsal ve de fiziksel bir sorun var mı? Yani ürün deyim yerindeyse :'sıfır gibi' mi? Tşk.
  • Kullanan arkadaşlar kısaca yazarlarmi ekranı nasıl pixeller nokta nokta sayılıyor mu pil ömrü nasıl wifi çekim sorunu varmı kullanırken takılma oluyor mu Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lsengul

Kullanan arkadaşlar kısaca yazarlarmi ekranı nasıl pixeller nokta nokta sayılıyor mu pil ömrü nasıl wifi çekim sorunu varmı kullanırken takılma oluyor mu Teşekkürler

hocam ekran fena değil pixel olayı falan yok ama çok kaliteli beklemeyin çok tablet tecrübem yok ama idare eder bence.Pil ömrü iyi bence 5000 mah pil var 3 saat dizi aralıksız izleyebiliyorsun yada internet+oyun 1 gün rahat çıkarıyor bende tabi kullanıma bağlı bazen 2 gün de gider.Kullanırken takılma yaşamadım çin malı kalitesiz bir şey değil dediğim gibi çok tablet tecrübem olmadığı için karşılaştırmalı bilgi veremiyorum ama wifi si tatmin edici bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.