Şimdi Ara

practica DMMC4 hakkında yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 gün önce practica dmmc4 kamera aldım. ve özelliklerinde desteklenen video formatları içerisinde avi,asf,mov..... gibi seçenekler var. bende bilgisayarımdan practica kameranın içine 2-3 tane avi formatlı video aktardım. izlemek için videoları açtığımda görüntü dondu, ve donuk donuk gösteriyo. bunun nedenini bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorty -- 22 Şubat 2008; 22:06:18 >

• codek sorunu gibi görünüyor ImTOO MPEG Encoder felan dene....
  • quote:

Orjinalden alıntı: naykose

codek sorunu gibi görünüyor ImTOO MPEG Encoder felan dene....

denedim fakat kameraya yüklediğim videoların hiçbiri göstermiyor.
  • arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yokmu?

1-bilgisayarımdan practicaya yüklediğim hiçbir video çalışmıyor. hatta yüklediğim hiçbirşey göstermiyor. e kitap dahil. bunun formülü nedir.
    2-practicadaki videoları tv de nasıl gösterebilirim.
  • Bende aynı aygıtı kullanıyorum
    4 Megapiksel kamera mevcut ama berbat ötesi bi kalite söz konusu.Dışarı çok az ses veriyor.Ouyunalrı çok az ve hiç eğlendirici değil.Verdiğim paraya yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: __BaRıŞ__

Bende aynı aygıtı kullanıyorum
    4 Megapiksel kamera mevcut ama berbat ötesi bi kalite söz konusu.Dışarı çok az ses veriyor.Ouyunalrı çok az ve hiç eğlendirici değil.Verdiğim paraya yazık

peki benim yukarıda sorduğum soruların cevapları sende var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: victorty

quote:

Orjinalden alıntı: __BaRıŞ__

Bende aynı aygıtı kullanıyorum

peki benim yukarıda sorduğum soruların cevapları sende var mı?

Maalesef hayır...
    Zira aynı sorunlar bende de var.Hiç video atıp izleyemiyorum.
    Şimdi bir de TV den kayıt yapamaz oldum.Bağlıyorum,bazen sas var görüntü yok bazende ikiside var ama görüntü siyah...Bıktım bundan bıktımm..Baya oldu alala 350 ytl para verdim verdiğim paraya acıyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • heralde bilgisayardan video yüklenmiyor. yüklense bile izlenemiyor.
  • Benim arkadaşımda var ve yükleniyor video. Fakat uzantısı asf olacak. Birde biz elimizdeki video çeviricilerle asf yapınca video yu göstermiyor, sadece ürünün kutusundan çıkan programla çevirince gösteriyor.
  • ürünün kutusundan çıkan hangi programla nasıl çevirebiliriz. bunu biliyorsanız yazabilirmisiniz.
  • Ürünün cd sinde zaten driver ı ile çevirici program vardı diye hatırlıyorum. Sendeki cd nin üzerinde yazar programın adı aslında.
    quote:

Orjinalden alıntı: victorty

ürünün kutusundan çıkan hangi programla nasıl çevirebiliriz. bunu biliyorsanız yazabilirmisiniz.
  • bilgisayardan yüklediğim videoları artık izleyebiliyorum practicada. ancak e-book ları hala göremiyorum. ve de practica dan tv ye görüntü veremiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.