Şimdi Ara

PPSSPP SORUNU (NARUTO SHİPPUUDEN ULTİMATE NİNJA İMPACT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben telefonumA ( samsung galaxy s advance GT-I9070 ) playstation emulatorü PPSSPP yükledim.Daha sonradan da naruto shippuden ultimate ninja impact yükledim.Daha sonradan PPSSPP yardımı ile oyunu açmaya çalıştım ama şu hatayı verdi : Could not load game RAR file detected ( Require UnRAR ).RAR yüklenmediğini söylüyor ama oyun zaten RAR biçimi şeklinde !!! LÜTFEN BİRİ YARDIM ETSİM

not : oyunun dosyasının içinde zip benzeri bir dosya var onuda açamayıorum :
    önce RAR dosyasını ( naruto shippuden ) açıyorum sonra içinden yine naruto shippuuıden adlı dosya geliyor. Onuda açıyorum. Daha sonradan zip benzeri dosya ya tıkladığımda zip benzeri dosya açılamıyor diyor. PPSSPP yi açıp naruto dosyasını bulup açmaya çalıştığımda gördüğünüz gibi Could not load game RAR file detected ( Require UnRAR ) hatası veriyor.
     PPSSPP SORUNU (NARUTO SHİPPUUDEN ULTİMATE NİNJA İMPACT) PPSSPP SORUNU (NARUTO SHİPPUUDEN ULTİMATE NİNJA İMPACT) PPSSPP SORUNU (NARUTO SHİPPUUDEN ULTİMATE NİNJA İMPACT) PPSSPP SORUNU (NARUTO SHİPPUUDEN ULTİMATE NİNJA İMPACT)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanor -- 19 Mart 2014; 16:36:17 >

• bilgisi olan yok mu
  • RAR dosyasını açıp içinden çıkan ISO'yu klasöre atman gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

RAR dosyasını açıp içinden çıkan ISO'yu klasöre atman gerek.

+1 bunu yazmaya geldim.
  • google playda rar archiver diye arat o programı kur dosyayı unrar et.pc'ye oyun kurmakal aynı mantık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mortal Kombat vs. DC Universe
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.