Şimdi Ara

PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
170
Cevap
9
Favori
26.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S4 var 20-25 fps degisiyo ama senin videodaki gibi akici değil.seninkinde fps gereksinimi 15 20 gosteriyo nasil yapicaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 28 Ocak 2014; 15:39:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

S4 var 20-25 fps degisiyo ama senin videodaki gibi akici değil.seninkinde fps gereksinimi 15 20 gosteriyo nasil yapicaz?

oyun hafiza kartinda ise birde telefonun kendi hafizasina tasiyip dener misiniz

• Merhaba başlığı görüp daldım hemen note 2 kullanıcısıyım eski psp arşivimden ben 10 i atıp deneyeyim dedim başta x ya basmamı istiyo basıyorum program donuyo oyun yüklenmiyo sebebi oyundanmı kaynaklanıyor yoksa telefonumun sistemimi yetmiyor?
  • Mrb telin rootlu olmadi gerek mi bide gamepad bağlantı olayini biraz acarmisin teşekkurler...

• quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

S4 var 20-25 fps degisiyo ama senin videodaki gibi akici değil.seninkinde fps gereksinimi 15 20 gosteriyo nasil yapicaz?

oyun hafiza kartinda ise birde telefonun kendi hafizasina tasiyip dener misiniz

öyleydi telefon hafızasına attım + programın 0.9.5 sürümünü yükledim baya fark oldu ama yine de tam değil ya :(
  • * bu mesaj silindi *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 19:26:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |erdem|

Bunu S4'de kullanabilen varmı? oyunu oynayabilenler ayarlarını nasıl yaptılar.

bende introyu açıyor ama oyuna giremiyor.

toy story 3 gibi basit bir oyunu bile açamıyorum.

sitesini araştırdım bir sürü build var ayarlara göre ben v0.9.5-963-g08a0709 u buldum en uygun

http://buildbot.orphis.net/ppsspp/

buradan bakabilirsin

bu da ayarlar:

https://www.dropbox.com/sh/uhyhbyugshcvk89/PcAqdFCHL0

FPS 11/24 gözüküyor speed %80 oyun gayet akıcı ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhoIsYourSummoner -- 29 Ocak 2014; 3:19:21 >

• @omer81178

hayır root gerekmiyor. ilk mesajda belirttiğim uygulamaları indirip kullanabilirsiniz. Gamepad olayı ise ps3ün orjinal oyun kolları olan sixasis kollar direk bluetooth üzerinden bağlanıyor diye biliyorum. bunun için sixasis controller programını indirmeniz gerek, yamuğum varsa düzeltin . Usb den bağlanan kol ile oynamak için OTG kablosu diye bir kablo var, fiyatı 5-10tl arası değişiyor onu alıp telefonunuza takıyorsunuz. oyun kolunuda takıp Settings > Kontroller > Button mapping seçeneğinden tuşları ayarlayıp oyuna başlayabilirsiniz.

@Aytuğ12

internette note2 ile oyun oynayan bir sürü arkadaş var, oyunların normal psp de sorunsuz açıldığından emin misiniz ? Bazen açılışlarda banada oluyor. daha oyun açılmadan sürekli tuşlara basınca program 80mb lik oyunda bile donma yapıyor. oyunu seçtikten 3-4 saniye sonra bekleyin zaten oyun ekranı gelir. Sorun yine çözülmezse bahsettiğiniz oyunu indirip bir deneyeyim.

@|erdem|
    tam anlayamadım sorununuzu, bir ss ile desteklerseniz yada daha açık konuşursanız daha çok yardımcı olabiliriz.

@WhoIsYourSummoner

Şuan ki fps durumları nasıl :D

• quote:

@omer81178

hayır root gerekmiyor. ilk mesajda belirttiğim uygulamaları indirip kullanabilirsiniz. Gamepad olayı ise ps3ün orjinal oyun kolları olan sixasis kollar direk bluetooth üzerinden bağlanıyor diye biliyorum. bunun için sixasis controller programını indirmeniz gerek, yamuğum varsa düzeltin . Usb den bağlanan kol ile oynamak için OTG kablosu diye bir kablo var, fiyatı 5-10tl arası değişiyor onu alıp telefonunuza takıyorsunuz. oyun kolunuda takıp Settings > Kontroller > Button mapping seçeneğinden tuşları ayarlayıp oyuna başlayabilirsiniz.

@Aytuğ12

internette note2 ile oyun oynayan bir sürü arkadaş var, oyunların normal psp de sorunsuz açıldığından emin misiniz ? Bazen açılışlarda banada oluyor. daha oyun açılmadan sürekli tuşlara basınca program 80mb lik oyunda bile donma yapıyor. oyunu seçtikten 3-4 saniye sonra bekleyin zaten oyun ekranı gelir. Sorun yine çözülmezse bahsettiğiniz oyunu indirip bir deneyeyim.

@|erdem|
    tam anlayamadım sorununuzu, bir ss ile desteklerseniz yada daha açık konuşursanız daha çok yardımcı olabiliriz.

@WhoIsYourSummoner

Şuan ki fps durumları nasıl :D

evet sanırım oyuna özel birşey bugün gforce u denedim düşük boyutlu olması nedeniyle
     PPSSPP - PSP OYUNLARINI ANDROİD TELEFONDA VE JBLİ İOS CİHAZLARDA OYNAYIN - GOW OYUNLARINDA YUKSEK FPS TAKTİĞİ
    görüldüğü gibi yarıl ekran gösteriyor oyun açılana kadar tam ekran yani ana menü falan ancak oyun açılınca böyle gözüküyor tam ekranı seçeneğindenmi diye düşündüm ve tam ekranı kapadım ancak yine aynı şekilde gözüktü
    Not:Sizin ayarlarınızı kullandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytuğ12 -- 29 Ocak 2014; 11:06:13 >

• @aytug12

cok degisik bir sorunmus, ben gforce yi indirip deneyeyim bendede ayni sey olacak mibakalim

edit
    eski surumlerde o sorunu yasayan arkadaslar olmus ama surumleeini gunceeyince sorunu cozmusler. ppsspp uygulamanizguncel degil mi ?

http://forums.ppsspp.org/showthread.php?tid=271

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modrizzt -- 29 Ocak 2014; 13:55:00 >
  • quote:

@aytug12

cok degisik bir sorunmus, ben gforce yi indirip deneyeyim bendede ayni sey olacak mibakalim

edit
    eski surumlerde o sorunu yasayan arkadaslar olmus ama surumleeini gunceeyince sorunu cozmusler. ppsspp uygulamanizguncel degil mi ?

güncel ama sanırım buda oyun kaynaklıymış pursuit force extreme i deneyeyim birde dedim sorunsuz kasıntısız bir şekilde oynadım oyunu kasma falanda olmadı gow indirirdimde arkadaşın dediğine göre 7-8 fps sıkıntı baya ancak telefonda monster hunter oynamakta bir ayrı keyif vericek teşekür ederim paylaşımınız için teşekürler
    Not:Arkadaşlar eğer note 2 de çalışırmı diye düşündüğünüz oyunlar varsa yardımda bulunmak isterim alıntı yaparsanız sorunuzu en yakın zamanda cevaplarım

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytuğ12

quote:

@aytug12

edit

güncel ama sanırım buda oyun kaynaklıymış pursuit force extreme i deneyeyim birde dedim sorunsuz kasıntısız bir şekilde oynadım oyunu kasma falanda olmadı gow indirirdimde arkadaşın dediğine göre 7-8 fps sıkıntı baya ancak telefonda monster hunter oynamakta bir ayrı keyif vericek teşekür ederim paylaşımınız için teşekürler
    Not:Arkadaşlar eğer note 2 de çalışırmı diye düşündüğünüz oyunlar varsa yardımda bulunmak isterim alıntı yaparsanız sorunuzu en yakın zamanda cevaplarım

Teşekkür ederim. Sorununuzu çözmüşsünüz güle güle oynayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle dostum çok teşekkür ederim konu ve bilgilerin için bende htc one x var winning eleven 2014 ve gow ı yükledim ama gow müthiş kasıyor nasıl çözerim bilemiyorum.Acaba telefon mu kaldırmıyor anlamadım.Seste de problem yaşıyorum kastığı için oyunlar çatır çatır diye ses geliyor bir ara normalleşiyor.Yardım edecek arkadaşlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellborn7

Öncelikle dostum çok teşekkür ederim konu ve bilgilerin için bende htc one x var winning eleven 2014 ve gow ı yükledim ama gow müthiş kasıyor nasıl çözerim bilemiyorum.Acaba telefon mu kaldırmıyor anlamadım.Seste de problem yaşıyorum kastığı için oyunlar çatır çatır diye ses geliyor bir ara normalleşiyor.Yardım edecek arkadaşlar var mı?

sesin acik olmasi bazen fpslerde dususe sebep olabiliyor. ben her oyunu sessiz oynuyorum,fps icinse oyunu telefon hafizasinaatin oncelikle daha iyi performans alirsiniz. bunu yaptiktan sonra fps degerini tekrar yazar misiniz

• Tşk

• ben naruto shippuuden ultimate ninja impact oynuyorum oyun ekranında 4-5 adam olunca hızı çok iyi fakat 15-20 kişi falan olunca oyunda hafif bi kasma oluyor bunu gamebooster ile düzeltebilirmiyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: armanc2121

ben naruto shippuuden ultimate ninja impact oynuyorum oyun ekranında 4-5 adam olunca hızı çok iyi fakat 15-20 kişi falan olunca oyunda hafif bi kasma oluyor bunu gamebooster ile düzeltebilirmiyiz?

hangi telefonda oynadiginizada bagli. telefon yetersizse gameboosterin pek bir etkisi olmaz, ama gameboosterin yinede oyunu hizlandirdigi soylenebilir. yine yeterli olmazsa ucak modunda oynamayi deneyin birde

• Hangi telefonda denediniz abaca general mobile discovery takılıyor bayağı. En iyi performans hangi telefonda acaba? Beta henüz program gerçi. Ayrıca Pc versiyonunda var programın. Çok çok iyi çalışıyor pc de analog kontroller bağladım bir tane mükemmel oldu locoroco ya bayılıyor çocuklar...

• quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Hangi telefonda denediniz abaca general mobile discovery takılıyor bayağı. En iyi performans hangi telefonda acaba? Beta henüz program gerçi. Ayrıca Pc versiyonunda var programın. Çok çok iyi çalışıyor pc de analog kontroller bağladım bir tane mükemmel oldu locoroco ya bayılıyor çocuklar...

benim kullandigim telefon lg g2 32gb. en iyi performansi aslinda cokkastirmayan oyunlarda her telefonda iyi performans alirsiniz. ama boyutlari 800 900mb olan oyunlarda duzgun fps almak icin piyasadaki en iyi telefonlara sahip olmak lazim. discoveryde hangi oyun tskiliyor ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Hangi telefonda denediniz abaca general mobile discovery takılıyor bayağı. En iyi performans hangi telefonda acaba? Beta henüz program gerçi. Ayrıca Pc versiyonunda var programın. Çok çok iyi çalışıyor pc de analog kontroller bağladım bir tane mükemmel oldu locoroco ya bayılıyor çocuklar...

benim kullandigim telefon lg g2 32gb. en iyi performansi aslinda cokkastirmayan oyunlarda her telefonda iyi performans alirsiniz. ama boyutlari 800 900mb olan oyunlarda duzgun fps almak icin piyasadaki en iyi telefonlara sahip olmak lazim. discoveryde hangi oyun tskiliyor ?

Çoğu oyun takılıyor, hemen hemen hepsi, loco roco gibi 2d oyunlarda daha akıcı oluyor ama iyi bir performans olmuyor diğer 3 boyutlu oyunlarda. Ram 1 gb sistem yarısını kullanıyor zaten geriya 400- 500 mbyte kalıyor ki yetmiyor bu.

Ancak bilgisayarda mükemmel çalışıyor, hemen hemen aynı akıcılıkta oynatıyor emulator. Helal olsun çok iyi yapmış adamlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.