Şimdi Ara

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.475
Cevap
76
Favori
400.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pananet/merkürnet daha mantıklı firmada SORUNLAR var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam kusura bakma geç gördüm. netspeed'e geçtim hiç bir sorun yok şuana kadar. hattım temizmiş demek ki bunların kalitesizlikleri. daha önce de 2. ikametimde netspeed kullanmıştım sorunsuz bir şekilde ve şu an aynı adreste internet kutusu kullanıyorum, dondurdum. geçen yaz dönemi 3 ay falan kullandım onda da sorun yaşamadım.

Neredeyse her akşam en çok kullanacağım saatte internetsiz kalınca 40 lira daha az ödüyor olmak bir şey ifade etmemeye başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

beni de az önce aradılar aynı şekilde bu ay faturanızı ödemiyorsunuz deprem bölgesindeki kullanıcılarımıza destek olmak adına ücret almıyoruz dediler. Açtım baktım oim i silmişler. O kadar şey yaşadık ancak bu gerçekten çok doğru ve yerinde bir hareketti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiddenside -- 10 Mart 2023; 12:46:43 >
    AMD FX 6300 4.1 GHz OC İşlemci ---- MSİ 970 GAMİNG PRO CARBON Anakart ---- Kingston HyperX Fury 16 GB 1600 Mhz DDR3 RAM ---- MSİ GTX 750 Tİ 2GB ---- Sandisk SSD Plus 240 GB ---- Seagate 1 TB HDD ---- Dark Freezer XL 12CM Blue LED Fan 4X Isı Borulu CPU Soğutucu ---- SilverStone 620W 80+ Bronz Tam Modüler PSU ---- Zalman Z11 NEO Kasa
  • arkadaşlar, az önce steam den demo oyun indirmeye başladım 75 mbit tarifem var ve aldığım hızın ekran görüntüsünü veriyorum...

PoyrazNET ile 24Mbps 150TL | 100Mbps 180TL / e-Devlet Dijital Abonelik / Ücretsiz Geçiş
    Benim de 1 faturam silindi. Buna mesai ayırıp tek tek aramaları, 1 ay fatura silmeleri ve bu zorlu dönemde bir nebze de olsa katkı sunmaya çalışmaları takdire şayan. Ben fiber altyapı ile çok memnunum zaten, kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberti2 -- 11 Mart 2023; 20:58:49 >
  • Akbank üzerinden faturayı ödedim ama online işlemelerde hala ödenmemiş görünüyor. Kim ilgilenebilir?

Banka kaynaklı olabilir. İş bankasında hiç sorunla karşılaşmadım. Müşteri desteği ara yardımcı olurlar.

• Arkadaşlar merhaba, daha önce farklı bir sağlayıcı kullanıyordum. Şehirdışına çıkmam sebebiyle iptal etmiştim. Şimdi tekrardan evime dönüş yapacağım. Dairemde fiber altyapı var hız konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Şuan 100mbps ilerleyen zamanda da hız artırımı düşünüyorum. Sormak istediğim bir soru var. Bazı sitelerde Poyraznet'in Dns engellemesi yaptığı yazıyor.
    Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Kullanan arkadaşlardan ricam 1fichier.com sitesine erişebiliyorlar mı? Son olarak ise 3 ay muhabbeti var nedir bu bilgisi olanlar paylaşabilir mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_710

Arkadaşlar merhaba, daha önce farklı bir sağlayıcı kullanıyordum. Şehirdışına çıkmam sebebiyle iptal etmiştim. Şimdi tekrardan evime dönüş yapacağım. Dairemde fiber altyapı var hız konusunda sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Şuan 100mbps ilerleyen zamanda da hız artırımı düşünüyorum. Sormak istediğim bir soru var. Bazı sitelerde Poyraznet'in Dns engellemesi yaptığı yazıyor.
    Böyle bir sıkıntı yaşayan var mı? Kullanan arkadaşlardan ricam 1fichier.com sitesine erişebiliyorlar mı? Son olarak ise 3 ay muhabbeti var nedir bu bilgisi olanlar paylaşabilir mi? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Selamlar, hocam 1 ay önce türknetten poyraznete geçtim. Gerçekten tuhaf sorunlar var hiç memnun kalmadım. Twetterda medya yüklenmiyor mesela çoğu zaman internet hızında bir düşüş olmadığı halde. Zaman zaman kesilmeler oluyor. (bunu türknettede yaşıyordum ondanda memnun değildim) 200mps paketi aldım ancak ilk geçiş yaptığım günden itibaren 80-90mps üstünü alamadım ve 200mpsten ücretlendirdiler. İndirim yapmadılar.

Bu arada bahsettiğiniz siteye erişim yok giremedim.

Şimdi ise netspeede geçiş yapmak istedim evrakları gönderdim ama 3 ay dolmadan geçiş yapamazsınız dediler, ilk defa duydum 100tl ceza kesiyordu sadece poyraznet benim bildiğim, hiç geçemiyormuşum netspeedin dediğine göre. Bilgisi olan var mı bu konu hakkında, varmı gerçekten böyle bir durum?

• orhanyıldız kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim. Öyleyse Netspeed'e daha yakınım şuan. Birçok firma fiber altyapısı ile başvuruda kurulum ücreti almıyor. Genellikle sitelerinde fiber altyapıda kurulum ücretsiz yazıyor.

Siz Poyraznet'i komple iptal ettirin (bu durumda bazı firmalar sitelerinde 120lira başlangıçta alınmayan kurulum bedeli alınır yazmışlar, sözleşmede yoksa THH'ye verir geri alırsınız). Evinizde başka bir birey adına Netspeed başvurusu yapın.

Sağolun hocam biraz daha tahammül edip 3 ayı dolduracağım son çare dediğiniz gibi iptal ettiririm artık.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.