Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.042
Cevap
42
Favori
265.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çınarın annesine gelen aşk mektubunda o.s yazıyor os orhan solmaz sanırım. Daha son sahneyi izlemedim umarım açıklarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bölüm yine harikaydı. bence çınar bişey yapmadı. çünkü fragmanda aysegulun nevrayla v poyrazla falan konusurken ki kıyafetleri aynı. öyle bişey olsaydı kıyafetini falan değiştirirdi illa ki bu olaydan sonra ayşegül basıp gider artık despina falan dinlemez

• ayrıca şu orhan sönmez midir nedir şunu artık bi açıklığa kavuştursunlar
  • Sosyal medyada da düşüş ver epey geçen bölüm 8 küsür saatti. açık ara fark attığımız dirilişin vs gerisinde kalmışız
  • HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Dün tt listesinde bir problem vardı bende mesela Poyraz 2.sırada gözükürken bazılarında gözükmüyordu falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo11 -- 15 Aralık 2016; 16:47:10 >
  • O.S. kim ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: crossfire66

O.S. kim ya ?

O değil de o meselede herkes Orhan Solmaz beklerken bana başka biri çıkacak gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 16 Aralık 2016; 21:11:25 >

• Sado reis be. Bu sezon gerçekten baya komik hareketleri.

• HeRo11 kullanıcısına yanıt
    helallll :D güzel tahmin
  • interneto07 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bölümleri her cuma netten izliyorum ilk defa hiç ara vermedim su gibi aktı bölüm, son part (20 dakika) kalbim sıkıştı
  • interneto07 kullanıcısına yanıt

Poyrazın kurduğu planda ağzım açık kaldı muhteşemdi.

• Detayı iyi yakaladı.
  • IspanakLord kullanıcısına yanıt
    orhan solmaz denen elemanla yakından alakalı tipleri vuruyor... bence fotodaki tip o... çok fazla hikaye çıkmaz...
  • Efsane sahneee.

2.sezon Spoiler içerir.

Veznedar hanımefendinin oyunculuğu çok iyi

https://www.youtube.com/watch?v=38V99BipmU8

• bölüm güzeldi Poyraz Eda ile beraber oyun yapıyor derken iyi ters köşe olduk
    şu Orhan Solmaz olayını da merak ettiriyorlar çok üstünde duruluyor önmli birşey çıkacak oradan belliki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floki1903

bölüm güzeldi Poyraz Eda ile beraber oyun yapıyor derken iyi ters köşe olduk
    şu Orhan Solmaz olayını da merak ettiriyorlar çok üstünde duruluyor önmli birşey çıkacak oradan belliki

Benim tahminim var. Bu Orhan Solmaz'ın sevgilisiydi Nevra ve o fotodaki hali de genç hali. İlerleyen bölümlerde Orhan Solmaz olarak diziye yeni bir düşman katılabilir.

Ya da Kerem vs Poyraz kapışması izleyebiliriz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45C8CAF3E -- 17 Aralık 2016; 13:6:16 >

• 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.