Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.042
Cevap
42
Favori
265.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cast ten çıkarılması, magazinde çıkan haberler, sosyal ortamda yaydıkları haberler.. Harbi ters köşe yaptılar
  • 1.sezondaki Bahri geri döndü.

• Çınar yavaş yavaş sönük duruma geçecek, sonra o da neşet gibi psikopata bağlar.
  • Tartışmasız bu sezon diziye katılan en iyi oyuncu.
    Harika bir renk kattı diziye, çok yakıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen efsane oldu valla. Bu sezon tek isteğim şu Poyraz'ın 2 yıllık neler yaptığını güzel şekilde işlemeleri ve evlilik konusunu çok uzatmadan bitirmeleri.
  • O evlilik bitmez gibi. Ayşegül yazık eder Çınar'a.

• Aga bu 309u kim izliyor? Ne forumda ne de çevremde izleyen bir kişiye rastlamadım. No 309 nedir?

• noxiousu kullanıcısına yanıt
    bro bir eleman var sevgilisiyle otelde bir gece geçirecek kafası çok güzel diye no:309 a gidiyor başka hatuna geçiriyor hamile kalıyor kız. Ondan sonra geleneksel kızı alacaksın mevzuları komik bir şekilde işlenmiş dizi pek espirisi yok boş bişey
  • Bu dizi bu kadar nasil reyting alir aga heryerde konusuluyo bu dizi inanmiyorum bu reytinglere

• Dirilis yinede su diger ezik dizkden kat kat iyi kara sevda ve no 309 gelince 1 olur %100 yani o :) poyraz karayelcimde 2 devam eder gibi millet poyraz yok diye kizdi galiba

• Haftaya Poyraz'ın dönmesiyle birlikte reytinglerin artacağını düşünüyorum. Dediğin gibi Kara Sevda, No 309 gibi dizileri görünce halkımızın kaliteden anlamadığı o kadar belli oluyor ki şaka gibi resmen. Reytinglere gram inanmıyorum.
  • No 309 u izleyenlerin kaliteli bir yapım görmek istedikleri için izlediklerini sanmıyorum.Sokağa çıkan 10 kişiden 9 u fazla açık dizilere söver, ratinglere bakıyoruz o günün en belaltı dizisi rekor kırıyor.Çook iki yüzlü milletiz.Gerçekten rahatsız edici.

• İnsanlar neden ağladığımı soruyordu. Sevgilim öldü dedim. Baktılar sonra beraber ağladık.
    Günler geçiyordu,aylar geçiyordu,mevsimler geçiyordu ama içimdeki acı geçmiyordu.
    2 kez psikiyatriste götürdüler. Sonra hastaneye yatırdılar ama kaçtım.Poyraz'ın mezarında ağlarken suç üstü yakalandım.

Şu replikler arka arkaya geldi ya sonuncusunda tutamadım ağladım ulan. Ayşegül bitirdi hepimizi. Çok güzel işlenmiş Poyraz'ın yokluğu.

1.Sezon tadında bölümdü. Poyraz'ın eksikliği hissedildi tabi o ayrı mesele ama 2.sezon gibide sıkmadı kesinlikle bölüm. Poyraz'ı bir Eda gördü Ayşegül dışında. Meltem'i istihparat almıştır diye düşünüyorum Poyraz'ın yaşadığını öğrenmek üzereydi demek ki. Sinan'ın babasının yaşadığını bildiğini sanmıyorum.

Yeni gelen oyuncuların hiçbiri sırıtmadı bence. Hepsi çok güzel oynamış. Son sahnelerdeki çocukların ölümü,Meltem'in kaçırılışı ve Poyraz'ın dönüşü arasındaki sahnelerin geçişi çok iyiydi.

Reytinge ve ekşi sözlüğe dicek söz yok. No309'un 1.olduğu reytingi ciddiye almamak gerek ve şu ekşicilerin neyi beğendiklerini merak ediyorum bu bölümü beğenmeyen gitsin kanal 7'de yalancı bahar izlesin.

Son olarak: Adettendir ;

• 2. Sezonun berbatlığı ve poyraz diziden ayrıldı mı ayrılmadı mı belirsizliği, dizinin geç başlaması gibi etkenler yüzünden seyirci kaybettiği gerçek. Ama bu halde bile dün akşam sosyal medyayı yıkan bir dizi, poyrazın dönmesiyle ve biraz da 1. Sezon seviyesine çıkmasıyla yine ilk 2ye oynar reytingde.

• POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: noxiousu

2. Sezonun berbatlığı ve poyraz diziden ayrıldı mı ayrılmadı mı belirsizliği, dizinin geç başlaması gibi etkenler yüzünden seyirci kaybettiği gerçek. Ama bu halde bile dün akşam sosyal medyayı yıkan bir dizi, poyrazın dönmesiyle ve biraz da 1. Sezon seviyesine çıkmasıyla yine ilk 2ye oynar reytingde.

Bu ülkedeki insanlarla en fazla 3.olur artık bence. No 309 kara sevda gibi çöpler varken PK reytingde yükseklere çıkamaz. Diriliş de çarşambaydı galiba o başlayınca daha da aşağılara inecek. Lanet olsun bu sisteme bu düzene. Kanal D diziyi internetten izlemeyip tvden izlesinler diye bölümü siteye koymayacak nerdeyse ama bu tip şeylerin bir etkisi olmaz.

Yazın kanal d de çarşamba günleri en baştan başlatıcaklardı diziyi. Öncesinde de sağlam bir reklam yapıcaklardı reklam bile en az 2-3 hafta devam edicekti. Her çarşamba özetsiz sadece bölüm şeklinde 2.5 saat diziye ayrılacaktı. Bölüm bittikten sonrada sonraki bölümün fragmanlarını sürekli yayınlacaklardı. Bölüm yayınlandıktan sonraki hafta sonraki bölüm yayınlamadan 4-5 saat öncede o bölümü youtube a koyacaklardı. Bu 3 reyting belki 5-6 olmuştu.

Çok insan var diziye başlamak isteyipte izlicek site/kanal bulamayan. Kanal D'nin diziyle ilgilenmeyişi bu noktalara getirdi.

• bence de sinan'ın poyraz'ın yaşadığından haberi var hatta ayşegül'ün evlendiği haberi bile sinan'dan gelmiş olabilir. o arada isa ağzından kaçırdığında inanmış gibi yaptı ama.
  • POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu

Kanal şu farkı ciddiye alır inşallah da reytingler düşük diye gün değiştirmek gibi bir saçmalık yapmazlar..
  • 
Sayfa: önceki 413414415416417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.