Şimdi Ara

POYRAZ KARAYEL - İlker Kaleli & Burçin Terzioğlu (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.042
Cevap
42
Favori
265.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artik kesin hocam o ya bu fragmanda net olarak anlasildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azra Akın'da tekrar girdiğine göre dizi direksiyonu aşk yönüne doğru çevirdi anlaşılan, klasik türk dizisi sendromu burada da ortaya çıktı. Adamların hikayesi tek sezonlukmuş.
  • Turgut işi o kadar uzamaz bence.Hep öyle böyle diyoruz sonra adamlar ters köşe yapıyor.Örneğin;ilk sezon başında Sema'nın Poyraz'a aşık olduğunu sandık.Ama öyle değildi.Ne yorum yapsak yanlış düşünüyoruz.Bu diğerleri gibi değil.Kesinlikle uzatmazlar Turgut olayını.Sezon sonuna kadar gitmez kesinlikle.Kısa sürede Adil Topal'ı görürüz.İsmail,Adil Topal değil.En iyi haber.Bundan sonra çok daha iyi olacak.Azra akın geliyor diye aşka yönelecek değil dizi.Bu bizim bildiğimiz klasik dizilerden değil.
    Tartışmaya başlayalım.Adil Topal hangi oyuncu olsun?Haluk Bilginer olmaz bence adam sevmiyormuş.Kim olacak o zaman ya?Özkan Uğur'dan sonra kim gelir ki?

@Witsel ;Mümtaz adamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0CCF51958 -- 4 Ocak 2016; 21:54:59 >
  • weqale W kullanıcısına yanıt
    geç kaldın hocam verdiler yukarda anlık paylaşım var maşallah bu konuda
  • Youtube atın hacılar

• Adil Topal başkasıı çıktııııı Allahhhhhhhhhh
  • Ya çok sevindim Adil Topal başkası çıktı diye çünkü Özkan Uğur korkak güçsüz bir karakteri canlandırıyordu senaristler anladı hata yaptığını mükemmel oldu.
  • Aklınızda iki soru var
    1- Ters Köşe nedir
    2- Nasıl yatılır

• Senaristlerin hatası yok. Başından beri öyleydi zaten.
  • fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum ya eğer gerçekten Özkan Uğur'u Adil Topal diye medyaya tanıtıp böyle bi senaryo yazdılarsa helal olsun.
  • Ya ben anlamıyorum Adil Topal için Haluk Bilginer'den başka adam yok mu? Tutturdunuz bir Haluk Bilginer, Haluk Bilginer adam kalıplaşmış bu rollerde ama bir oyuncunun hep aynı rollerde olması sıkar bir süre sonra bence Murat Daltaban Mümtaz karakterini oynamasaydı bu rolün altından kalkabilirdi diye düşünüyorum mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Adil Topal rolüne Selçuk Yöntem iyi giderdi ama Kim milyoner olmak ister programında görev yapıyor.
  • Bende hic oturtamamadim adil topala selcuk yontemi.

Witsel bu haluk bilginer konusunu ortaya attiginda cogu kisi beninsede bende dahil. Haluk bilginer bu role tam oturur bence ama zor tabi

• HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Benim için kim olacağı farketmez, Haluk Bilginer de iyi oyuncu, Ezel'de Kenan Birkan rolünü çok iyi oynamıştı.
  • Çetin Tekindor da aslında Adil Topal rolü için uygun bir isim.
    Teoriler var bu Turgut denen adam Çiğdemin kocası ve Adil Topal'ın sağ kolu. Haliylen Selin ve Çiğdem bağlantılı oluyor ayrıyetten Adil Topal Meltem ve Poyraz'ın gerçek babaları oluyor ve bunları İsmail'e bıraktı muhtemelen. İsmail de Poyraz Adil Topal'a ulaşabilsin diye böyle bir görev ayarlattı Emniyet Müdürüne ve Poyraz Selinle koruma olması bahanesiyle Turgut'a ulaşacak ardından Adil Topal ile karşılaşacak diye düşünüyorum.
  • peki benim anlamadığım şu; poyraz selini nerden buldu da koruması oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylodmr -- 5 Ocak 2016; 16:41:56 >
  • Recep Aktuğ da Adil Topal olarak iyi gidebilir
  • istanbulçocuğu İ kullanıcısına yanıt
    Evet Recep Aktuğ da kötü rol için uygun isimlerden bence de.
  • Adil topalın ismail karayel olmadığına çok sevindim ya Hala haluk bilginer için umut var..

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.