Şimdi Ara

Powerquest Partition Magic 8.0, Hard disk Bölme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Powerquest Partition Magic 8.0, Hard disk Bölme

Yeni sürümde Windows XP desteğinin yanı sıra artık USB disk sürücüler ile 80 GB’dan büyük diskler de desteklenebiliyor ve NTFS bölümlerin birbirine bağlanması da mümkün oluyor. Yeni özellikleri arasında en dikkat çeken ise Secure Erase sayılabilir.
    Bu şekilde bir disk üzerindeki verilerin bir daha geri alınamayacak şekilde silinmesi mümkün olabiliyor. Disk büyüklüğüne göre ortalama 10 dakika süren bu işlem özellikle bilgisayarı satmak ya da devretmek için hazırlarken yardımcı olabilir.Ayrıca program tüm bu işlemleri sabitdisk bölümlerindeki veriye zarar vermeden gerçekleştirebiliyor.

İNDİR DEMO...

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::HANDSOME::. -- 23 Ağustos 2007; 18:30:49 >

• Yeni sürüm mü? Ben 3-4 yıldır bu sürümü kullanıyorum.
    Ayrıca PowerQuest diye bir firma da yok artık. Norton satın aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylesof -- 31 Temmuz 2007; 15:46:05 >
  • paylaşım için sağol
  • Program hakkında bilgi verici bir başlık olmuş lakin bazı arkadaşlar başlıkta hdd bölme nin nasıl yapıldığını anlatıldığını zannedebilirler - benim gibi -
  • çok dikatli kullanlması gerekn bi program bu program yüzünden hdd bozuldu t.seris yeni hdd gönderdi olan bilgilerime oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulcubee

çok dikatli kullanlması gerekn bi program bu program yüzünden hdd bozuldu t.seris yeni hdd gönderdi olan bilgilerime oldu

Haklısın, disk bölme, disk yönetim programlarını çok dikkatli kullanın yoksa üzülürsünüz... İşiniz düşmedikçe ve işi bilmiyorsanız sakın ola...
  • Yukarda bir uyarı gelmiş, doğru..

Programı kullanmayı bilmeyen biri kesinlikle kurcalamasın daha sonra altından kalkamayabilir.. Bir resimli anlatmını araştırın.

Teşekkür ederim Handsome
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Flash ile MS-DOS boot disk
    16 yıl önce açıldı
    windows 98 boot disk oluşturma
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.