Şimdi Ara

Powerpoint arkaplanda surekli calan muzik ekleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Powerpoint sunusu boyunca arkaplanda calacak bir muzik eklemek istiyorum. Normal sekilde ses dosyası ekleyince sadece aktif slayta ekliyor ve slayt bitince o da duruyor. ben sunum boyunca arkaplanda calmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim bilen var mı?

• Powerpoint'i bilmem ama ben Nero ile yapmıştım
    Tavsiye derim
    Yani beleşse mutlaka Nero ile yap

Bu arada bana ASUS dwd sürücüden çıktı
    Nero V6.3.1.18F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 1 Ocak 2007; 22:18:31 >
  • Neroyla nasıl olacak onun sunum hazırlama programı mı var???
  • Bende verdiğim sitede tamda bu konuyu okuyordum dostum. Linki tıkla orada anlatımı var.

http://stallion.blogcu.com/1074548/
  • Kurcalarken yapmayı basardım sizinle paylasayım dedim
    Sesi ilk slayta ekledim daha sonra slaytın üzerinde tıklayıp efekt seceneklerine ulastım. orda birkac secenek var. ilk olarak sesin sunumla beraber baslamasını istedim. daha sonrada yürütmeyi durdurma secenegine 50 slayt sonra dedim yani tüm gösteri boyunca çal:))
  • Waayy be kurcalarken tam yolunu bulmusum desene site cok guzel acıklamıs:))
  • Bundan bir kaç gün önce *.mp üç (Sansür koruması için) formatında bir medya dosyasını gömmeye çalışmıştım. Kendi bilgisayarımda bir sorun yoktu. Ama izleyenler slaytın sesli olmadığını söylüyordu. Sorunu bir türlü çözememiştim. Verilen linkte yazılmış. Sadece *.vaw formatında medya dosyaları Power Point Sunusu ile derleniyormuş :) Sunu hazırlayacak olanlar bunu unutmasa iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th0th -- 1 Ocak 2007; 22:58:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Arkaplanda Müzik Çalma
    10 yıl önce açıldı
    Muzik yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben mp3 ekledim az once sorunsuz calıstı. arkadasıma yolladım o da sorunsuz izlemis.
  • Dahasıda var. Eğer yaptığın bir slaytta senden başka birisinin oynama yapmasını istemiyorsan şifrede verebiliyorsun. Kişi o şifreyi girmeden slayt üzerinde değişiklik yapamaz. Sadece izler. :)

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraglidingpilot -- 2 Ocak 2007; 23:16:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paraglidingpilot

Dahasıda var. Eğer yaptığın bir slaytta senden başka birisinin oynama yapmasını istemiyorsan şifrede verebiliyorsun. Kişi o şifreyi girmeden slayt üzerinde değişiklik yapamaz. Sadece izler. :)

Edit: yazım hatası

Bunu nasıl yapıyoruz?
  • ben zaten direkt olark slayt gösterisi olarak kaydediyom duzenleme yapamıyolar sadece izliyolar daha kesin cozum:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: koplet

Ben mp3 ekledim az once sorunsuz calıstı. arkadasıma yolladım o da sorunsuz izlemis.

mp3 eklemeyi de bir anlatırsan bizde öğreniriz....
  • Degisik hicbir sey yapmadım dogruca ses dosyası ekliyorum. mp3 sectim ve ekledim daha sonra yukarda anlattıgımız gibi tum sunum suresince calmasını ayarladım. hicbir sorun cıkarmadı. dosya uzantılarını actım baktım ekledigim dosya mp3 kesinlikle wma degil emin olabilirsiniz:))
  • quote:

ben zaten direkt olark slayt gösterisi olarak kaydediyom duzenleme yapamıyolar sadece izliyolar daha kesin cozum:))

Sen öyle san... *.pps olarak kaydettin mesela. Power Point'i aç. "Dosya -> Aç" dedikten sonra hazırladığın sunuyu göster. Düzenleme modunda açılır ;)

Düzenleme: *.ppt -> *.pps

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi th0th -- 1 Ocak 2007; 23:43:13 >
  • @koplet kardeşim, bak sen bana yaptığın slaytı gönder değiştirip göndereyim.

Öncelikle şöyle izah edeyim; tabiki slayt olarak kaydettiğinde uzantısı .pps olur. Ancak bunun uzantısını ad değiştir ile .ppt yaptığında slayt sana üzerinde çalışabileceğin şekilde gelir ondan sonra istediğin değişikliği yaparsın. Benim söylemek istediğim eğer slaytına şifre koyarsan bu aşamada üzerinde hiç bir çalışma yapılmaz. Eğer sen şifre koymadan direk .pps olarak kaydedersen sonuçta dediğim gibi uzantı değiştirilerek üzerinde oynama yapılabilir.

Şifre koymak için ise Araçlar>seçenekler>güvenlik ve resimdeki yer.

Önemli not : Password to open bölümüne şifre vermeyin karşıdaki slaytı açamaz.

Powerpoint arkaplanda surekli calan muzik ekleme

quote:

ben zaten direkt olark slayt gösterisi olarak kaydediyom duzenleme yapamıyolar sadece izliyolar daha kesin cozum:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paraglidingpilot -- 2 Ocak 2007; 23:58:49 >

• Buna ihtiyacım vardı! Teşekkürler
  • Haklısınız guzel bilgi oldu tesekkurler
  • Dunku hatamı duzelteyim mp3 dosyaları hakikaten derlenmiyormus benim yolladıgım arkadastada aynı mp3 oldugu icin ses cıkmıs. o yuzden wma koymak gerekiyormus hata yapmayalım:))
  • Aklıma geldi ama olasılık vermediğim için yazmamıştım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.