Şimdi Ara

##PoWeRLoGY Mu Online Sunucusu#|FuN PVP|#3000EXP-%75Drop## (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
0
Favori
10.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LveL

Peki Season3 Açildiginda Bu 97d Versiyon Durucak mi
    Yoksa 97D Server Kapanipdami Season3 Açilcak?
    NEDEN DERSEN 97D Ye Başlicamda.......

İkiside açık olacak.
  • Bu arada Client Calısmaları nasıl Gidiyor..?
  • ya of stada 50 lvlde gidilsinn ne bu ya eskiden oledi ne guselll....
  • PoWeRLoGY

Senin Wow Sunucunun Realm One Reamlist Nedir
  • hayırlı olsun umarım bizim gibi hemen bıkan bir millete yarayıslı olur.. topici bastan sona okudumda önceden iyi gücel giden serverda sonradan herkes season3 hatta episode2 ac demeye baslamıs doyumsuz bir milletiz sanırım hep bir üstü getirmeye calısıyoruz istiyoruz ama hic destek vermiyoruz arkadaslar sizler adminlere iyi yada kötü günde destek olucaksınızki oda gelistirsin serveri ha deyince olacak bise degil suanda baktim online sayısı 0 yani kimse yok yazık gunah bence okadar gelirizler oynarızlar nerede bence herkes sözünün eri olsun gelecekse gelsin gelmeyecekse hic bos bos konusmasın.. Ben Admin olmasam kendime ait serverim olmasa direk gelirdim neden ?? çünkü bu işten anlayan playera ve insanlara davranmasını bilen bi admin gördügümden dolayı.. Bu dünyada tek oldugumu düşünüyordum ama 1 kişi daha cıkmıs teşekürler Powerlogy basarılarınınn devamını dilerim

Mu-Adana Team Lee

• quote:

Orjinalden alıntı: _Lee01

hayırlı olsun umarım bizim gibi hemen bıkan bir millete yarayıslı olur.. topici bastan sona okudumda önceden iyi gücel giden serverda sonradan herkes season3 hatta episode2 ac demeye baslamıs doyumsuz bir milletiz sanırım hep bir üstü getirmeye calısıyoruz istiyoruz ama hic destek vermiyoruz arkadaslar sizler adminlere iyi yada kötü günde destek olucaksınızki oda gelistirsin serveri ha deyince olacak bise degil suanda baktim online sayısı 0 yani kimse yok yazık gunah bence okadar gelirizler oynarızlar nerede bence herkes sözünün eri olsun gelecekse gelsin gelmeyecekse hic bos bos konusmasın.. Ben Admin olmasam kendime ait serverim olmasa direk gelirdim neden ?? çünkü bu işten anlayan playera ve insanlara davranmasını bilen bi admin gördügümden dolayı.. Bu dünyada tek oldugumu düşünüyordum ama 1 kişi daha cıkmıs teşekürler Powerlogy basarılarınınn devamını dilerim

Mu-Adana Team Lee

Güzel bir yazı olmuş , Teşekkürler Lee.

@konan
    Stad giriş seviyeleri değiştirildi (1.5 ay önce) böyle kalmasını uygun gördüm.

• quote:

Orjinalden alıntı: _KuB4RM4N_

PoWeRLoGY

Set realmlist worldofwarcraft.powerlogy.net

Beta sürümdedir , istersen gm'lik verebilirim.Genellikle gm'ler dolaşır maplarde :)
  • Ep2 Sunucusu Yakin Bir Zaman da Açilirmi, Kascak Server Yok Demicem, Zevk Veren Server Yok Dicem..

Soyle bi Açilsada kassak

PoWeRLoGY

• quote:

Orjinalden alıntı: PoWeRLoGY

quote:

Orjinalden alıntı: _KuB4RM4N_

PoWeRLoGY

Set realmlist worldofwarcraft.powerlogy.net

Beta sürümdedir , istersen gm'lik verebilirim.Genellikle gm'ler dolaşır maplarde :)

Sen Bilirsin Ben Simdilik Takılam Tanıdık GM Bir Abimiz Var

Serverinde

Biz Cafece Takılıoz Serverde Arklarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KuB4RM4N_ -- 27 Nisan 2008; 8:27:38 >
  • slm server su an kapalımı ??? online sayısı (0) gösterio ama server online???
  • quote:

Orjinalden alıntı: EspanyoL_Snake

slm server su an kapalımı ??? online sayısı (0) gösterio ama server online???

kaç aydir öle kardeş o öle :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: EspanyoL_Snake

slm server su an kapalımı ??? online sayısı (0) gösterio ama server online???

Mu Online Sunucusunu offline olarak gören kişi baya azdır
  • Ep2 İsteriz

• Yav burdaki butun mapleri bi sayın kas kas sıkıldım yapcak bişide yok
  • Bende GeLiyorum...
    Nick Teador

HeLp Me
  • Sabırsızlanmaya Başladık inş 2 3 gün içinde açılır ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouLTrady

Sabırsızlanmaya Başladık inş 2 3 gün içinde açılır ya

Aynen..Ama Daha Bi Acıklama Bile Yok İnsallah En Yakın Zamanda Clientle İlgili veya Ne Zaman Acılacagi İle İlgili Bi Acıklama Yapılır..
  • İş Yerinde Bu Sıralar İşlerim Yoğun İlgilenemiyorum vede Uzaktan Bağlantıylada Bu İşleri Yapmak Uzun Sürüyor , Umarım Kısa Zamanda Bitecek.
  • kolay gelsin o zmn power.
    Biz Beklemedeyiz:D
  • beyler hepinizi kınıyorum burdan okadar söz söyleniyor konusluyor gelirim diyolar sabırsızlıkla bekleyeniniz dahi var ama bir tane sözünün eri yok server online sayısı :0 ulan ben gelip kasacam varmı ötesi ...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.