Şimdi Ara

##PoWeRLoGY Mu Online Sunucusu#|FuN PVP|#3000EXP-%75Drop## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
0
Favori
10.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oguz hocam s3 serwerin ne zmn online olur?
  • Bencede PowerLogy Bi Season3 Acarsan Eğer Güzel Olur
  • bncede s3 lazım...
  • yaw sitede dowload bölümünde 2 tane indirilcek patch war..sdc 2.sini indirsek bendeki client üzerine atsam servera baglanabilirmiyim?

we konuyu bastan sona okudum..sanirim uzun zamandan beri acik 1 server we kimse yok..bende tek başıma kasıcam tüm mapler babamın nası olsa:D

we cehaletimi mahzur görün ilk defa bu versiyonda oynuyorum...space tusuyla yerdekileri almiyor we ''M''tusuyla mapleri göstermiyor..bu client le mi alakali yoksa wersiyonlami?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 21 Nisan 2008; 18:00:32 >
  • space tuasu calısmaz m tusu yoq /move komutuyla gideceksin eger girersen yardımcı olurum nick KarizmatiK not: char benim degil kankamındır
  • Sezon 3 Episode 2 ile ilgili çalışmalar sürüyor , şimdilik sonuçlar umut verici , yakın zamanda beta olarak genele açılabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoWeRLoGY

Sezon 3 Episode 2 ile ilgili çalışmalar sürüyor , şimdilik sonuçlar umut verici , yakın zamanda beta olarak genele açılabilir.

Tahmınen Verebileceğin Bi Zaman Var Mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

space tuasu calısmaz m tusu yoq /move komutuyla gideceksin eger girersen yardımcı olurum nick KarizmatiK not: char benim degil kankamındır

ewet birazdan giriyorum oyuna..bilgiler icin saol bu arada.
    ben giriyorum oyuna herkeze kolay gele..server ayakta kalmıs player olmamasına ragmen..tebrik etmek gerekiyor...ellerine saglık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Vaveyla- -- 21 Nisan 2008; 20:57:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quess

quote:

Sezon 3 Episode 2 ile ilgili çalışmalar sürüyor , şimdilik sonuçlar umut verici , yakın zamanda beta olarak genele açılabilir.

Tahmınen Verebileceğin Bi Zaman Var Mı ?

Muhtemelen ön testler bu hafta içinde biter ve oyuncularada bir test şansı vereceğim belli bir süre.
  • yaw tam kaptirmisim kendimi serverda tek basıma dolana dolana kasiom...gidem dedim silahlari+6 yapam bare fasla alip sattim bless leri zen patladi..admin ne zaman girer bilmiyorum bi halledebilirsen iyi olur..weya baska bi cözüm biliyormusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRKBLoW

yaw tam kaptirmisim kendimi serverda tek basıma dolana dolana kasiom...gidem dedim silahlari+6 yapam bare fasla alip sattim bless leri zen patladi..admin ne zaman girer bilmiyorum bi halledebilirsen iyi olur..weya baska bi cözüm biliyormusunuz?

Karakter ismini verirsen , düzeltirim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DaRKBLoW

yaw tam kaptirmisim kendimi serverda tek basıma dolana dolana kasiom...gidem dedim silahlari+6 yapam bare fasla alip sattim bless leri zen patladi..admin ne zaman girer bilmiyorum bi halledebilirsen iyi olur..weya baska bi cözüm biliyormusunuz?

Karakter ismini verirsen , düzeltirim

SpLenDoR karakter adim..
  • oyuna gir zen werem duzelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hovardaa

oyuna gir zen werem duzelir.

tamam giriyorum..
  • walla powerlogy hic oynuyan yok ama sen hala acıksın. .harbici arkların soledigi doru season 3 epsd 2 yaparsan daha iyi olur.yani hic diilse acık kaldıgın zaman bosa gitmez

bide powerlogy msnmi eklersen sewinirim. konusacaklarım war.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malyec -- 22 Nisan 2008; 18:45:37 >
  • PowerLogy Hala Daha Bi Gelişme Yok Mu..Season3 Server Hakkında..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quess

PowerLogy Hala Daha Bi Gelişme Yok Mu..Season3 Server Hakkında..?

Şimdilik versiyon 1.04X olduğunu söyleyebilirim , çalışmalar devam ediyor
  • Mu Online sunucumuzdaki Experiance seviyesi için kampanya düzenlenmiştir.
    Bu kampanya dahilinde Oyun Experiance seviyesi 450'den 1000'e çıkarılmıştır.

Tüm mu online severleri çağırıyoruz!

Kampanya bitiş süresi :
    30 gun : 22 saat : 23 dakika : 26 saniye
  • quote:

Mu Online sunucumuzdaki Experiance seviyesi için kampanya düzenlenmiştir.
    Bu kampanya dahilinde Oyun Experiance seviyesi 450'den 1000'e çıkarılmıştır.

Tüm mu online severleri çağırıyoruz!

Kampanya bitiş süresi :
    30 gun : 22 saat : 23 dakika : 26 saniye

hemen başlıyorum
  • Peki Season3 Açildiginda Bu 97d Versiyon Durucak mi

Yoksa 97D Server Kapanipdami Season3 Açilcak?

NEDEN DERSEN 97D Ye Başlicamda.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyanoqLu -- 25 Nisan 2008; 12:25:42 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.