Şimdi Ara

powerline mbps aldatmacası(tp link)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

powerline ürünlerinde mbps değerlerini gözünüze soka soka reklam yapıyorlar.Fakat eğer arabirim çıkışı gigabit değilse orda yazan değerin hiç bir anlamı yok.Örneğin ;

Tp-link TL-PA4010PKIT model ürününün resminde kocaman 500 mbps yazar.Fakat ürünün 10/100 mbps arabirime sahip olduğu için pratikte 100 mbps üzerine çıkmaz.

Bu tam bir tüketici aldatmacasıdır.Malsesef bu kandırmacaya aldanıp ürünün teknik dökümanlarını dikkatli incelemedim.Sizde yanılmayın diye yazıyorum.Konu ile ilgili TP link firması ile yazışmam şu şekilde :

Merhaba,
    Ürün 500 mbps hızınına çıkıyor deniyor ama ben network özelliklerinde 100 mbps görüyorum.Normalde gigabit görünmesi gerekmiyor mu?
    Ayrıca arabirim olarak özelliklerde 10/100 mbps görünüyor!! Hangisi doğru?
    Teşekkürler

Sayın XXXX,

TL-PA4010PKIT modelimizde yer alan AV500 ibaresi Elektrik kabloları üzerinden powerline kitleri arasında 500Mbps’e kadar veri transmisyon aktarım hızı gerçekleştirebilirsiniz. Powerline TL-PA4010PKIT adaptörümüzden LAN portu üzerinden 10/100Mbps bağlantısı alabilirsiniz.

10/100/1000Mbps (gigabit) bağlantısını destekleyen powerline ürünlerimiz aşağıda belirtilmiştir.
    AV500 Gigabit Powerline Adapter Starter Kit TL-PA511KIT
    AV500+ Gigabit Powerline Adapter with AC Pass Through Starter Kit TL-PA551KIT
    AV600 3-Port Gigabit Powerline Adapter Starter Kit TL-PA6030KIT

TP-LINK ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

ben bu hızı dışarı alamadıktan sonra ne anlamı kaldı.Böyle saçma bir şey olabilir mi?
    Kabloda olan 500 mbps hızın bana ne faydası var dışarı çıkmadıktan sonra?
    Ben bu kitten ikitane aldım ve kutularını attım ne yapacağım şimdi?

Sayın xxx,

Cihazların teknik özellikleri ile ilgili doğru bilgileri almak için web sitemizi ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.www.tp-link.com.tr cihazların çalışma prensipleri ve teknik özellikleri hakkında satış öncesi bilgi alabilirsiniz.
    Ürün iadelerinde satıcı firmaların belirlediği presedürleri geçerli olamktadır.

Saygılarımızla.

powerline mbps aldatmacası(tp link)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rad -- 30 Mayıs 2014; 8:56:27 >

• Size geri donus yapilan mesajda belirtlilen urunlerde gigabit ibaresi ozellikle geciyor 500 mps priz girisli olayi yaniltmasin sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

Size geri donus yapilan mesajda belirtlilen urunlerde gigabit ibaresi ozellikle geciyor 500 mps priz girisli olayi yaniltmasin sizi

evet haklısınız fakat pratikte çota önemli olmayan bir unsurun ürün özelliklerinde ön plana çıkarılması orta düzeyde bir son kullanıcı için aldatmacadan ibarettir.
    çok iyi niyetli bulmuyorum bunu maalesef.Osebeple başkalarını uyarmak istedim.
    Sadece tplink değil bir çok marka bunu yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rad

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

Size geri donus yapilan mesajda belirtlilen urunlerde gigabit ibaresi ozellikle geciyor 500 mps priz girisli olayi yaniltmasin sizi

evet haklısınız fakat pratikte çota önemli olmayan bir unsurun ürün özelliklerinde ön plana çıkarılması orta düzeyde bir son kullanıcı için aldatmacadan ibarettir.
    çok iyi niyetli bulmuyorum bunu maalesef.Osebeple başkalarını uyarmak istedim.
    Sadece tplink değil bir çok marka bunu yapıyor.

Bunu her firma yapar aslinda aldatmacami tartisilir dikkat meselesi
    isterseniz iade edin aldatmaca oldugunu dusunuyorsaniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.