Şimdi Ara

PowerFM 'Geveze' & 'Bay J'ye Neredeler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay kadar radyo dinlemeye ara vermiştim ki sabırsızlıkla beklediğim saatlerde bambaşka sesler duydum. Ve yayın akışına baktığımda ne geveze ne de bay j vardı. Nereye gittilerse orayı dinleyelim geveze ve bay j olmadan powerfm bence bir hiç. Evet nereye gitti bu adamlar

• Virgin Radio
  • Virgin'e gittiler.
  • Vallahide oraya gitmişler

PowerFM 'Geveze' & 'Bay J'ye Neredeler?

http://virginradioturkiye.com/

Teşekkürler

• Vörcın, reydio. Geveze sabahları çıkıyor, Bay J hafta içi hergün 6-8 arası. Geçen haftaki "Erken Boşanma Olayı" beni ayrı bir yardı bu arada.
  • Yarından itibaren kesintisiz dinlemeye devam Saatleride değişmemiş ne güzel.

Bazen toplu taşımada gülüp kendimi rezil etmemek için kulaklıkları çıkarıyorum. Kendime geldikten sonra dinlemye devam ama esprileri kaçırıyoruz tabi

Bay J ne demişti? Güldüğünüz herşey gerçek hayat, gülmedikleriniz espri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bay j virgin de ilk programında "iyi akşamlar burası power fm" bile dedi(miş)
  • anaaa bende dıorum nereye gıtı bu adamalar cok saolun ya..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

bay j virgin de ilk programında "iyi akşamlar burası power fm" bile dedi(miş)

Alışmış adam

İnşallah bu kanal iyi çekiyordur İstanbulda küçükçekmeceden göztepeye gelene kadar dinliyorum.
  • Ben vallaha Eylül'den beri Virgin'den başka radyo dinlemiyorum. Bence en iyisi ama hâla liste güncellenmedi mi? Hep aynı şarkılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Ben vallaha Eylül'den beri Virgin'den başka radyo dinlemiyorum. Bence en iyisi ama hâla liste güncellenmedi mi? Hep aynı şarkılar?

bay j gectikten sonra orayı dinliyorum genelde aynı sarkılar hep ama power fmde öyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

quote:

Orijinalden alıntı: reKLizMa

Ben vallaha Eylül'den beri Virgin'den başka radyo dinlemiyorum. Bence en iyisi ama hâla liste güncellenmedi mi? Hep aynı şarkılar?

bay j gectikten sonra orayı dinliyorum genelde aynı sarkılar hep ama power fmde öyleydi

Metro da öyleydi. Şimdi Bed Romens var. Lalalalalalal Bed Romenssssss.

• Sık sık radyo dinleyince artık şarkılar sıkmaya başlıyor ama olsun. Sık sık kanal değiştiririm

Bay J; 80 model külüstürle kız tavlayan adam. Ayrıca ön koltukta hep bir muşamba sarılı olurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Yarından itibaren kesintisiz dinlemeye devam Saatleride değişmemiş ne güzel.

Bazen toplu taşımada gülüp kendimi rezil etmemek için kulaklıkları çıkarıyorum. Kendime geldikten sonra dinlemye devam ama esprileri kaçırıyoruz tabi

Bay J ne demişti? Güldüğünüz herşey gerçek hayat, gülmedikleriniz espri

Aynen bende bazen gülüyorum çok garip bakıyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.