Şimdi Ara

POWERCOM IMD-1000AP İLK KURULUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bu cihazı aldım. Ayrıca birde aşağıdaki linkdeki çoklu prizi aldım ama daha sonra boşu boşuna bu priz'e para verdiğim anladım. ups kullanma klavuzuna baktım ama biraz karışık geldi. Sormak istediklerim.

http://www.ucuzu.com/kesintisiz-guc-kaynagi-ups-c3133/mge-protection-box-5-66712-koruma-prizi-elektronik-cihazlarinizi-yuksek-gerilimden-koruyun-p7946446.html

-Hem ups in hemde çoklu priz in (MGE) kabloları kısa 5 metrelik Vito marka uzatma kablosuna duvardaki priz'e
    -Ups i Vito marka uzatma kablosuna, son olarak da MGE marka çoklu priz'i ups in arka girişine bağlarsam sorun olurmu. (Kullanma klavuzunda ups fişinin duvardaki priz'e takılması gerekir demiş)

-Ayrca CD içeriğindeki upsmon proğramı Vistayı desteklemiyor. Vista destekli Türkçe olan bu proğramı nerden indirebilirim.

-İlk çalıştırma nasıl olacak sırasıyla anlatabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.t.s. -- 9 Şubat 2008; 21:53:34 >

• Abi bu Kont'un tüm ürünleri böylemi Smart disk HDD almıştım onunda kullanım klavuzu saçma sapandı, ups'inkide böyle 24 saat şarj edin demiş ama, açık mı, kapalı mı belirtmemiş. Forum dan arkadaşlar açık olarak şarj edin demiş ama, aşağıdaki link de 2 şekilde cihazın açıldığı yazılmış,

http://akademi.cizgi.com.tr/topic.aspx?id=206

1- Bip sesi gelince açılacakmış
    2- Bip,bip,bip, sesi gelince açılacakmış .

Paramızla stres'e giriyoruz, Yardım arkadaşlar. Cihaz öylece masada duruyor. Takmadım
  • Prize taktım ve 2 saniye basılı tuttum. Bib, bib sesi geldi şuan lcd ekranın da

-228 V

-4 kademe güç göstergesi (5.nci yanmıyor) ve

-En üstdeki Hat modu göstergesi de yeşil yanıyor

POWERCOM IMD-1000AP  İLK KURULUMU

Şimdi bu şarj ediyormu. İnşallah ediyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.t.s. -- 10 Şubat 2008; 1:15:38 >
  • ilk şarda yani 16-18 saat boyunca ups e hiç bir cihaz bağlama. Şarj iki şekilde de olur ister açık ister kapalı.

Ups in gücünü aşmadığın sürece ister çoklu piriz e bağla ister tekli pirize sorun olmaz.

Koruma pirizine gerek yoktu ama artık almışsın. Senin anlattıkların bana karışık geldi benim anladığım şöyle evin ana elektriğine (odandaki piriz) o koruma pirizini tak sonra o pirize ups i, ups in çıkışanada viko marka çoğaltıcıyı tak
  • Saolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli 1500Va UPS Önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.