POWERCOM Black Knight BNT1000AP Güç Kaynağı Nakit/Havalehttp://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=B1oMOT3vX70nqCdiAhvkfsRwygAiNFRid8FDn6SNR2KWWPW28r&ad=guc_kaynagi&ur_no=81'); KDV Dahil 126.30 YTL aradaki fark 20-30 ytl sınırlarını aşmış
eski ve ucuz olan daha uzun gidiyor yorumlara göre fakat bazı eleştiriler olmuş. bir de piyasa da olan bu şu anda.
öbürü bi hipernex de var.
ya dijital in 625 ap versiyonunu alacam ya da eski 1000 olanı.
hangisi mantıklı.
açıkçası o farka değmez . black knight yani POWERCOM BNT-1000AP UPS
bunu almanı öneririm.
teşekkürler , bir de benim kasa 400 watt bu kaldırır değil mi.işlemci e6300 conroe. powercom 625 e baktım belki onu alırım diye 360 watt yazıyor. bunda yani senin de önerdiğin "powercom bnt-1000va" da bişey yazmıyor.
teşekkürler , bir de benim kasa 400 watt bu kaldırır değil mi.işlemci e6300 conroe. powercom 625 e baktım belki onu alırım diye 360 watt yazıyor. bunda yani senin de önerdiğin "powercom bnt-1000va" da bişey yazmıyor.
valla bne 100 liraya 625 i aldım dediğim gibi
bence daha çok gitmesi ne işine yarıyocakki
bilgisayarı kapatmana yetecek kadar süre yeter
zaten elektrik gittimi ya anlık gidiyor yada saatlik
nası olsa saatlik yetmeteceğine göre
senin kasa 400w ama harcadığın kaç watt acaba
benim kasa herşeyiyle 300w harcıyo
625 lik te alabilirsiniz. tercih sizin para sizin. ama elektrikler sık sık kesiliyorsa. ups in daha rahat çalışması için bir üst güçten almanızı öneririm.
sistem e6300conroe 7600gs ekran kartı 1 gb ddr2 ram 250 gb sata2 harddiskten oluşyo. ölçmüstüm 350-360 watt gelmişti (bi sitede ölçüyodu parçaları yazınca)
bu 625 güzel de deiğim gibi 360 watt yazıyo, diğeri bnt1000 yani 126 ytl, bunu almak daha mantıklı olur herhalde.
Powercom IMD 625Ap(digital göstergeli) mi Powercom Bmt 1000Ap(digital göstergesiz)mi daha mantıklı olur acaba?İkisindede yazılım desteği var sanırım,tek digital göstergesi eksik 1000Apde ama diğerinden daha güçlü..Digital göstergenin ne gibi artıları varki?
pekde bi artısı yok sadece fazladan şebeke voltajını gösteriyor
arkadan fotosu bu sanırım ama prize benzetemedim ben. hepsi mi böyle.
evet
ama buna sadece monitör ve kasa bağlayabilirsin
diğerleri boşuna
625ap de normal piriz var
yazıcınıda bağla yada lambanı bağla farketmez
ups lerin bir çoğu pc için üretildiğinden dolayı çıkışları pc power konnektörleri şeklindedir. bilmeyen kullanıcılar gidipte ütü soba bağlamasın diye böyle yapılmışlardır. bu tip prizler kasada daha az yer kapladığı için de üretici tarafından tercih edilir. aslında akıllı bir vatandaşımız çıksa da bu tip prizleri üçlü prize dönüştüren kablolar yapıp piyasada satsa ne güzel olur. piyasası nasılsa mevcut. vaktim olsa yapıp satmayı düşünürdüm. arkadaşıma ve kendime bu tip dönüştürücü yapmıştım. http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=7175263 şu adreste de nasıl yapıldığından bahsettim galiba. eliniz biraz elektrik işlerine yatkınsa sizde kolayca yapabilirsiniz.
o zaman normal prizli olan daha işlevli gözüküyor.
powercom 625 ap 400 watt kasa ve mönitörü kaldırırmı acaba. bir de logitech x530 var ama onu gözden çıarırım yani normal prize takarım olmazsa.
quote:
Orjinalden alıntı: dasdasq
o zaman normal prizli olan daha işlevli gözüküyor.
powercom 625 ap 400 watt kasa ve mönitörü kaldırırmı acaba. bir de logitech x530 var ama onu gözden çıarırım yani normal prize takarım olmazsa.
yeter yeter problem olmaz
eğer monitör lcd ise tabii
mönitor crt. alırken sorarım olmazsa. yeter mi yetmez mi diye.aslında mümkün olsa 1000 olanı alsam daha iyi olcak ama stoklarda yok.
kaç inç acaba 17 ise yine yeter ama 19 ise sıkıntı olabilir
17" mönitör.
fakat sistem 350 watt ı buluyor sadece ,kapasitesi toplam 360 watt sanırım oyle değil mi.