Şimdi Ara

POWERCOLOR PCS+/SAPPHİRE VAPOR-X R9 290 veya ASUS GTX 780 DirectCU 2 OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar buna benzer bir konu daha açmıştım tercihimi GTX 780 den yana kullanmıştım fakat özellikle şu watch dogs olayından sonra aklım vram'e takıldı.r9 290 ın vram' i 4 gb iken gtx 780 in 3 gb.Vram ler eşit olsa(4gb) tercihim direk Gtx 780 den yana olur ancak kartın 3 gb vram'i kafamda soru işaretleri bırakıyor.Ben tamamen ileriye dönük bir kart istiyorum ve nvidia nın yazılım güncellemeleriyle ve birçok oyuna sponsorluk yapması nedeniyle bunu başarabileceğini düşünüyordum ancak watch dogs da gördük nerdeyse 3 gb vram bile yetersiz kalacak.Üstüne üstlük bu oyun nvidia nın sponsor olduğu bir oyun.O yüzden sizin tavsiyelerinizden yararlanmak istiyorum.Sizce hangi kart daha ileriye dönüktür(4-5 sene ultra-high'da)?teknolojiler vs...

Yarın sabah inşallah vatandan sistemi alacağım.Bu yüzden son bir kez daha konu açarak kafamdaki soru işaretlerini kaldırmak istedim.

Not:Monitörüm 1080P.Yani oyunları bu çözünürlükte oynayacağım.ve anadtech'in sistesinde birçok oyunda 1080p ve ultrada gtx 780 önde.Bu site güvenilir midir?

Herkese cevapları için şimdiden teşekkürler.Cevapları objektif bir şekilde verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krnl -- 27 Haziran 2014; 16:18:47 >

• Ne oldu bütün yorumlara???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    R9 290 Sapphire
    5 yıl önce açıldı
    R7 265 Dual-X vs. Sapphire HD7850
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.