Şimdi Ara

PowerColor HD7790 TurboDuo video inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1gb hd7850 ile fiyatı aynı görünüyor trde alınacak bir kart değil. overclocklu halinin daha yüksek performanslara çıkmasınıda beklerdim ayrıca

• Çok acıklayıcı ve anlaşılır bir videoydu. Ender abi sen bu işi biliyosun...

• Eğlenceli bir anlatımdı teşekkürler.
  • videoyu bekliyoruz, ama 650ti boost incelemesini de bekliyoruz
  • bu incelemelerde kartın oyun içi performanslarını da kısa videolarla gösterseniz daha iyi olacağı kanısındayım...

• Ender bey , sizi pek mutlu gördüm :) video için teşekkürler 650ti yi geçtiğini gördük ama işin içine overclock da girerse bakalım kim yener göreceğiz :

• Hangi kafayla böyle özel soğutuculu kart yapmışlar onu anlamadım.1 tane ısı borusuyla özel soğutucu mu olur.Isıyı tam olarak gpu dan alamayıp finlere iletemedikden sonra istersen üstüne 20 tane fan koy yine değişmez sonuç.Allahtan fazla güç çekmiyor ve ısınmıyor,koy tek ısı borusunu 7970 e göreyim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OneTreeHill -- 6 Mayıs 2013; 12:44:30 >
  • 7850 1gb varken bu karta bakılmaz..
  • o sisteme benim hd4650 yi taksak o da uçar :D

• Allahdan sıfır almadım ekran kartımı 250 TL ye gtx460 aldım işi bitirdim yoksa performans dan olacaktım değilmi neyime lazım hemde para dan ama bu arada ben ikinci el den anlamiyorum özellikle internetden çünkü bozuk çıkma ihtimali çok yüksek bu yüzden arkadaşıma başvurdum aslında bu konuda en iyi anlayan birisi için bile farketmiyor bozuk çıkma ihtimali her zaman çok yüksek ve beni ilgilendiren kısmı ise kart bozuk çıkmadı hiçbir sorun yok ve ekran kartı konusu benim için kapandı ama yeni konsollar çıkınca bu deyişecektir aslında bu işin sonu yok ama yapacak birşey yok gülü seven dikenine katlanır.

• Pahalı almışsın HD6850 170-200TL civarında arkadaşın komisyon aldıysa bilemem
  • Ben nvidia ı physx için aldım ve daha önce ati kullanırdım hep ama driver dan çok çektim ve asıl oynamak istediğim oyunlarda hep sorun yaşadım bu yüzden nvidia kullanmayı tercih ettim ve şu an hiç bir oyunda sorun yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: RKDesing

Pahalı almışsın HD6850 170-200TL civarında arkadaşın komisyon aldıysa bilemem

• power color mukemmel işler yapıyor

• @enderc

sizin yaptığınız video incelemeleri zevkle izliyorum.
    inceleme için teşekkürler.
  • video kırık
  • video kirikti ama duzeltilmis.7790 kendinden gecmistir o islemciyi gorunce.
  • başarılı bir kart olmuş bence alacakolanların işine yarayacak gibi..
  • O sisteme x1650 pro ne giderdi hee :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.