Şimdi Ara

PowerColor HD4850 PLAY! 512 MB DDR3 Kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: DHHarezmi

quote:

Orjinalden alıntı: demirel1943

4850 lerin ısınma sorunu olduğunu duymuştuk, doğrudur

Hangi ısınma? Kart yükte 60 derecelerde geziniyor.

Doğru, en fazla 66 oldu benimki. milletin 80-90 cayır cayır gidiyo walla
    Ülkeni Sev Ülkene Sahip Çık!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: DHHarezmi

Ati Tray Tool ile benim kart hata veriyor sistem mavi ekran veriyor ancak CCC ile 700mhz GPU yaptım.

dostum herhalde benim kart ati tray tools uyumlu, çünkü CCC ile gram ilerletemezken, bu programla 730 a çıkardım. aşağıda 3dmark2006 sonuç ekranının printscreen edilmiş hali var. ramleri önce 1175 mhz de denedim ama artifact oldu. sonrasında 1100 mhz e çektim. ama ilginç olan CCC de minimum da, maksimum da 700 Mhz olarak gözüküyo GPU frekansı. Başta minimum 730 idi ama sonradan otomatik olarak 700 e çekilmiş.

PowerColor HD4850 PLAY! 512 MB DDR3 Kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 20 Nisan 2009; 1:55:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: salsakingss

dostum sen ayarlayamamışsın fan hızını. ben %15 e çektim şimdi hiç ses yok. Bunu Ati Tray Tool v1.6.9 ile yapabilirsin. alta resim de koyuyorum. ben 3dmark2006 yı çok rahat tamamladım bu ayarda. sıcaklık masaüstünde 42 oyunlarda 65-66 derece civarında. sorun yaşamadım şimdiye kadar. bence çok iyi bi kart ama ayarını yapabilene

Ati tray tools'ta fan ayar yeri bende pasif görünüyor.Ancak RivaTuner ile sorunu hallettim.%20 fan devrinde ses seda kalmadı.690 mhz gpu 2200 mhz ram sorunsuz bir şekilde max. 65 derecede kullanabiliyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: FuRkN

quote:

Orjinalden alıntı: salsakingss

dostum sen ayarlayamamışsın fan hızını. ben %15 e çektim şimdi hiç ses yok. Bunu Ati Tray Tool v1.6.9 ile yapabilirsin. alta resim de koyuyorum. ben 3dmark2006 yı çok rahat tamamladım bu ayarda. sıcaklık masaüstünde 42 oyunlarda 65-66 derece civarında. sorun yaşamadım şimdiye kadar. bence çok iyi bi kart ama ayarını yapabilene

Ati tray tools'ta fan ayar yeri bende pasif görünüyor.Ancak RivaTuner ile sorunu hallettim.%20 fan devrinde ses seda kalmadı.690 mhz gpu 2200 mhz ram sorunsuz bir şekilde max. 65 derecede kullanabiliyorum..

ancak sabit tutma fan ayarını, eğer yapabiliyorsan sıcaklığa göre arttır. ben koymuştum ss leri. ordaki değerlerde fazla ısınmıyo kart. powercolora mail attım bu konu ile alakalı bana döndüklerinde fan ayarını ayarlanabilir yapmadıklarını söylediler. bikaç kişi sabit tutmuş fan ayarını, problemimiz oldu onlarda diye yazmışlar. o yüzden ayarlanamaz yaptık dediler. ancak att ile ben gayet güzel ayarladım. şu an bitek işlemcinin fanını duyuyorum masaüstünde iken. sende sıcaklığa göre arttır bence.. 730 yaptım bu arada stabil çalışıyo

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.