Şimdi Ara

Powercolor Hd3870X2 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar arkadaşımdan powercolor hd3870x2 aldım fakat sistemi açmadı
    sorun ise şöyle onboard ekran kartı olan bir anakarta takınca hiç takmamaışım gibi onboarddan açmaya devam ediyor
    onboard ekran kartı olmayan bir anakarta takınca sesli olarak ekran kartı uyarısını veriyor yani ekran kartı yok diyor.

benim düşüncem güç kaynagı ama bazı test yapılan sitelerde harcanan gücü gösteren cihazlarda toplam sistem 3dmark açıkken 280w çekiyor ama powercolorun sitesinde minimumum psu için 550w demiş
    benim denediklerim ise
    feel 460w ( bunun 460 verecegini düşünmüyorum )
    high power 350 w (gerçek 350w )

• şu adresten toplam sistemin için gerekli WATT değerini öğrenebilirsin
    http://www.cizgi-rma.com/calculator.aspx

quote:

Orijinalden alıntı: azacan

merhaba arkadaşlar arkadaşımdan powercolor hd3870x2 aldım fakat sistemi açmadı
    sorun ise şöyle onboard ekran kartı olan bir anakarta takınca hiç takmamaışım gibi onboarddan açmaya devam ediyor
    onboard ekran kartı olmayan bir anakarta takınca sesli olarak ekran kartı uyarısını veriyor yani ekran kartı yok diyor.

benim düşüncem güç kaynagı ama bazı test yapılan sitelerde harcanan gücü gösteren cihazlarda toplam sistem 3dmark açıkken 280w çekiyor ama powercolorun sitesinde minimumum psu için 550w demiş
    benim denediklerim ise

• arkadaşım kartın uçmuş.powerla ilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatkarah

şu adresten toplam sistemin için gerekli WATT değerini öğrenebilirsin
    http://www.cizgi-rma.com/calculator.aspx

quote:

Orijinalden alıntı: azacan

merhaba arkadaşlar arkadaşımdan powercolor hd3870x2 aldım fakat sistemi açmadı

benim denediklerim ise

580 Watt çıkıyor

quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

arkadaşım kartın uçmuş.powerla ilgisi yok.

onu artık yarın ögrenecez 550 w poweri olan birisine denetecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mckabakcioglu -- 1 Mayıs 2011; 19:41:33 >

• 2 farklı sistemde denemişsiniz ve ekran kartı görüntü vermemiş ayrıca hata vermiş ise ekran kartınız bozuk demektir. Power ile alakası yok
  • yapmayın ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    9800 gt psu sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.