arkadaşlar ben 5970 alcam ama sapphire 5970 pek fazla bulunmuyor bulunsa bile geidiği gün bitiyor bende powercolor almaya karar verdim kullanan varsa nasıldır bide kartın kendisinden ss koyabilirmi şimdiden teşekkürler
ben iki adet sapphire 4890 kullanıcısıydım iki defa servise yolladım değiştirdiler ve sonunda da iade aldılar bunu markanın sorunlu olduğunu söylemek için değil aksine servis ve değişim konusunda güvenilirliliğini vurgulamak için söylüyorum.bulabilirsen sapphire almanı tavsiye ederim sattıkları ürünün arkasında duruyorlar bir memnuniyetsilik yaşarsan değişim ve servis garantisi, bunun gibi maliyetli ürünlerde bence oldukça önemli.
quote:
Orijinalden alıntı: 52 cent
arkadaşlar ben 5970 alcam ama sapphire 5970 pek fazla bulunmuyor bulunsa bile geidiği gün bitiyor bende powercolor almaya karar verdim kullanan varsa nasıldır bide kartın kendisinden ss koyabilirmi şimdiden teşekkürler
Sorunsuz kullanıyorum,tavsiye ederim.
Powercolor 5970 hiç düşünmeden tercih etmelisin Sonuçta kartlar ATI üretimi referans kartlar Dağıtıcı firmalar sadece kartın üzerine sticker yapıştırıp, kutu ve düzeninden sorumludur
yorumlarınız için teşekkürler eğer alacağım zamana kadar sapphire gelmezse powercolor a yöneleceğiz