Şimdi Ara

PowerColor 4850 +Akasa Vortexx

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere Yardımcı Olacağını Düşünürek Sıcaklık Değerlerini Koyuyorum.Soğutucunun En Beyendiğim Tarafı Toxic Gibi Sıcak Havayı Kasa İçine Atmıyor.His IceQ 4 Serisiden Daha Az Isınıyor.İkinciel Olarak 200 Tlye Kartı Aldım ve Akasa Vortexx 50 Tl verdim Toplamda 250 TLye Deli Bir Kart Oldu.Son Yorum Olarak Fan %100 Calısıyor Ve Kesinlikle Buna Rağmen Ses Duyulmuyor + Kolay Montaj.
    (Referans Soğutucu İle Defultda 72 derece Loadda 90 Dereye Ulaşıyordu)

Defaultda 38 Derece,

10 Dk Kastırma İle Loadda 55 Derece Maks 1 Saat Zorlasınız 58 Derece,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViTalyCL -- 3 Eylül 2008; 5:15:40 >

• Güle güle kullan gercekten akıllıca bir alışveriş yapmışsın sıcaklık degerleride süper
  • hayırlı olsun.
    iyi denk gelmiş.
  • gerçekten güzel soğutucu 4850 ye de ii gidiyo hayırlı olsun kardeş güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkep

hayırlı olsun.
    iyi denk gelmiş.

• Bende kullanıyorum , çok kaliteli iş yapan bir soğutucu
  • Aslında Sıcaklık Refarans Tasarım İcin Problem Değil Yalnız Kasa İçi Çok Isındığı için Vortexx Almak Zorunda Kaldım.Refans Tasarımda Çipset Sıcaklığı 7-8 derece arttı İşlemci Desen 80 dereceye dayandı.Sadece Kendini Etkileyen Bir Ekran Kartı olsa amenna ama tüm sistemin Sıcaklıklarını Artırıyor.Eğer 4870 gibi Havayı Dışarıya atan bir tasarım ile gelse idi isterse 100 derece olsun değiştirmezdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX 6950 / MSI GTX 560ti twin
    14 yıl önce açıldı
    POWERCOLOR HD7950 PCS+
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun tasarım ve soğutucu olarak güzel fiyat oalrakta o kadar yüksek bir meblağ değil güle güle kullanın
  • Bende 2nci el ama sıfır bir SAPHİRE 4850 aldım ve hemen Akasa Vortexx ve akasa rem soğutucusu saiparişini verdim. Geldiğinde benim kartta bunun ikiz kardeşi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 3 Eylül 2008; 19:28:11 >
  • Bende Vortexx Neo almayı düşünüyorum ama ICEQ4 soğutucusu gibi tam olarak havayı dışarı atmıyor, boyu kasa dışındaki ızgaraya kadar yetişmiyor yani yanlış mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CeLLaT_

Bende Vortexx Neo almayı düşünüyorum ama ICEQ4 soğutucusu gibi tam olarak havayı dışarı atmıyor, boyu kasa dışındaki ızgaraya kadar yetişmiyor yani yanlış mıyım?

Evet Tam Olarak Denk Gelmiyor Ama hava Cıkışı Kasa Dışına Doğru Oluyor Elini Tuttuğun Zaman Sıcak havayı Fazlası İle hissedebilirsin His ICEQ 4 Soğutma Başarımıda Vortexx Gibi Değil.Vortexx Loadda 58 derece HİS 70 Derece.
  • SAPHİRE 4850 ve Akasa Vortexx mükemmel bir ikili oluştuyor ve kart tam performansını gösteriyor 700-2100 çok rahat oc oluyor ve kart zorlamada bile 55 dereceyi geçmiyor. Boştada 38-44 derece arası geziyor. Ses duyulmuyor.

Tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ufocu -- 4 Eylül 2008; 19:38:13 >
  • ben birisinden duydum ramlerin bazılarını tam kapatmıyormuş diye aslı varmı acaba?
  • Bende böyle yapmayı düşünüyordum ama sonra toxic aldım zaten oc li fan takınca servis dışı kalır derdi de yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _vitaly_cl

quote:

Orjinalden alıntı: _CeLLaT_

Bende Vortexx Neo almayı düşünüyorum ama ICEQ4 soğutucusu gibi tam olarak havayı dışarı atmıyor, boyu kasa dışındaki ızgaraya kadar yetişmiyor yani yanlış mıyım?

Evet Tam Olarak Denk Gelmiyor Ama hava Cıkışı Kasa Dışına Doğru Oluyor Elini Tuttuğun Zaman Sıcak havayı Fazlası İle hissedebilirsin His ICEQ 4 Soğutma Başarımıda Vortexx Gibi Değil.Vortexx Loadda 58 derece HİS 70 Derece.

Hisin fanı 7 rpm de 60 rpme çıkınca 55 derece

• Sistemde 1 saatten fazladır prime 95 açık onuda belirteyim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.