Şimdi Ara

Powerade içmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar poweradei biliyosunuzdur mavi sarı kırmızı gibi renkleri var gördüğüm kadarıyla daha çeşitleri varmı bilmiyorum

şimdi bu renklerin ne farkı var gittiğim spor salonunda kırmızı olanı 3 lira iken bimde mavi olanı 1.75 eğer renkten başka bir fark yoksa 10 tane falan almayı düşünüyorum

Mavi olanın arkasına baktımda resmi olarak milli takımımızın içeceğiymiş bimde sadece mavi olduğu için onun arkasına baktım diğerlerinde yazıyormu bu

tadı sorun değil sadece hangisi daha iyi

sonuçta spor salonu ve gittiğim salonun sahibi vücut geliştirmede +100 kilo türkiye 3.sü kırmızı satmalarında mutlaka bir bildikleri vardır diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiqT -- 8 Mayıs 2013; 0:40:14 >

• O da Bim'in başarısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Homo Shakirtus -- 8 Mayıs 2013; 0:29:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor salonu kazıklamak için 3 lira. Mesela yemek yemeğe gittiğimiz yerler de kutu cola 2.5 Tl, bakkallarda 1.5 Tl. Bildiğim kadarıyla tadı ve rengi dışında pek bir fark yok
  • tad farkı var satış yerinin koyduğu fark var kırmızı olan bilmem neyin sponsporluğunu yapıyo bi de ondandır belki.ama salonda pahalı olması büyük ihtimal kazıklamak amacındadır
  • powerade in bir işe yaradıgını düşünmüyorum
  • Renkler ve tatlar farklı oluyor ancak mavisi iyidir severim. Ve evet hepsinin arkasında yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arresst

powerade in bir işe yaradıgını düşünmüyorum

ne işe yaraması gerekiyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay içiyorum ssli
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben hiç içmedim. tam olarak nasıl bir etki yaratıyor
  • powerade enerji içieceği değil sporcu içeceği diye saılıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

hmm şöyle söyleyeyeim powerade ülke gencliğinin yarısı tarafından enerji içecegi olarak bilinmekte oysaki izotonik bir sıvıdır yani sodyum potasyum vardır içinde.

Demek istedigim enerji içecegi olarak görenler için bir işe yaramaz

gercek içerigini bilen ve gercek amacıyla içenler için tabiki vücuttaki izotonik dengeyi saglar bilmem anlatabildimmi
  • Futbolda devre arasında içince tüm yorgunluğu bi 5-10 dklığına alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk çıktığı zamanlar almıştım enerji içeceği niyetine,içtiğim gün baya gezdik hiç yorulmamıştım artık psikolojikmidir nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: NiqT

quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

powerade enerji içieceği değil sporcu içeceği diye saılıyor zaten.

orasını biliyorum zaten

lafın sana değildi nick vermemişim.üstte bir arkadaş bir işe yaramıyor redbull daha iyi demişte
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

quote:

hmm şöyle söyleyeyeim powerade ülke gencliğinin yarısı tarafından enerji içecegi olarak bilinmekte oysaki izotonik bir sıvıdır yani sodyum potasyum vardır içinde.

Demek istedigim enerji içecegi olarak görenler için bir işe yaramaz

gercek içerigini bilen ve gercek amacıyla içenler için tabiki vücuttaki izotonik dengeyi saglar bilmem anlatabildimmi

Ben de bunu enerji icecegi olarak bildigini dusundum ve bunlari yazacaktim

• Dostum powerade sadece ağır sporla kaybedilen su ve mineralleri vücuda hızla geri kazandırır. Çok terlemiyorsan sadece işetir başka işe yaramaz.

• Enerji vermesi için kullanılan bir içecek değil. Spordan sonra kaybedilen mineralin ve suyun geri kazanılmasını sağlar. Aralarında içerik olarak pek fark olacağını sanmıyorum. Bimle spor salonunun fiyatını karşılaştırmak pek mantıklı değil. Zira spor salonu o içeceği belki de bimin satış fiyatıyla alıyordur üstüne bindirip satmak da cabası.
  • ayrica bimdeki mavi olani yani tadi cok kotu

• vallahi ne tur cesitleri oldunu bile unuttum

• powerade, redbull gibi içecekler vucut yaparken işe yaramaz. yukardaki bi arkadaşın söylediği gibi vucudun kaybettiği suyu ve minareli geri kazandırır. sen en iyisi her spordan sonra, çalıştığın spor salonundan protein tozu al ve iç. Genelde spor salonları istediğin ölçekte hazırlayıp veriyor.

Böylece kaslarının onarımı ve yapılandırılmasını sağlarsın.
  • Kimse bilmez ama o mavi powerade aslında en iyi olanı.Bir diğer adıyla likit zontak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.