Şimdi Ara

Power tuşu bozuk iPhone'a reset atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
22.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar power tuşu bozuk iphone'um kafayı yedi ve açılırken sürekli kendini baştan açıyor. Power tuşum bozuk olduğu için hard reset atamıyorum başka herhangi bi yolla power tuşunu kullanmadan reset atabilir miyim yardımlarınızı bekliyorum

Not: cihaz jb'li 4s

• Hala bozuk power tusuyla kullaniyorum eger tus asiri kotu durumda degilse gozunu karartip telefonu masaya bastirarak yapabilirsin ben oyle yapmistim simdi hicbir ise yaramiyo tus yaptirmaya useniyorum activator sagolsun gayet pratik komutlar atadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tuş ilk bozulduğunda cımbızla çıkartmaya çalıştığımda iyice içine girmişti o yüzden bastırarak reset atma imkanım yok zaten olsa bir saniye düşünmeden reset atıcam bilgisayar üzerinden reset atma gibi bi imkan yok mudur acaba, yine de öneriniz için teşekkür ederim
  • geçici olsa da sorun çözüldü şarjın tamamen bitmesini bekledim sonra tekrar şarja takınca düzgün bi şekilde açıldı
  • Jailbreak olsaydı, Activator ile yapabiliridniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Jailbreak olsaydı, Activator ile yapabiliridniz.

cihaz zaten jailbreakli power tuşu yerine ses açma ve azaltma butonlarına aynı anda basma görevini atamıştım ama nedense ses açma azaltma ve home tuşuna aynı anda bastığımda hard reset atmadı
  • dur tahmin edeyim cihazı sıfırlarken oldu demi ekranda bisey surekli donmeye basladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıfırlama yapmıyordum cihaza reboot attım sonra sürekli kendi kendini respring atarmış gibi yenilemeye başladı, kilit ekranı geliyordu daha kilidi kaydıramadan sürekli dönen ekrana gelip tekrar kilit ekranına geçiyordu dediğim gibi kilit ekranında respring yapıyor gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Athelvaci

dur tahmin edeyim cihazı sıfırlarken oldu demi ekranda bisey surekli donmeye basladı

Merhabalar ben şu anda aynen bu problemi yaşıyorum. Iphone 4 kullanıyorum ilk defa jailbreak yükledim ama öncesinde sıfırlamam yapmam gerektiğini bilmediğim için jailbreak sonrası Apple Store yerine gelen Cydiaya tıkladığımda bazı dosyaların yüklendiğini beklerken Cydia kayboldu. Ayrıca kamera vs. birkaç kayıp daha yaşadığımı farkedip telefonu cihaz üzerinden sıfırlamaya kalktım. Tüm içerikleri ve ayarları sil yaptım ama sıfırlama yarım kaldı ve ekranın ortasında dönen zımbırtıyı 2 gündür izlemeye devam ediyorum. Telefonumun güç tuşu bozuk olduğu için hiçbir şey yapamıyorum. Sarjın bitmesini bekliyorum tekrar şarja takınca açılacaktır ve o zaman itunes üzerinden sıfırlama yapacağım. Şarjın bitmesini beklemeden bunu halletmenin başka bir yolunu bilen varsa bildiğim bütün duaları ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Miekka

quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Jailbreak olsaydı, Activator ile yapabiliridniz.

cihaz zaten jailbreakli power tuşu yerine ses açma ve azaltma butonlarına aynı anda basma görevini atamıştım ama nedense ses açma azaltma ve home tuşuna aynı anda bastığımda hard reset atmadı

Tek tuşa atama yap.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.