Şimdi Ara

power supply yardım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen öğlen nvidia 8600 ekran kartım yandı. Yeni bir ekran almak için araştırma yaptım sapphire hd5770 vatorx te karar kıldım.. Ancak kasam 400w
    power supplye sahip.. sistemim asus m3a anakart , 3.0 ghz amd işlmci ,4gb 800 mhz ram.. Acaba power yeterli olurmu çok kararsız kaldım supplya verecek param yok ne yapmalıyım önerilerini bekliorm teşkkrler..

• Güç kaynağınızın markası nedir?

Sahte bir PSU'a sahipseniz eğer sistemi riske atmış olursunuz 400 Watt yetersiz kalacaktır ancak Cooler Master, OCZ, Thermaltake vb. seçkin markalardan olmalıdır en önemlisi 80+ (Plus) özelliği olmalıdır, sıradan güç kaynakları üstünde yazan değerlerin en fazla %50' si ile çalışabilirler . O nedenle o güç kaynağı 200 Watt ancak güç sağlıyordur sisteminize. Her ne kadar HD 5770 güç tasarrufuna yönelik bir kart dahi olsa o güç kaynağınız yetersiz kalacaktır. (Sahte ise.)
  • Anladım çok tşkkr ederim.. Bnm kasam aopen powersupply de kendine ait... mecburn bir supply almam gerekecek ozmn :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fena87x

Anladım çok tşkkr ederim.. Bnm kasam aopen powersupply de kendine ait... mecburn bir supply almam gerekecek ozmn :(

Sorun yaşamanız muhtemeldir, forumumuzun ''Dahili Bileşenler'' bölümüne konu açarsanız 5770 adına uygun güç kaynakları önereceklerdir.

İyi forumlar...
  • evin elektrik sistemine güveniyorsan 350w'lık bir çakma power suply ilede o sistemi kullanabilirsin...benim evimde ki 2 sistemden birisi vtx 5770 var ve 350w hp güç kaynağımla 3 aydır sorunsuz kullanıyorum.

ama tabi paran varsa arkadaşın dediği gibi 80 plus sertifikalı ürünlerede bir bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWER SUPPLY ARIZASI
    13 yıl önce açıldı
    power supply yanan parça
    13 yıl önce açıldı
    Power Supply Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.