Poweriso çok basit çok kullanışlı alıştım da. Ama indirdiğim bir oyuniso değil de mdf dosyası çıkınca bu ne diye kaldım. Meğer dtools açıyormuş onu. onun için deamon tools kuriyim dedim ama launcher programı varmış ayriyeten onun üzerinden çalışıyormuş bir çok forumdada virüs olduğu yazılmış o launcher.exe nin. şimdi trial programda indirmek istemiyorum. daemon tools indireceksem mdf için power isoyu silerim. daemon tools kullanmaya başlarım. siz nasıl kullanıyorsunuz daemontools u...mdf nin isoya çevrilebilme olasılığı varsa o daha süper olur. açıklık getirirseniz sevinirim.
ultra iso yu kullan mdf den iso ya çeviri yapabiliyosun üstelik deneme sürümü tam sürüm gibi ve süre sınırı yok yani her açılışında denemek istiyorum diye kullanabilirsin tabi xp yada 32 bit bi işletim sistemi kullanıyorsan bu sorun da yok bi sürü bulabilirsin
Selam arkadaşım. mdf dosyası Alcohol programının uzantısıdır. Alcohol %52 free versionu indirip dilediğin gibi kullanabilirsin. Sorun olursa yardım etmeye çalışırım. kolay gelsin..
ultraiso nun son sürümünü indiriyorum. eyv. olmadı alcohol e bakıcaz artık sağolun
quote:
Orijinalden alıntı: AnseLmo82
ultra iso yu kullan mdf den iso ya çeviri yapabiliyosun üstelik deneme sürümü tam sürüm gibi ve süre sınırı yok yani her açılışında denemek istiyorum diye kullanabilirsin tabi xp yada 32 bit bi işletim sistemi kullanıyorsan bu sorun da yok bi sürü bulabilirsin