Şimdi Ara

POWER HD VE POWER TURK HD yayinda (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
9.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen öyle..Bende Eutelsat hemde Turksat üyelikleri var.Eutelsatta türkçe müzik olarak radyolara takiliyorum bir tek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: gefe16

Üyelik Eutelsat uydusundaysa Turksat kurulumu yapamazsınız zaten..Tamamen izlediğiniz içeriklere gore değişir uydu tercihiniz..Mesela dizi kanallarını izliyorsaniz Eutelsat tek seçenektir ama sd olması farketmez film,belgesel yeter derseniz lig tv dışında Turksat seçeneğini de degerlendirebilirsiniz.

Bilgi için teşekkürler. Valla bende erotik kanallar, dizi kanalları ve ligtv+spor extra haricinde tüm kanallar var. O zaman yine mecbur eutelsat kurulumu yapmak gerekli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: taz_947

Power Türk hd yayına geçti, sd yayın dönemi bitti. Alıcım ve televizyonum hd olmadığı için izleyemiyorum. İzlemenin bir yolu var mıdır ?

Bu sorunun çözümü var mıdır ?

Orijinalden alıntı: taz_947

Power Türk hd yayına geçti, sd yayın dönemi bitti. Alıcım ve televizyonum hd olmadığı için izleyemiyorum. İzlemenin bir yolu var mıdır ?

A101 git. AV çıkışlı HD uydu alıcısını 50TL ye al. Bulamazsan elektronikçilere git.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

|| Huawei P30/ELE-L29 || LG 43UF7787 || ZTE ZXHN F6600 || iPad Mini 5th Gen || LG SN4-300W ||

''Yarım kalan bir hikayeyiz artık seninle, ayrı yollara yürüyoruz, hayat bu. Serseri bir rüzgar gibi estin sen şimdi uzaklara. Ben, göğsümde solgun bir gülle yaşarım yıllarca. Yaşamaksa bu! Ayrı akşamlara yatıp ayrı sabahlara uyanırız bundan sonra, hataları aşk sanıp başka tenlerde avunuruz boşuna. Ve gizli gizli yaralanırız... Şunu bil ki daima en güzel yeri hatırana saklarım talan olmuş gönül bahçemde. Saçlarımda tel tel hüzünlerle, gözlerimde azalan güneşlerle, ben hep seni beklerim bu şehirde. Bir gün dönersin diye...''
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.