Şimdi Ara

Power Director FİLM KESME ALTYAZI EKLEME UZERİNE BİR ŞEY EKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her türlü film üzerinde kesme, bölme, yapıştırma, altyazı veya herhangi bir yerine çeşitli şekillerde yazı ekleyebilirsiniz. WebCam aracılığıyla kayıt yapabilirsiniz. Filmlerden istediğiniz sahneleri kesip alabilirsiniz.Ayrıca videolar arasında geçiş yaparken ve videolar başlarken çeşitli efektler ekleyebilirsiniz. Yaptığınız çalışmaları istediğiniz türden kayıt edebilir ve CD RW aracılığıyla CD'lere aktarabilirsiniz.

BOYUT:133MB

• teşekkürler
    pinnaclenin biraz daha amatörü bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 27 Mart 2007; 11:02:39 >
  • güzel bir program,faydalı olacağı kesin
  • Kullandığım en iyi video düzenleme programı. Birkaç hafta önce son sürümü olarak 6 çıkmıştı sanırım.
  • ben bir şey sormak istiyorum. bende bir video var, 4:3 görüntü, fakat görüntünün aslı 16:9. yani insanlar, nesneler olduğundan daha uzun gösteriyor. anamorphic deniyor sanırım. bunu normal 16:9 çevireceğim bir yazılım arıyorum. burda bahsedilen bu program işimi görür mü?
  • 1.Bu program kısıtlımı
    2.Bu programla örneğin tv den yapmış olduğum kayıtta kanalın logosunu silebilirmiyim yada başka bir şey ekleyebilmek mümkünmü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omega3

ben bir şey sormak istiyorum. bende bir video var, 4:3 görüntü, fakat görüntünün aslı 16:9. yani insanlar, nesneler olduğundan daha uzun gösteriyor. anamorphic deniyor sanırım. bunu normal 16:9 çevireceğim bir yazılım arıyorum. burda bahsedilen bu program işimi görür mü?

sanırım ayarlarına böyle bir şey var
    ama emin değilim
    bi ara kullanmıştım bu programı.

quote:

Orjinalden alıntı: bixici

1.Bu program kısıtlımı
    2.Bu programla örneğin tv den yapmış olduğum kayıtta kanalın logosunu silebilirmiyim yada başka bir şey ekleyebilmek mümkünmü.

kısıtlı
    zaten linkte trial yazıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl yapacağımızı anlatsaydın keşke...

Neyse çözdüm ben......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nasyonelist -- 7 Ocak 2013; 21:37:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.