Arkadaşlar düzgünce Yazıyorum Hepimizin Türkçesi var..Pazarlık ve Takas düşünmüyorum..Şehir dışındayım havale yapamam ptt kapıda ödemeli gönder filan diyicekler hiç Mesaj atıp vaktimi almasın iş bankası hesabım var oraya para yatırılır kargoya verilir izmir içi ise elden teslim edilir..
Ürün 2.5 aylık Kutusunda ve orjinal cdsinle faturasınla teslim edilecektir ürünün İlk sahibiyim Burdaki coğu arkdş gibi başkasından alıp satan değilim
Pazarlık Takas yok
Tek Fiyat 110 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Arkadaşın aynı ürünü satmak için aldığı 4. rumuz. Her rumuzuna tek tek teklifte bulundum, pazarlık etmeden elden alabilirim diye. İşine gelmemiş olabilir, saygı duyuyorum ve lafım yok. Tercih meselesi. Fakat fikrimi belirtmek istedim. Önce ürün bedelini gönderme konusunda düşünmekte fayda var zannımca.
@ Fresten
Arkadaşım şahsına gönderme olarak görme. Seni tanımıyorum ve hakkında önyargı sahibi olacak kadar bilgim yok. Fakat bana ilginç gelen etkileşimi paylaşmak istedim.
Arkadaşın aynı ürünü satmak için aldığı 4. rumuz. Her rumuzuna tek tek teklifte bulundum, pazarlık etmeden elden alabilirim diye. İşine gelmemiş olabilir, saygı duyuyorum ve lafım yok. Tercih meselesi. Fakat fikrimi belirtmek istedim. Önce ürün bedelini gönderme konusunda düşünmekte fayda var zannımca.
@ Fresten
Arkadaşım şahsına gönderme olarak görme. Seni tanımıyorum ve hakkında önyargı sahibi olacak kadar bilgim yok. Fakat bana ilginç gelen etkileşimi paylaşmak istedim.
Saygılar..
Ben sana neden Banladığını rumuzlarımın Açıkladım Belirttim Kendisi Hem Numara veren Hemde geri dönmeyen Bir Arkadaş Ürünü Ben satıyorum Bide sizin Ayağınızamı Getiricem ? Defalarca dedim Size Böyle Mesajlara Gerek Yok Almak istedinde satmadıkmı Yerim belli Yurdum belli Gelirsin Bucaya alırsın sana msjdada Belirttim Telefonuna attığım mesajdada Daha Mesaj atmaya Üşeniyorsunuz Burda ABuk Subuk Yorumlar yapıyorsunuz. Bir Laf Vardır Dostum Kedi Ulaşamadığı ciğere mundar dermiş Seninkide O Hesap..
Almak isteyen gelir Bucaya alır.Benim Kimsenin Ayağına götürme durumum Yok bende Burdan cok önceden Birşeyler aldım gittim yeri geldi gaziemirine yeri geldi balcovasına.almak istersen gelirsin alırsın Böyle mesajlarla İnsanları Yanlş Yorumda Bırakma İçinde Allah Korkun Olsun.