Şimdi Ara

Power Bank Harici batarya pili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben general mobile discovery kullanıyorum
    çoğunlukla şehirdışına çıktığımdan harici batarya aldım, yani Power Bank,,içindeki pili değiştirmeyi düşünüyorum, yani 2500MAh lık bir şarjlı pil taksam acaba sorun olur mu,,daha önce deneyen arkadaşlar vardır belki diye merak ettim

• Powerbankın içindeki kaç mah?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttbarracuda -- 12 Ağustos 2014; 18:39:46 >
  • Powerbankın içindeki pili değiştirebilsen dahi içindeki pil ile aynı kalite ve voltajı yakalayamazsan şarj esnasında pilin patlama ihtimali var hocam haberin olsun.
  • ttbarracuda T kullanıcısına yanıt
    içindeki 1800Mah lık
    içindeki pil de, normal pillere göre daha büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yourself88 -- 18 Ağustos 2014; 10:12:36 >
  • normalde şarjlı piller, şarj etme cihazlarında uzun süre şarj oluyor, o yüzden bu da bi nevi şarj makinesi gibi olduğu için olurmu acaba diye düşündüm, ama tam bilmiyorum işte,,patlama ihtimali olur diyorsunuz yani
  • Evet pilin kalitesi çok önemli yoksa aşırı ısınma veya yük dalgalanmasına maruz kalırsa pil akabilir veya patlama yapabilir powerbank olarak s-link 6000 mAh var onu almayı düşünüyorum ben.
  • bu da normal şarj cihazı gibi birşey değil mi,,yani duracell şarjlı pil takmayı düşünüyorum, üstelik içindeki 1800Mah ken diğeri daha yüksek güçte olduğundan şarja daha iyi dayanır gibi geliyor
    yani kaliteli ve yüksek değerli markalar var ama fiyat olarak yüksek, o yüzden bunu aldım fakat bu da telefonu şarj etmiyor sadece var olan şarj seviyesinde tutuyor, o yüzden yükseltmek istedim değerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop, Şarj/Güç sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam belki doğru düşünüyor olabilirsin ama Li-ion bataryalar ve kömürlü katot piller arasında farklar var piller telefon bataryalara nazaran daha hızlı performans kaybı yaşıyor. Diyelim 1800 mAh bataryayı söktün yerine kaç pil bağlayacaksın

@yourself88
  • 2450Mah lık tek duracell şarjlı pil bağlamayı düşünüyordum,,ama anlattıklarına bakılırsa pek doğru olmayacak,,kömürlü pil vs hakkında bilgim yok o yüzden şimdilik bunu erteleyeyim,,ileriki zamanlarda bakayım en iyisi, elimdekini de kaybetmeyeyim
  • Ben bu linkteki ürünü almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick54 -- 18 Ağustos 2014; 15:55:07 >
  • dostum ürün güzel görünüyor,,ben bunu 19tl yemi ne almıştım, çok yüksek bi ücret ödeme durumum yok şimdilik, para biriktirmem gerekiyor, o yüzden böyle bişey aldım, o da nasıl olur da telefonu şarj etmez anlamadım, şarj ilerlemiyor, sadece var olan şarj konumunu koruyor, çıkarında şarj düşüyor telefonun(GM discovery)..o yüzden ileride artık ya batarya değiştirmeyi kullanırım ya da daha iyisini alırım ne yapalım
    Sağolasın yardımların için kardeşim
  • Ne demek kardeşim asıl ben teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.