Şimdi Ara

PostNL Problemi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
9.909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İl/İlçe Merkez Adı Tarih Saat İşlem
    Netherlands (the) (Yurt Disi)/- - 06/07/2017 07:32:00 The item was forwarded to the destination country (Otb)
    Netherlands (the) (Yurt Disi)/- - 07/07/2017 14:55:00 Send item abroad (EDI-received)

Beklemeye devam.
  • postnlde bir yavaşlıkmı var ?
    12 gündür kargo türkiyeye giremedi toplamda 26 gün oldu
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    hocam bende tam bu konu hakkında topic açıcaktım bendede aynı sorun var. postnl ile 27 sinde yola çıkan kargo hala gelmedi. normalde yola çıktıktan 3 gün sonra türkiyeye giriş yapıyordu bu sefer baya bi gecikti. sanırım gümrükte yogunluk var. bilgi sahibi olan birisi bizide aydınlatırsa sevinirim
  • benim kargo postnl sitesine göre 11 temmuzda Türkiye'ye giriş yapmış ancak ptt den sorgulama yaptığımda güncel hareket görünmüyor neden böyle oldu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |WhiteNight|

benim kargo postnl sitesine göre 11 temmuzda Türkiye'ye giriş yapmış ancak ptt den sorgulama yaptığımda güncel hareket görünmüyor neden böyle oldu acaba

Bende de durum aynı.Gelişme yaşanırsa haber verebilir misiniz?

Bu arada başka bir siparişim turkey post ile 1 haftada geldi.PostNl ve Sinagpur Post uyuyor resmen.
    Üstelik gelmeyen ürünleri daha önce sipariş etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinadangelencerez -- 17 Temmuz 2017; 12:42:37 >
  • Postnl Türkiye'ye doğru yola çıktı diyor fakat haftalarca ülkeye giriş yapamıyor. Ya postnl kargoları bekletip bizi kandırıyor ya da ptt gelen kargoları haftalarca bekletiyor. Yakın zamanda postnl ile kargosu ülkeye giriş yapan arkadaşlar var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euphrates.k -- 17 Temmuz 2017; 13:33:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GigaNigga

Postnl Türkiye'ye doğru yola çıktı diyor fakat haftalarca ülkeye giriş yapamıyor. Ya postnl kargoları bekletip bizi kandırıyor ya da ptt gelen kargoları haftalarca bekletiyor. Yakın zamanda postnl ile kargosu ülkeye giriş yapan arkadaşlar var mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Ülkeye girdi ama gümrük işlemine alınmadı 2 gündür

• hagiosmann kullanıcısına yanıt
    Peki "Send item abroad (Edi-received)" aşamasından kaç gün sonra ülkeye girdi?

• benim kargomda 8 temmuzda postnl den çıkış yapmışç 9 gündüz türkiyeye girmedi. gümrükler yoğun desem. takipsiz kargolarım daha önce geliyor. bence takiplileri çok inceliyorlar

• Referans olması açısından koyuyorum.

PostNL Problemi

PostNl 10.gününde henüz Türkiye'ye girmiş değil.Anladığım kadarıyla bu aralar biraz gecikiyor.Birkaç arkadaş daha şikayetçiydi.Genelde Türkiye'ye girmesi 10 gün sürmüş.Bugün gelmesinden ümit ediyordum ama ses seda yok.

PostNL Problemi

Singapur post.17track da yaptığım sorgulama sonucu Türkiye'ye girmiş gözüküyor fakat ptt'nin kendi sayfasında henüz yolda gözüküyor.İçinde xiaomi yi aksiyon kamerası var.Google'da biraz arama yaptım, geciken durumlarda en erken 5 gün içinde ptt'de gözükmeye başlamış.

PostNL Problemi

Son olarak Turkey Post.İnanılmaz hızlı şekilde geldi.İçinde 3 adet cx-32 drone bataryası vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinadangelencerez -- 17 Temmuz 2017; 16:19:0 >

• kinadangelencerez kullanıcısına yanıt
    Turkeypost bayağı başarılıymış. İnşallah bozmaz ve yaygınlaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: GigaNigga

Peki "Send item abroad (Edi-received)" aşamasından kaç gün sonra ülkeye girdi?

13 gün sonra

•  PostNL Problemi

Son durum.
    10.gününde TR'ye giriş yaptı.Yarın öbür gün ptt'nin sayfasında da çıkar umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinadangelencerez -- 18 Temmuz 2017; 11:16:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercument.cozer

İl/İlçe Merkez Adı Tarih Saat İşlem
    Netherlands (the) (Yurt Disi)/- - 06/07/2017 07:32:00 The item was forwarded to the destination country (Otb)
    Netherlands (the) (Yurt Disi)/- - 07/07/2017 14:55:00 Send item abroad (EDI-received)

Beklemeye devam.

hocam girdimi seninki?

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

postnlde bir yavaşlıkmı var ?

hocam kargolarınız girdimi türkiyeye? benim ayın 8 inden beri türkiyeye giremedi

• balci1987 kullanıcısına yanıt
    Çoğu arkadaşınki 10.gününde giriş yapmış. Umarım sizinki de bu akşam giriş yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

postnlde bir yavaşlıkmı var ?

hocam kargolarınız girdimi türkiyeye? benim ayın 8 inden beri türkiyeye giremedi

Son durum ne kargolarda benimde 13'ünde yola çıktı bir türlü varamadı ülkeye...Genelde Türkiye'ye yola çıktığı gün yada bir gün sonra ülkeye varmış

06-07-2017 The item is pre-advised
    07-07-2017 The item is ready for shipment
    11-07-2017 The item is processed at the PostNL sorting center
    11-07-2017 The item is at the PostNL sorting center
    13-07-2017 The item is on transport to the country of destination

• grejuva007 kullanıcısına yanıt
    Benimki de 12'sinden beri ülkeye giriş yapamıyor.

• En son kargo mu 35 günde teslim aldım. Bu ara postnl çok yavaş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki 15'inde giriş yaptı ama hala orda bekliyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.