Şimdi Ara

postmaster@mail.hotmail v.s. v.s. yardım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birden msn im kapandı ve başka bilgisayardan oturum açıldığı söylendi , ardından hemen oturumu açtım ve bi baktım arka arkaya postmaster@mail.hotmail.com gibi bi adresten mailler geliyor bana , sonra msn listemdekilerin hepsi senden bedava 500 sms maili geldi falan dediler , bende şifre ve gizli soruyu değiştirdim nerden çaldılar yaw ? Bi bilgisi olan varmı bu konu hakkında ? Msn discovery yüklüydü (discovery nin kendi sitesinden indirdim) hemen sildim ve avast ile taratmaya başladım bilgisayarı...

• Bu da mı rus Hacker'ların işi acaba

• İlginçç key logger falan olabilir pc nde
  • pc de

key logger olup olmadığını nasıl öğreniyozzzzz

benim msn sürekli çalınuyoooo daaaa
  • Düzgün bi virüs programıyla virüs varmı yokmu tarattır.
  • ya aynı şey benim de başıma geldi ben de güya arkadaşlarıma 500 sms kazandınız gibi mail atmışım gözüküyo. şifreni değiştirdikten sonra aynı şey tekrar devam etti mi ?ben de değiştirdim ama bakalım tekrar aynı şey olucak mı??ya da ne gibi bi çözüm buldun buna??
  • anti virüs, anti spy programı kullanın bol bol güncelleyin. şifre ve gizli soruunuzu harf rakam ve özel karakter karışımından yapın. Tanımadığınız kişilerden link vs gönderilen şeyleri kabul etmeyin.. Webcam isteği ile bile birşeyler bulaştırabiliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 13 Ekim 2007; 23:52:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    No Man's Sky FPS Çözümü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet aynı sey benim basıma geldi ama olay su sizin kişi listeniz kopyalanıp karsı tarafa gönderiliyor.
    okadar kişiyi acıklıyana kadar canım cıktı:)
  • 225 kişi var bende.. O olay olduğunda 270 falandı. Hepsine göndermiş herhalde şrfsiz. Bide Seni özledim v.s. gibi şeyler gönderip kendi linklerinide vermişler arada kızlarda kaynamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.